Hayırlısı olsun inşallah, çabucak iyileş minili fotolar koy buraya.
Müdürün dediği gibi sonra dikkat et bir süre. Yattığın yerde sürekli yersen daha beter olursun.
Merhaba kızlar,
Ben aranıza yeni katıldım topikteki son iki sayfayı okuyabildim medcezir öncelikle sana geçmiş olsun diyelim umarım daha iyi olursun hem bedenen hem ruhen
Rica ederim fotoğraf sana mı ait ?Selam hoşgeldin
Çok teşekkür ederim
2014'te yepyeni bir kk, yılın ilk icraatı olarak dedikoducuları temizleyeceğimtemizlikte top 8'i belirledim
Kısmetse 20'ye tamamladık mı işlem tamamdır
eneee gene kara listede varım ılkokuldaykende hep cok konuşanlar lıstesıne yazılırdım nedır bu çektığım bilimiyorumki :zalımmunesmiley:med bende ıkı uc gundur senı takıp edıyorum naptı amelıyatı oldumu dıye neyse 14 une kalmıs ıns guzel gecerde sıkıntısız yuksek moralle atlatırsın bu donemı
Müdürün hakkında nasıl böyle konuşursun
Çocukluktan belliymiş zaten, ahh ahhh keşke ilkokul öğretmeninle tanışma imkanımız olaydı o yıllarda, üyelik talep ettiğinde redderdik
Med henüz ameliyat olmadı, ameliyatına ben giriyorum, o yüzden ayın 14'üne verdim randevuyu, etlerini cımbızla didikleyeceğim
valla bu uyelığımı sılersın yenı uyelık alırım bılgısayardan engellersın içerde bı bılgısayar daha var ıp den kapattırırsın yenı ıp alırım yanı çözüm çok benden kurtuluş yokyahu yazık dıılmı med e zaten sıtede yeterınce yoluyosun etlerımızı bırak amelıyatta rahat etsın kız psıkolojım duzelsın dıye amelıyat oluyo sen gırersen dahada bozulur psıkolojısı demedı deme
bu gece bu isyankar tavırla ikinci kez karşılaşıyorum, gemide isyan var, çok banladım hepinizi ondan oldu sanırım
Sorma Med bunu okursa kabus görür, elimde büyük boy cımbız yüzümde ameliyat maskesi Med'i kovalıyorum
hoşbulduk......... uyuyamıyorum......... içim sıkıldı........ ben de buradayım işte..................
belli birşey yok.. uyuyamıyorum.. bir süredir böyle..
geç kalkma şansım yok:) bebeğim 8 de kalkıyor:)
gün içinde çok yoruluyorum.. ufak ufak kafama taktıklarım da var.. bazen böyle bir kalıyorum:)
geç kalkma şansım yok:) bebeğim 8 de kalkıyor:)
gün içinde çok yoruluyorum.. ufak ufak kafama taktıklarım da var.. bazen böyle bir kalıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?