Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

püfür püfür bir siyaset topiği esintisi var, camları kapatalım parkuş, tari ve hanım ablanın anısına bakın arada alt kısma, bakıyorlar bize mahsun mahsun yazmayın bişi bir de sizi kiplemiyim
bakhınıss bakhınısss. kiblediğinide dii bakhınızzzzz
yaz tahtaya al haftaya diim sana...

öff o kartları sorma..hep gecikmeli ödüyorum ben valla...
hepsinin limitini doldurup kaçasım var

ya kartlarımın sayısı 5 olmuş. yuh dedim bana. neyse sıfırladım hepsini. sokağa çıkarken 1 tane en düşük limitliyi alacağım. yok valla harciim. duramiim.

Kart şebekesi misiniz yahu

Sizin gibilerine k. kartı değil telefon kartı vermek lazım, 50'lik yeterli, ne yapıyorsunuz o kadar kartla, birde limitleri aşıyorlarmış vııııyyy başıma gelenler

püfür püfür bir siyaset topiği esintisi var, camları kapatalım parkuş, tari ve hanım ablanın anısına bakın arada alt kısma, bakıyorlar bize mahsun mahsun yazmayın bişi bir de sizi kiplemiyim

Bizi kipleyen çoktur ofis..Ama öyle usturuplu öyle hanfendiyiz ki müdür cımbızlamaya kıyamıyo
Şöyle 1 saat her şey serbest olsa içimdeki çingan çıkcak ortaya

Sizin gibilerine k. kartı değil telefon kartı vermek lazım, 50'lik yeterli, ne yapıyorsunuz o kadar kartla, birde limitleri aşıyorlarmış vııııyyy başıma gelenler
bugün 5 bankaya uğradım. hepsini sıfırladım.
ama içime oturdu valla.
arkadaşıma veriyorum 4 kartımı saklasın.
ben tutamıyorum kendimi. kapatmayada kıyamadım. feci bağımlı olmuşum. arkadaşım diyorl ki. bugün kapat.
kıza dedimki yok kapamam,pskolojim bozulur.aramda onlarla bir bağ var çünkümmmmm
sende dursun ama kapanmasın yeterki,.. onu bekliim şimdi .
gelsin vereceğim saklasın.

Son düzenleme:

Şimdi şöyle oluyo müdürüm..uyanıyosun mesela sabah..Ayy bi depreşın bi depreşın..Diyosun napim de kurtulayım şu ruh halinden..Hadi bi hava alayım diye atıyosun kendini sokaklara..

Sonrası malum

Babam 2 kere kartlarımı kırdı benim..Sudan çıkmış balık gibi kaldım ortalarda..Hayın adam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah Allah:44: hiç böyle depresyon atlatan görmemiştim.
Yav gidin örgü örün, çiçek sulayın, çekirdek çitleyin, kartların dibini getirmekte nesi
Hesap kesimde gelen ekstreyi dedem ödemiyor, yine siz ödüyorsunuz, bu nasıl bir işkence şeklidir

buna sadomazoşizm deniyor sanırım.. mutlu olurken acı çekmek

Bunu da denedim..Değişik versiyonlarını..Pizza yedim, adana yedim, börek-çörek yedim, tatlı yedim, sabahlara kadar çekirdek çitledim...
Sonuç L..Daha beter bi depreşın; lipoya yine bi dünya para ödüyorum

Valla xs olsam kartlara elimi sürmem..24 saat yemek yerim

Son düzenleyen: Moderatör:
Şükür yarabbim sonunda geldim müdürümün tahsis ettiği kodesi beğenmedim bu sefer hiç bişicikler yoktu ne kuaför ne masör itiraz ediyoruz yönetime madem ihtiyar heyetindeyim şöleee kaplıcalı mapıs olaydi bari bide hatıra fotorafı getirdim size parkon teyze,ben ,tari,elmayra

Ablam hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…