Selam Hanımlar...
Muhabbetiniz bol olsun.
Tükkanın birini daha kapattık..Son 10-15 parça da satıldı mı bit pazarında kurtuluyonuz benden müdürüm
Daveti sabırsızlıkla bekleyeceğimYaşasııııııınnnnn
En geç ne zaman kurtuluruz, havai fişek gösterisi ve Yanki Go Home partisi vereceğimde
Baş misafirim bit pazarının cefakar editörü Nevreste
İhtiyar heyeti başkanı Hanım, office, parkon, kadesa, Tari, kimseyi unutmamak için hemen davetli listesi hazırlamam lazım
2014 sonu muValla müdürüm avusturyadan bir arkadaş toptan kapattı benim tükkanları
Kalanlar bedene ve ayağa uymadı, yoksa onları da toplayacaktı...
Artık Allah kerim diyelim, kim ne zaman alırsa..Biraz ara verdikten sonra dikiliye giderim ordaki dolabı boşaltmaya
2014 sonlarına doğru parti hazırlıklarını yaparsın artık
Bölümü açtığı için kazene, büyük sabır gösterdiğiniz için sana ve nevoya birer teşekkür hediyesi almam lazım
Selam Hanımlar...
Muhabbetiniz bol olsun.
Valla müdürüm avusturyadan bir arkadaş toptan kapattı benim tükkanları
Kalanlar bedene ve ayağa uymadı, yoksa onları da toplayacaktı...
Artık Allah kerim diyelim, kim ne zaman alırsa..Biraz ara verdikten sonra dikiliye giderim ordaki dolabı boşaltmaya
2014 sonlarına doğru parti hazırlıklarını yaparsın artık
Bölümü açtığı için kazene, büyük sabır gösterdiğiniz için sana ve nevoya birer teşekkür hediyesi almam lazım
Merhaba
Hoşgeldin
Hediyelerimiz şöyle dişe dokunur olsunşimdi tatlı yap desem aşureyi annene yaptırıyorsun, kadıncağıza kıyamam, kıyafet desem senin elin xs almaya alışık değildir
Abla bana kıyafet alabilir bedenlerimiz uyuyor
Daveti sabırsızlıkla bekleyeceğim
2014 sonu muDaha yazlıktakiler var değil mi Med
Merhaba
Hoşgeldin
Hediyelerimiz şöyle dişe dokunur olsunşimdi tatlı yap desem aşureyi annene yaptırıyorsun, kadıncağıza kıyamam, kıyafet desem senin elin xs almaya alışık değildir
Ahh annemmm gözü tok Nevreste'm benim, bu hatunu melim melim meletmek lazım, bit pazarını gasp etti yahu, bşr tezgah açtı, yeni yılı bile ambargo altına aldı
Zor şeyler isteyelimbulamasın arasın
Ahh annemmm gözü tok Nevreste'm benim, bu hatunu melim melim meletmek lazım, bit pazarını gasp etti yahu, bşr tezgah açtı, yeni yılı bile ambargo altına aldı
Zor şeyler isteyelimbulamasın arasın
Sorma nevo ya, hayır bide onların hepsini çekmeye de üşenirim ben...Orası da dolu..
Sana 1 kilo aşure yapalım ve xs şöyle güzel bir elbise alıcam müdürüm söz..Alırken o kalıbı gördüğümde biraz sinir olucam ama yapcak bişey yok
Ben de amliyat olucam diye maşallah yedikçe yiyorum bu aralar..14 üne gün vermiş hastane doktoruma..2 haftada xl olmasam bari..
Sorma nevo ya, hayır bide onların hepsini çekmeye de üşenirim ben...Orası da dolu..
Sana 1 kilo aşure yapalım ve xs şöyle güzel bir elbise alıcam müdürüm söz..Alırken o kalıbı gördüğümde biraz sinir olucam ama yapcak bişey yok
Ben de amliyat olucam diye maşallah yedikçe yiyorum bu aralar..14 üne gün vermiş hastane doktoruma..2 haftada xl olmasam bari..
Ameliyattan sonra yemek yasak, yediğini bir duyayım dilime dolarım, yiyor yiyor sonra gidip fazlalıkları kestiriyor diye
Haklısın çekmesi ayrı dert ,eklemesi ayrı dertSenden daha çok konu çıkar
Hep öyle olur bende diyete başlayacağım diye sallamıyorumbaşlayamadığım diyet
Az kalmış Allah kolaylık versin
Yaşasııııııınnnnn
En geç ne zaman kurtuluruz, havai fişek gösterisi ve Yanki Go Home partisi vereceğimde
Baş misafirim bit pazarının cefakar editörü Nevreste
İhtiyar heyeti başkanı Hanım, office, parkon, kadesa, Tari, kimseyi unutmamak için hemen davetli listesi hazırlamam lazım
Söylemene gerek yok biz biliyoruzEvet ameliyattan sonra hafif bi diyet yapıcam müdürüm..ödemlerin gitmesi için de yapmam gerekiyor zaten..
şimdi l ve xl kıyafetlerimi napıcam onu düşünmeye başladım, bilin bakalım napıcam
Sağol bitanecim
Ceza olarak partideki yemekleri med yapsın .
Biz zati yaşlıyız, nerden yapcaz.
Bu arada o 8 kişilik listeyi Kk dan temizleyeceksen zor müdürüm
Kapıdan kovsan bacadan gene geliriz.
Ben bide karakter olarak dayanamıyorum yasaklara, 2 ay gelmedim Kk ya aklıma bile gelmediama geçen hafta yediğim 1 haftalık cezada duvarlarıtırmaladım buraya gelmek için
Bi daha bu kadar ceza verirsen 2. Üyeliklerde gelirim bak demedi deme
Parkon sonunda yaşlı olduğunu kabul ettinBu mesajı kayıt altına alalım
Sorma nevoş, psikoloğum bozuldu.
Az kaldı emekliliğimi isyiycem yaşlandım diye.
Selam hoşgeldin
Merhaba
Hoşgeldin
İyi geceler kızlar, iki dünya arasında, şefkat tepesi gibi stv nin eküri dizilerinden fenalık geçirmek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?