Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Bi çizme almaya gittim sohbet bu topice mi kaydı yahu
Yemek falan konuşulmuş bak tost yapıcam birazdan karnım acıktı iyice
Al bir 34 daha geldi
Ohhh misssBizde tarihi adımızı yazdırırız kilo alıp geri döndüler diye
İviiiiiiiiiiiiiiit
Yiyelim nevoşun eti lezzetlidir, çok güzel yemekler yapıp yedi o zamanında. Napalım orada oyunlar var-hedefler var. Aç ayı oynamaz. Hedefe giden her nevoş mübahtır

Senin neden forumun demirbaşlarından oldugunu şimdi anlıyorum Teşekkür ederim korumacı müdür

Ama ben gene neden dayak yiyorum
Neyse ya dayak cennetten çıkmadır siz dövün bari ya Sizin dayağınızıda yerim

Nevreste, bir daha düşün, Hanım azimli bir asker eşi, seni korur kollar ama Med, Med aç kalırsa seni yer

Nevoşu yedirtmem med'e,yamacımdan ayırmam

Sen yemekleri yapardın orada, fazla çeşitte yok, balık tut nevoş pişirsin, deniz suyuyla pilav...Balıkları ben tutacağım

Nevoşun günlük yemek listesi
Sabah,kızarmış muz.
Öğlen deniz suyunda pişmiş pilav
Akşam deniz taşından sarma saracka iyada balık pişecek

Abla ben bunu hiç düşünmemiştim:18:Kilolarımla barışık olmaya karar verdim

Korkma yafrum koruroum seni

Bizde eşimle kağıt oynarken acayip hırslanıyorum,ya yeniyor yada yeniliyor işte ..Bir keresinde kampta bayanlar oynuyoruz,hem renkten hem çiftten ,hemde okey atarak bittim..Varya kadın çıldırdı resmen eline verseler beni kesin parçalardı yani .60:

Erkek tavlasını denedimde çok beceremedim sonradaoynamadım zaten

Teşekkür ettim ablam sabaha dinlenmiş uyanmak şart

Yat dinlen sende hadi

Yok ben orda yemek yapmıyacağım sonra kilo veremeyiz

Abla ben yemek bölümünden nasıl kopayımKilolarımla yaşamaya karar verdim

Eldekş malzemelerle yapacan zaten

Al bir 34 daha geldi

İviiiiiiiiiiiiiiit

Yiyelim nevoşun eti lezzetlidir, çok güzel yemekler yapıp yedi o zamanında. Napalım orada oyunlar var-hedefler var. Aç ayı oynamaz. Hedefe giden her nevoş mübahtır

Benim işim çıktı sizinle gelemiyorum Beni yemeyin ben size yemek yaparım ne isterseniz sadece tarif edin yeter

Ablam koru beni ben sana su böreği ve içli köfte yapacağım:18:

Yeni üye ama gayet iyi ben 1 yılda ancak çözmüştüm siteyiHatta hala yeni şeyler öğreniyorum

Teşekkür ederim abla

Benim için sıkıntı yok ablacığım, üzülme sende. Geçti gitti

O zaman tamamdır. Gerginlik olsun istemem yok yere. Bazı tavırlar hoşuma gitmedi o ayrı ama müdür konuyu kapat dediyse tamamdır. Kapattım

Aslında med'in beni yemesi daha mantıklı :82: Nevoş tek sezonda biter, beni derin dondurucuya atarlar 3-4 sezon bozulmadan giderim ben. Parçalara ayırsınız azar azar kullansınlar. Kemikli etimden süper nohut yemeği olur bence

mune ve hanım teyzemin yanına geçmek için s olacağıma and içerim

cool ve med abla fena sattım dimi

Bu topikten iyi bi korku filmi senaryosu çıkar

mune ve hanım teyzemin yanına geçmek için s olacağıma and içerim

cool ve med abla fena sattım dimi

Yanına gelirsem zorla tıkarım o börekleri senin ağzına, yok öyle s falan

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…