faydaları çook ama say say bitmez...mesela en güzeli çocuklar okutuluyor bu pro üyelikten alınan para ile...benim hayat felsefem şu; kırmızı olsun 10 lira fazla olsun
melekyavrum açmış beni bu avatar dimi
bikaçkere okuyunca anlayabılıyorum
elmiş butun konuları bdvden taşıyo bende artık eskisi gibi konu bulamıyorum butun başlıklara bakmak lazım
faydaları çook ama say say bitmez...mesela en güzeli çocuklar okutuluyor bu pro üyelikten alınan para ile...benim hayat felsefem şu; kırmızı olsun 10 lira fazla olsun
melekyavrum açmış beni bu avatar dimi
bin türkçiyi güzil konişiimde işti oliir büle .
oyy ne zormuş ya. ben yine oky olayım.
zaten konu açıcam bdv ye,bazıları beni abla sanıyo ama bakın avatarıma öyle miyim diye ama nakliyeci edi elmayra hemen taşır konumu diye tırsıyorum
resım seçiminle alakalı olmaı bazı resımler ufak çıkıyorya sizin avatarlar ne güzel büyük . benimkiler nedense mercimek gibi. beceremiyorum bu olayı.
zaten konu açıcam bdv ye,bazıları beni abla sanıyo ama bakın avatarıma öyle miyim diye ama nakliyeci edi elmayra hemen taşır konumu diye tırsıyorum
o taşımadan duramıyor. otomatiğe bağlanmış gibi. seninkinide taşır kesin.
çocuk büyütürken bölümüne gider konun.avatar orasına uygun olur çünkü
bugün hıdırellez kızlardileklerinizi unutmayın sakın
ana, hani dün geceydi:26:
ooo ekip toplanmis noruyonuzben de kizi demin parka sutladim herufu de gezmelere o yuzden bu saatte burdayim
sor bu gunku dilegi nasil diliyoruz:26:
şimdi bahçeye in güle bağla sabaha karşı yine in gülden al. zor geliyor. en iyisi balkondaki saksıya bağlasam. olma mı
yapar valla,zaten o yeşil kürkünde gözüm varsıcakta isilik olacak yavrum kürkle konu taşımaktan
katiee evet canım derdimz de olmasın konu da açmayalım İnşallah :)
İşte bu avatar seni anlatmış kadiş.zaten konu açıcam bdv ye,bazıları beni abla sanıyo ama bakın avatarıma öyle miyim diye ama nakliyeci edi elmayra hemen taşır konumu diye tırsıyorum
bugün hıdırellez kızlardileklerinizi unutmayın sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?