Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

faydaları çook ama say say bitmez...mesela en güzeli çocuklar okutuluyor bu pro üyelikten alınan para ile...benim hayat felsefem şu; kırmızı olsun 10 lira fazla olsun

melekyavrum açmış beni bu avatar dimi

aa bu güzelmiş ama faydalarını sen saymaya başla baklım belki biter

avatarın hakkındaki görüşümü bende sölim çok bıcırık çok datluuu

bikaçkere okuyunca anlayabılıyorum

elmiş butun konuları bdvden taşıyo bende artık eskisi gibi konu bulamıyorum butun başlıklara bakmak lazım

bin türkçiyi güzil konişiimde işti oliir büle .
oyy ne zormuş ya. ben yine oky olayım.

faydaları çook ama say say bitmez...mesela en güzeli çocuklar okutuluyor bu pro üyelikten alınan para ile...benim hayat felsefem şu; kırmızı olsun 10 lira fazla olsun

melekyavrum açmış beni bu avatar dimi

acmıs da ne kelime bdv ye konu acsan cok bilmiş ablalar gibi senin yasın kaç bakayım derim

ya sizin avatarlar ne güzel büyük . benimkiler nedense mercimek gibi. beceremiyorum bu olayı.

zaten konu açıcam bdv ye,bazıları beni abla sanıyo ama bakın avatarıma öyle miyim diye ama nakliyeci edi elmayra hemen taşır konumu diye tırsıyorum

zaten konu açıcam bdv ye,bazıları beni abla sanıyo ama bakın avatarıma öyle miyim diye ama nakliyeci edi elmayra hemen taşır konumu diye tırsıyorum

o taşımadan duramıyor. otomatiğe bağlanmış gibi. seninkinide taşır kesin.
çocuk büyütürken bölümüne gider konun.avatar orasına uygun olur çünkü

ya sizin avatarlar ne güzel büyük . benimkiler nedense mercimek gibi. beceremiyorum bu olayı.
resım seçiminle alakalı olmaı bazı resımler ufak çıkıyor

inan o korku bendede var

neyse allah bdv ye konu açacak kadar buyuk dert vermesin

o taşımadan duramıyor. otomatiğe bağlanmış gibi. seninkinide taşır kesin.
çocuk büyütürken bölümüne gider konun.avatar orasına uygun olur çünkü

yapar valla,zaten o yeşil kürkünde gözüm var sıcakta isilik olacak yavrum kürkle konu taşımaktan

katiee evet canım derdimz de olmasın konu da açmayalım İnşallah :)

ooo ekip toplanmis noruyonuzben de kizi demin parka sutladim herufu de gezmelere o yuzden bu saatte burdayim
sor bu gunku dilegi nasil diliyoruz:26:

şimdi bahçeye in güle bağla sabaha karşı yine in gülden al. zor geliyor. en iyisi balkondaki saksıya bağlasam. olma mı

ooo ekip toplanmis noruyonuzben de kizi demin parka sutladim herufu de gezmelere o yuzden bu saatte burdayim
sor bu gunku dilegi nasil diliyoruz:26:

kağıda yazıp gül acağına gömüyor muşsun. ya da resmını yapıyorsun.
ya da , denize atıyor muşsun kağıdı ben denize atıcam

bir sürü halleri var bu durumun

Son düzenleme:
biz hıdırellez de dileğimizi taşa söyleyip o taşı ırmağa atıyoruz ama benim dileğimin olması parkonun kazenin yerine geçmesi kadar imkansız bişey

Son düzenleme:
yapar valla,zaten o yeşil kürkünde gözüm var sıcakta isilik olacak yavrum kürkle konu taşımaktan

katiee evet canım derdimz de olmasın konu da açmayalım İnşallah :)

ya bana siyah kürk giderde renk olarak. sarışınım. oda sitede yok. keşke kazen birde siyah kürk çıkarsa. efil efil

İşte bu avatar seni anlatmış kadiş.
Söyleyelimde foruma bir çocuk parkı açsınlar,sen kenarda oyna kuzum
bugün hıdırellez kızlar dileklerinizi unutmayın sakın

Vay ,bir yeşil daha gelmiş,hayırlı olsun sur
Kara listeme aldım senide
Ama ben yeşilleri değil mavüşleri kıskanıyom,nolur yani bir mavi kürkte bana yaptırsalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…