Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

hiiiiii how are you beautiful girls :26:

La havle vela kuvvete
Çok şükür Ya Rabbim

Çok sabırlıyım, çok sakinim, bildiğin evliyayım, sabrım ummanlar gibi, az daha sıkarsam kanatlarım çıkar melek olurum, kendimi övmekten hiiiç hoşlanmıyorum, benden haberler böyle eeee sizler nasılsınız

Beni kibleyen yok galiba müdürüm,maşallah kaç gündür siyasetteyim,hala giyotine gitmedim.

Ben iyiyim,zat-ı aliniz de iyidir inşallah.

Beni kibleyen yok galiba müdürüm,maşallah kaç gündür siyasetteyim,hala giyotine gitmedim.

Ben iyiyim,zat-ı aliniz de iyidir inşallah.

İyiyim hamd olsun, valla daha çok kişi gider bu gidişle, dillerin kemiği yok

nolsun abla ucubeden halliceyiz

sarı ucubeden kumral ucubeye. iyilik . nossun

İyilik sarı ucube, konuşamadık bugün

La havle vela kuvvete
Çok şükür Ya Rabbim

Noldu müdürüm

abla ne çektin sen bunlardan ya, hepiciğini çızıktırabilirsin, arkandayım ben senin kapı gibin ofişin var burada

xl ucube, çıkarttırma yine pıçaamı bana

ama yine de kendinden olmayanları banlıyosun, bu dedikodulara ne diyosun sayın müdür

İyilik sarı ucube, konuşamadık bugün

Noldu müdürüm

xl ucube, çıkarttırma yine pıçaamı bana

ama yine de kendinden olmayanları banlıyosun, bu dedikodulara ne diyosun sayın müdür

anacım bankalar, kartları yatırma oldukça hafifleyerek dönme olaylarındaydım

office laf yok o benim mikser setim, çırpar, karıştırır, sonra da doğrar

öff o kartları sorma..hep gecikmeli ödüyorum ben valla...
hepsinin limitini doldurup kaçasım var

ya kartlarımın sayısı 5 olmuş. yuh dedim bana. neyse sıfırladım hepsini. sokağa çıkarken 1 tane en düşük limitliyi alacağım. yok valla harciim. duramiim.

bakhın bakhın. yinemi ofiş yinemi ofişşşş

püfür püfür bir siyaset topiği esintisi var, camları kapatalım parkuş, tari ve hanım ablanın anısına bakın arada alt kısma, bakıyorlar bize mahsun mahsun yazmayın bişi bir de sizi kiplemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…