Ablam benide korur musun:18:Med benden korksunciletlerim alimallah
topiğimi de kürkümü de yar etmemben onlar için teyze yaşında ki parkunla kıran kırana çarpıştım ausum yetiş kurtar beni, çeteye gir sende
nevreste XL bedenim ben, nur topu gibiyimağırlığımı koydum bu topiğe de o yüzden
topiğimi de kürkümü de yar etmemben onlar için teyze yaşında ki parkunla kıran kırana çarpıştım ausum yetiş kurtar beni, çeteye gir sende
nevreste XL bedenim ben, nur topu gibiyimağırlığımı koydum bu topiğe de o yüzden
Bugün medin topiğini bastımXS ve S beden diye giriş yapıp pardon burası L idi demi diidim
Gördüm ablaPıçağı var korkmuyor musun:18::18:
Med benden korksunciletlerim alimallah
Ablam benide korur musun:18:
O zaman sende bizdensinDiyete başlamamız lazım acilen Yoksa dar gelecek kürk rezil olacağız
Kapıya da gardiyan diktiydim alma içeri s leri diye..Son verdim az önce işine
Nevo hanım ablayı alma bit pazarına
jilet daha keskin pıçaktan
Akşam akşam yine çok gerildim ben..Şeytan diyor toptan say söv kurtul.
Gel yamacıma hemennnn yedirtmem seni kimseye
Oh oh yaşasın bir L daha geldi
x'si mühim değil..L olması yeterli
Benim maaş işini konuşalım önceSonra onu almam yazdığı mesajlarda ki 'L' beden yazısını 'XS' yaparım
Kapıya da gardiyan diktiydim alma içeri s leri diye..Son verdim az önce işine
Nevo hanım ablayı alma bit pazarına
jilet daha keskin pıçaktan
Akşam akşam yine çok gerildim ben..Şeytan diyor toptan say söv kurtul.
Benim maaş işini konuşalım önceSonra onu almam yazdığı mesajlarda ki 'L' beden yazısını 'XS' yaparım
Geldim
Bayağı kalabalıklaşıyoruz
ayda 50985089675 milyon dolar uyar mı?
Gardiyanıda rüşvetle kendime bağlarımkk nın agası benim ayağını denk al her an baskına gelirim
Nevoşşşşşşşşşşşşş duydunmu annemmmm bak med ne diyiiiii sana
Yenide bileylemiştimm halbukiiiiiii
Düşüneyimayda 50985089675 milyon dolar uyar mı?
:18::18::18:Gardiyanıda rüşvetle kendime bağlarımkk nın agası benim ayağını denk al her an baskına gelirim
Nevoşşşşşşşşşşşşş duydunmu annemmmm bak med ne diyiiiii sana
Yenide bileylemiştimm halbukiiiiiii
Abla anlaşırsak neden olmasınNevoşşşşşşşş maaaş mi alacan yoksammmmm neler duyuyorummmm
Gel annem gellllll
Haaaaa birde rüşvet güzellllll tutanaklara geçsin hemennnn
Görüşürüz ablamŞekerler sohbet güzel ama çıkmam lazım kocaman öpüyorum hepinizi
Medide ciletliyommmm carttttt diyeeee
şahitsiniz hanım abla rüşvet aldığını itiraf etti..kaç yıldan başlıyor sayın müdürüm?
yetişin gonşulaaar tehdit ediliyorum ihtiyar heyeti tarafındankızım çete kuruyoruz burda XS ler- XL lere karşı bak med X'i de attı L de olsa olur didi bittiniz siz yiriz sizi biz
Ofişim yannış taraftasın bacım.
Müdür XS iken , kim bizim gibi S bedenlere dokunabülür
Mede inanma sen, bilirim o keratayı ben, anarşikin tekidir
ama onun pıçakları var parkunum böyle 1.90 boyunda, mavu gözlü, kumralahahaha tanımı çok daralttım kanımca
yetişin gonşulaaar tehdit ediliyorum ihtiyar heyeti tarafındankızım çete kuruyoruz burda XS ler- XL lere karşı bak med X'i de attı L de olsa olur didi bittiniz siz yiriz sizi biz
Ofişim yannış taraftasın bacım.
Müdür XS iken , kim bizim gibi S bedenlere dokunabülür
Mede inanma sen, bilirim o keratayı ben, anarşikin tekidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?