var tam evin onunde ama daha yeni yaptilar agaclar buyumedivalla atmiyom yeminlen oyle
Surrender senin dilekler gerçekleşiyosa banada bir koltuk çizsen hayrına
heruf hayatta gece gece asagi inmez beni de yanliz basima yollamazbüyümesin önemli değil
sen kağıda yaz veya çiz, göm
evet olmayacak şeyler oldu.
önemli olan temiz kalp ve niyet
bence senınde kalbin yeterince temiz.
sen yapabılırsın yani
bende normalde denize atıyodum dileğimi ama bu sene karabükte okuyorum doğal olarak deniz yok. annem telefonda akan suya et duanı dedi. nasıl olcak anne dedim musluğu aç ve et duanı dedi. acaba o olmaz mı?
azerin dileğini bi suya oku suyu da lavabodan dök
sübhaneke dinimiz amin,bu ka
bende normalde denize atıyodum dileğimi ama bu sene karabükte okuyorum doğal olarak deniz yok. annem telefonda akan suya et duanı dedi. nasıl olcak anne dedim musluğu aç ve et duanı dedi. acaba o olmaz mı?
evet olmayacak şeyler oldu.
önemli olan temiz kalp ve niyet
bence senınde kalbin yeterince temiz.
sen yapabılırsın yani
zaten konu açıcam bdv ye,bazıları beni abla sanıyo ama bakın avatarıma öyle miyim diye ama nakliyeci edi elmayra hemen taşır konumu diye tırsıyorum
ya korkmuyormusunuz gece gece denize gitmeye:18::18::18:bende normalde denize atıyodum dileğimi ama bu sene karabükte okuyorum doğal olarak deniz yok. annem telefonda akan suya et duanı dedi. nasıl olcak anne dedim musluğu aç ve et duanı dedi. acaba o olmaz mı?
evde hiç toprak yok yaniheruf hayatta gece gece asagi inmez beni de yanliz basima yollamaz
bak ne diyecem kagida cizip balkona dis taraftan yapiskanla yapistirsam olur mu acep:26:
ya benim içinde yapsana,deniz olmayan yerdeyimde
iste bunasil anliyon garibin halinden sizin gibi isi yokusa surmedi
konu ilgili baslığa tasınmıstır
evde hiç toprak yok yanigece olması da önemli değil. şuan yapsan parka gömsen olur bence.
denizin olması önemli değil :) ben bu sene bu yöntemi yapmayı düşündüm sadece
toprak varsa, göm
Benimde olur gerçi dileklerim debu istek biraz uçuk
Dur ben deniyeyim
Yarın bi geliyomuşum sitenin sahibi benim
saksıya gömeyim bari
o biraz zor. bahçe ve gül ağacı. olayı bu esasta. sonra burada sabaha karşı alırlar düden şelalesinin denize karıştığı yerden denize hoop atarlar.
ama ben üşeniyorum. balkona koycam. sabahta alıp saklayacağım.tabii oda olmayacak . çünkü attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?