Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

office, altta görüyorum seni, gördün mü Hanım 2 dakikada harcadı seni, heyy anam heyy ye kürküm ye diye buna denir, kürkümle bir salınıyorum anında arkadaş arkadaşı bırakıp kaçıyor

office, altta görüyorum seni, gördün mü Hanım 2 dakikada harcadı seni, heyy anam heyy ye kürküm ye diye buna denir, kürkümle bir salınıyorum anında arkadaş arkadaşı bırakıp kaçıyor

Aşk olsun müdüürüm hiçte bilem satmadım ofisi sadece oturur kimği banlarım diye düşünür didimm
Hem topiüğn tapusunu ofis didi,kat çıkarız didi

yıkıldım müdürüm okurken gözlerimden yaşlar süzüldü sırtımda ki pıçağı çıkarsam bari neyse artık sen biricik, minicik ofişine kıyamazsın verirsin kürkünü bir saatliğine bant yapıştırmam için dimi önce XS lerden başlarız sonra usul usul artık kime denk gelirse, en son da hanım ablayı ziyarete giderik beraber wohoo çok şirin gördüm kendimi

Aşk olsun müdüürüm hiçte bilem satmadım ofisi sadece oturur kimği banlarım diye düşünür didimm
Hem topiüğn tapusunu ofis didi,kat çıkarız didi

Okudum herşeyi, bu fikrin office'ten çıktığını gözlerimle gördüm
Ben ona bir tapu vereceğim

Ofisim kim pıçaklıyor seni

Görmezden gelemedim gözyaşlarını bir kolaçan edeyim dedim .

XS ler yani bizler önce bizden başlayın pıçaklamaya snracıma L'lere sıra gelsin

Okudum herşeyi, bu fikrin office'ten çıktığını gözlerimle gördüm
Ben ona bir tapu vereceğim

Kurtardım dimi müdürüm
Tapu kaçıncı katta merak ettim aklıma bişey geliyorda söylemeyim

Sessiz sedasız duruyor arkadaşım aşağıda yahu , baksanıza melek melek , bir şeycikler istediği de yok

Kürk kavgası ise ona kadesayı yollayayım ben , parkonla beraber

Tapu davası ayrı ise ona bakabilirim .

Aus parkon zati yaşlı gelmiş 65 yaşına bastonla yürüyor napacak kürkü filan,kadişte gebe önce bebesini doğursun
Ben dururken kürkü onlara yedirmem

Sessiz sedasız duruyor arkadaşım aşağıda yahu , baksanıza melek melek , bir şeycikler istediği de yok

Durum çok karışık Aus, sen her ikisine de bir el atıver sevabına

Aus parkon zati yaşlı gelmiş 65 yaşına bastonla yürüyor napacak kürkü filan,kadişte gebe önce bebesini doğursun
Ben dururken kürkü onlara yedirmem

Hiiiiii parkona ihtiyar dedi, kavgada söylenmez, gerçi abla kategorisinde yarışıyor, sahi onu kim aday gösterdi:44: neyse bu soruyu sormamış olayım, kim aday gösterdiyse kendini açık etmesin, parkon bu sağı solu belli olmaz

Abla bize bedende uymaz illa xs olmak lazım sen ondan yırtıyorsun office'in beden kaç acaba

Ben yırttım nasılsa kalanlar düşünsün

Ofis aday göstermiş parkon teyzeyi
Bak ama neler demiş teyzemiz kanıtlqar burada

Işinize gelince 65 yaşında teyze , oy vermeye gelince birbirinize veriyonuz Muneynen

Bizde kadişnen arkanızdan nal topluyoz.

topiğimi de kürkümü de yar etmem ben onlar için teyze yaşında ki parkunla kıran kırana çarpıştım ausum yetiş kurtar beni, çeteye gir sende
nevreste XL bedenim ben, nur topu gibiyim ağırlığımı koydum bu topiğe de o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…