Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Tükkanın birini daha kapattık..Son 10-15 parça da satıldı mı bit pazarında kurtuluyonuz benden müdürüm

Daveti sabırsızlıkla bekleyeceğim
2014 sonu muDaha yazlıktakiler var değil mi Med

Selam Hanımlar ...

Muhabbetiniz bol olsun.

Merhaba
Hoşgeldin

Hediyelerimiz şöyle dişe dokunur olsun şimdi tatlı yap desem aşureyi annene yaptırıyorsun, kadıncağıza kıyamam, kıyafet desem senin elin xs almaya alışık değildir

Merhaba
Hoşgeldin

Hediyelerimiz şöyle dişe dokunur olsun şimdi tatlı yap desem aşureyi annene yaptırıyorsun, kadıncağıza kıyamam, kıyafet desem senin elin xs almaya alışık değildir

Abla bana kıyafet alabilir bedenlerimiz uyuyor

Abla bana kıyafet alabilir bedenlerimiz uyuyor

Ahh annemmm gözü tok Nevreste'm benim, bu hatunu melim melim meletmek lazım, bit pazarını gasp etti yahu, bşr tezgah açtı, yeni yılı bile ambargo altına aldı
Zor şeyler isteyelim bulamasın arasın

Daveti sabırsızlıkla bekleyeceğim

2014 sonu muDaha yazlıktakiler var değil mi Med

Sorma nevo ya, hayır bide onların hepsini çekmeye de üşenirim ben...Orası da dolu..

Merhaba
Hoşgeldin

Sana 1 kilo aşure yapalım ve xs şöyle güzel bir elbise alıcam müdürüm söz..Alırken o kalıbı gördüğümde biraz sinir olucam ama yapcak bişey yok

Ben de amliyat olucam diye maşallah yedikçe yiyorum bu aralar..14 üne gün vermiş hastane doktoruma..2 haftada xl olmasam bari..

Ahh annemmm gözü tok Nevreste'm benim, bu hatunu melim melim meletmek lazım, bit pazarını gasp etti yahu, bşr tezgah açtı, yeni yılı bile ambargo altına aldı

Az oldu değil mi Ablam:26:Neyse sen ne istiyorsan bana da aynısından olsun

anneme buldururum

Ameliyattan sonra yemek yasak, yediğini bir duyayım dilime dolarım, yiyor yiyor sonra gidip fazlalıkları kestiriyor diye

Haklısın çekmesi ayrı dert ,eklemesi ayrı dertSenden daha çok konu çıkar
Hep öyle olur bende diyete başlayacağım diye sallamıyorum başlayamadığım diyet
Az kalmış Allah kolaylık versin

Ameliyattan sonra yemek yasak, yediğini bir duyayım dilime dolarım, yiyor yiyor sonra gidip fazlalıkları kestiriyor diye

Evet ameliyattan sonra hafif bi diyet yapıcam müdürüm..ödemlerin gitmesi için de yapmam gerekiyor zaten..
şimdi l ve xl kıyafetlerimi napıcam onu düşünmeye başladım, bilin bakalım napıcam

Haklısın çekmesi ayrı dert ,eklemesi ayrı dertSenden daha çok konu çıkar
Hep öyle olur bende diyete başlayacağım diye sallamıyorum başlayamadığım diyet
Az kalmış Allah kolaylık versin

Sağol bitanecim

Ceza olarak partideki yemekleri med yapsın .
Biz zati yaşlıyız, nerden yapcaz.
Bu arada o 8 kişilik listeyi Kk dan temizleyeceksen zor müdürüm
Kapıdan kovsan bacadan gene geliriz.
Ben bide karakter olarak dayanamıyorum yasaklara, 2 ay gelmedim Kk ya aklıma bile gelmediama geçen hafta yediğim 1 haftalık cezada duvarlarıtırmaladım buraya gelmek için
Bi daha bu kadar ceza verirsen 2. Üyeliklerde gelirim bak demedi deme

Söylemene gerek yok biz biliyoruz

Parkon sonunda yaşlı olduğunu kabul ettinBu mesajı kayıt altına alalım

Ne ameliyatı be, kilon kaç ki senin.?
Sağlığınıla oynamayın yavrucum( en abla kategorisinden sonra 1 ayda 15 yaş yaşlanmış hissediyom kendimi)

İyi geceler kızlar, iki dünya arasında, şefkat tepesi gibi stv nin eküri dizilerinden fenalık geçirmek üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…