Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Hayırlısı olsun inşallah, çabucak iyileş minili fotolar koy buraya.

Müdürün dediği gibi sonra dikkat et bir süre. Yattığın yerde sürekli yersen daha beter olursun.

Tabi tabi..Ondan sonra diyet başlayacak..Vücur tam şekil alsın, normal beslenme şekline dönerim artık..
Mini fotolarla taşlanmayayım
Rtük ceza keser kkya

Merhaba kızlar,
Ben aranıza yeni katıldım topikteki son iki sayfayı okuyabildim medcezir öncelikle sana geçmiş olsun diyelim umarım daha iyi olursun hem bedenen hem ruhen

2014'te yepyeni bir kk, yılın ilk icraatı olarak dedikoducuları temizleyeceğim temizlikte top 8'i belirledim

Kısmetse 20'ye tamamladık mı işlem tamamdır

eneee gene kara listede varım ılkokuldaykende hep cok konuşanlar lıstesıne yazılırdım nedır bu çektığım bilimiyorumki :zalımmunesmiley: med bende ıkı uc gundur senı takıp edıyorum naptı amelıyatı oldumu dıye neyse 14 une kalmıs ıns guzel gecerde sıkıntısız yuksek moralle atlatırsın bu donemı

Müdürün hakkında nasıl böyle konuşursun
Çocukluktan belliymiş zaten, ahh ahhh keşke ilkokul öğretmeninle tanışma imkanımız olaydı o yıllarda, üyelik talep ettiğinde redderdik

Med henüz ameliyat olmadı, ameliyatına ben giriyorum, o yüzden ayın 14'üne verdim randevuyu, etlerini cımbızla didikleyeceğim

valla bu uyelığımı sılersın yenı uyelık alırım bılgısayardan engellersın içerde bı bılgısayar daha var ıp den kapattırırsın yenı ıp alırım yanı çözüm çok benden kurtuluş yok yahu yazık dıılmı med e zaten sıtede yeterınce yoluyosun etlerımızı bırak amelıyatta rahat etsın kız psıkolojım duzelsın dıye amelıyat oluyo sen gırersen dahada bozulur psıkolojısı demedı deme

bu gece bu isyankar tavırla ikinci kez karşılaşıyorum, gemide isyan var, çok banladım hepinizi ondan oldu sanırım

Sorma Med bunu okursa kabus görür, elimde büyük boy cımbız yüzümde ameliyat maskesi Med'i kovalıyorum

evet mune ceza puanım 60 larda gezıyo liiiitfen bıraz ındırırmısın yada geyıkten falan banlada barı bır ıkı gunle kurtarıyım hep polemıkten gıdıyorum son gıdışım bı haftaydı bı sonrakını dusunemıyorum isyeeeeeaaaannnn gerıye bir hafta baaannnnn benı bu derde sen attında kafam hep dumeeeaaaannn evet arkada küçük xs beden sen önde xxxxxl med hakkaten komık olurdu

hoşbulduk......... uyuyamıyorum......... içim sıkıldı........ ben de buradayım işte..................

belli birşey yok.. uyuyamıyorum.. bir süredir böyle..

gün içinde çok yoruluyorum.. ufak ufak kafama taktıklarım da var.. bazen böyle bir kalıyorum:)

gün içinde çok yoruluyorum.. ufak ufak kafama taktıklarım da var.. bazen böyle bir kalıyorum:)

amaan boşver ya hangımızın sıkıntıları yokkı en ıyısı takmamamya calısmak bende boyle kafaya takıp gece o şekılde uyuyunca kotu ruyalar goruyorum hep dun gece duşunmeden uyudum sabaha karsı cok guzel bı ruya gordum bosver dusunmemeye calıs sende hem bak ne guzel evlısın cocugunda varmıs bız de boyle bekar geldık bekar gıderız artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…