yok biz ucube ve hilkat garibesiyiz
office laf yok o benim mikser setim, çırpar, karıştırır, sonra da doğrar
bakhınıss bakhınısss. kiblediğinide dii bakhınızzzzzpüfür püfür bir siyaset topiği esintisi var, camları kapatalımparkuş, tari ve hanım ablanın anısına bakın arada alt kısma, bakıyorlar bize mahsun mahsun yazmayın bişi bir de sizi kiplemiyim
öff o kartları sorma..hep gecikmeli ödüyorum ben valla...
hepsinin limitini doldurup kaçasım var
ya kartlarımın sayısı 5 olmuş. yuh dedim bana. neyse sıfırladım hepsini. sokağa çıkarken 1 tane en düşük limitliyi alacağım. yok valla harciim. duramiim.
püfür püfür bir siyaset topiği esintisi var, camları kapatalımparkuş, tari ve hanım ablanın anısına bakın arada alt kısma, bakıyorlar bize mahsun mahsun yazmayın bişi bir de sizi kiplemiyim
Bizi kipleyen çoktur ofis..Ama öyle usturuplu öyle hanfendiyiz ki müdür cımbızlamaya kıyamıyo
Şöyle 1 saat her şey serbest olsa içimdeki çingan çıkcak ortaya
bugün 5 bankaya uğradım. hepsini sıfırladım.Kart şebekesi misiniz yahu
Sizin gibilerine k. kartı değil telefon kartı vermek lazım, 50'lik yeterli, ne yapıyorsunuz o kadar kartla, birde limitleri aşıyorlarmışvııııyyy başıma gelenler
Kart şebekesi misiniz yahu
Sizin gibilerine k. kartı değil telefon kartı vermek lazım, 50'lik yeterli, ne yapıyorsunuz o kadar kartla, birde limitleri aşıyorlarmışvııııyyy başıma gelenler
1 saat serbest var say Meeed
buna sadomazoşizm deniyor sanırım.. mutlu olurken acı çekmekAllah Allah:44: hiç böyle depresyon atlatan görmemiştim.
Yav gidin örgü örün, çiçek sulayın, çekirdek çitleyin, kartların dibini getirmekte nesi
Hesap kesimde gelen ekstreyi dedem ödemiyor, yine siz ödüyorsunuz, bu nasıl bir işkence şeklidir
Allah Allah:44: hiç böyle depresyon atlatan görmemiştim.
Yav gidin örgü örün, çiçek sulayın, çekirdek çitleyin, kartların dibini getirmekte nesi
Hesap kesimde gelen ekstreyi dedem ödemiyor, yine siz ödüyorsunuz, bu nasıl bir işkence şeklidir
Şükür yarabbim sonunda geldimmüdürümün tahsis ettiği kodesi beğenmedim bu sefer hiç bişicikler yoktu ne kuaför ne masör itiraz ediyoruz yönetime madem ihtiyar heyetindeyim şöleee kaplıcalı mapıs olaydi bari bide hatıra fotorafı getirdim size parkon teyze,ben ,tari,elmayra
Nevoşummmmm hoşbuldummm 30 pointim oldu
Allah bir daha düşürmesin
Öyle mi ben siyasetten sanmıştım:18:Amin yarabbimmmsiyasetten beklerken başka yerden gümlemişim
Amin yarabbimmmsiyasetten beklerken başka yerden gümlemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?