- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Al bir 34 daha geldiBi çizme almaya gittim sohbet bu topice mi kaydı yahu
Yemek falan konuşulmuş bak tost yapıcam birazdan karnım acıktı iyice
İviiiiiiiiiiiiiiitOhhh misssBizde tarihi adımızı yazdırırız kilo alıp geri döndüler diye
Yiyelim nevoşun eti lezzetlidir, çok güzel yemekler yapıp yedi o zamanında. Napalım orada oyunlar var-hedefler var. Aç ayı oynamaz. Hedefe giden her nevoş mübahtırGerenk yok nete, tvden el sallarız tüm xs'lere
Nide kaslarımızı neyin gösteririz
Denemem mi 3 öğünümün bir öğünü insan etinden
Ne didi bana gördün mü kuul ya, aç kalırsam nevoyu yermişim
Nico,
o konu orada kalsın gülüm, burdaki sohbetlere katılabilirsin, burayı özellikle açtım ki isteyen istediği gibi girip sohbet etsin diye, konu sahibesi olarak ben gözükürüm ama en çok kim sahip çıkıyor dersen Hanım nerdeyse hergün girer, office diye bir kardeşimiz var o da girer, rahatça gelin sohbet edin, biz olsakta olmasakta
Vücudunuzu nişastayla dolduracaksınız yani, belden aşağınız patates gibi olur dönersiniz
Diyorum size uzak durun bu hatundan, tekin değil
Tari,
bu gece soğa yemezsen daha da yemezsinçocuğum her yazdığıma ne diye alınıyorsun sen, Hanım Tari'ye bir el atmamız lazım, bir sen bir ben
Nevreste, bir daha düşün, Hanım azimli bir asker eşi, seni korur kollar ama Med, Med aç kalırsa seni yer
Sen yemekleri yapardın orada, fazla çeşitte yok, balık tut nevoş pişirsin, deniz suyuyla pilav...Balıkları ben tutacağım
Abla ben bunu hiç düşünmemiştim:18: Kilolarımla barışık olmaya karar verdim
Hanım,
benim eşim hiç anlamaz okey vs, kayınpederim meraklıdır okeye, her yaz gittiğimizde mutlaka okeye oturtur beni, onu tek yenebilen benim, okeyleri çift çift çekerim, birde onlardan gözlük yaparım oyunu bitirirken, çok hoşuna gider, tüm yöre halkını dolanır bizim gelin beni yendi okeylersen gözlük yaptı der
Bir ara hergün okey, 51 oynardım, gırgırına tabii, kızı okey masasında doğuracaktım, doğum yaptığım güne kadar okey oynadım
Tavlayı da bildiğin erkek tavlası olarak öğrendim kayınpederimden, asker emeklisi o da, haliyle tavla öğreneceksin deyince gelin olarak sıkıyorsa öğrenme
Teşekkür ettim ablamsabaha dinlenmiş uyanmak şart
Yok ben orda yemek yapmıyacağım sonra kilo veremeyiz
Abla ben yemek bölümünden nasıl kopayımKilolarımla yaşamaya karar verdim
Eskileri satmayaydım bak keşke, orda giyerdim
Ahahhhahhha ahahhahahh hhhahahhahasdaljds
Sesli gülüyorum
Sattklarını geri iste hemen
Kaçırmışım bu mesajı
İnsan eti hazımsızlık yapıyo müdür, açlıktan ölürüm daha iyi
Med ve cool ablaları sizi düollaya davet ediyorum 2 hafta da en çok kiloyu kim verecek yarışıyormuyuz
Sende mi 'S' bedensin yoksa
Benim kemiklerim kalın zor veririm
Al bir 34 daha geldi
İviiiiiiiiiiiiiiit
Yiyelim nevoşun eti lezzetlidir, çok güzel yemekler yapıp yedi o zamanında. Napalım orada oyunlar var-hedefler var. Aç ayı oynamaz. Hedefe giden her nevoş mübahtır
Nevoşu yedirtmem med'e,yamacımdan ayırmam
Nevoşun günlük yemek listesi
Sabah,kızarmış muz.
Öğlen deniz suyunda pişmiş pilav
Akşam deniz taşından sarma saracka iyada balık pişecek
Korkma yafrum koruroum seni
Bizde eşimle kağıt oynarken acayip hırslanıyorum,ya yeniyor yada yeniliyor işte..Bir keresinde kampta bayanlar oynuyoruz,hem renkten hem çiftten ,hemde okey atarak bittim..Varya kadın çıldırdı resmen eline verseler beni kesin parçalardı yani .60:
Erkek tavlasını denedimde çok beceremedim sonradaoynamadım zaten
Yat dinlen sende hadi
Eldekş malzemelerle yapacan zaten
Yeni üye ama gayet iyi ben 1 yılda ancak çözmüştüm siteyiHatta hala yeni şeyler öğreniyorum
Benim için sıkıntı yok ablacığım, üzülme sende. Geçti gitti
Psikolojim müsait değil, boza içmek istiyorum ben
Vücudunuzu nişastayla dolduracaksınız yani, belden aşağınız patates gibi olur dönersiniz
Diyorum size uzak durun bu hatundan, tekin değil
Tari,
bu gece soğa yemezsen daha da yemezsinçocuğum her yazdığıma ne diye alınıyorsun sen, Hanım Tari'ye bir el atmamız lazım, bir sen bir ben
Nevroş abla sen o kadar güzel yemek yapıp kaç kiloda kalıyorsun söyle bakim
Benim işim çıktı sizinle gelemiyorumEki Görüntüle 901014 Beni yemeyin ben size yemek yaparım ne isterseniz sadece tarif edin yeter
Ben de karnım tokken hep rejimdeyim, mesela şu an sıkı rejimdeyim
Ama acıktığımda gözüm dönüyor
Ay bende iri kemikliyim inanır mısın
Kuzenim 3 ayda sporla 18 kilo verdi
Aslında med'in beni yemesi daha mantıklı :82: Nevoş tek sezonda biter, beni derin dondurucuya atarlar 3-4 sezon bozulmadan giderim ben. Parçalara ayırsınız azar azar kullansınlar. Kemikli etimden süper nohut yemeği olur bence
mune ve hanım teyzemin yanına geçmek için s olacağıma and içerim
cool ve med abla fena sattım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?