Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

bende normalde denize atıyodum dileğimi ama bu sene karabükte okuyorum doğal olarak deniz yok. annem telefonda akan suya et duanı dedi. nasıl olcak anne dedim musluğu aç ve et duanı dedi. acaba o olmaz mı?

azerin dileğini bi suya oku suyu da lavabodan dök

sübhaneke dinimiz amin,bu ka

bende normalde denize atıyodum dileğimi ama bu sene karabükte okuyorum doğal olarak deniz yok. annem telefonda akan suya et duanı dedi. nasıl olcak anne dedim musluğu aç ve et duanı dedi. acaba o olmaz mı?

hiç duymamıştım daha önce.
dediğim gibi: bir çok yönleri var.

o biraz zor. bahçe ve gül ağacı. olayı bu esasta. sonra burada sabaha karşı alırlar düden şelalesinin denize karıştığı yerden denize hoop atarlar.
ama ben üşeniyorum. balkona koycam. sabahta alıp saklayacağım.tabii oda olmayacak . çünkü attım

evet olmayacak şeyler oldu.
önemli olan temiz kalp ve niyet
bence senınde kalbin yeterince temiz.
sen yapabılırsın yani

Benimde olur gerçi dileklerim debu istek biraz uçuk
Dur ben deniyeyim
Yarın bi geliyomuşum sitenin sahibi benim

ya korkmuyormusunuz gece gece denize gitmeye:18::18::18:

heruf hayatta gece gece asagi inmez beni de yanliz basima yollamaz
bak ne diyecem kagida cizip balkona dis taraftan yapiskanla yapistirsam olur mu acep:26:
evde hiç toprak yok yani gece olması da önemli değil. şuan yapsan parka gömsen olur bence.
ya benim içinde yapsana,deniz olmayan yerdeyimde

denizin olması önemli değil :) ben bu sene bu yöntemi yapmayı düşündüm sadece
toprak varsa, göm

evde hiç toprak yok yani gece olması da önemli değil. şuan yapsan parka gömsen olur bence.

denizin olması önemli değil :) ben bu sene bu yöntemi yapmayı düşündüm sadece
toprak varsa, göm

saksıya gömeyim bari

düden mi sen de antalyadasın baby
ay kanım kaynadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…