• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Ya bi kadın sürekli kocasını övüyo,polemiğe girmeme ramak kaldı müdürüm.:27:

1 haftadan az vereceksen giricem bak.:60::60:

Mona 20 puan bir daha ceza demek toplam cea puanı 30 puan'a çıkar demek, 30 puaann = 4 gün gidersin:51:
La havle şimdiden banlama pazarlığına mı girdik, sen kitledin kendini ille polemiğe gireceğim diyorsun:51:

Mona 20 puan bir daha ceza demek toplam cea puanı 30 puan'a çıkar demek, 30 puaann = 4 gün gidersin:51:
La havle şimdiden banlama pazarlığına mı girdik, sen kitledin kendini ille polemiğe gireceğim diyorsun:51:

Ya müdürüm neden kandırık yapıyon, 30 point 3 gün değil mi :63:

Pazarlık değil,indirim istemiyom ki.:14::14: Sadece gününü sordum.:39:

Timam girmicem zaten vazcaydım.:25:

Bulursun Med zorlanmadan.:1:

merhaba bağyanlar:ssz:

mona hankı konu o aşerdim bak söyle mikemmel kocişi olan kimmiş ki:27:

Buldum..O hep öyle ama..Belki de gerçekten öyledir..Öyle olmasını temenni ederiz..Malum öyle erkek çok az..Hal öyle olunca yadırgıyoruz..Ama öyle değilse çekim yasasını meşgul ediyo sanırsam..

Yav öyle işte :27:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hahahahha.:9::9::9: Güzel örtmenim gelmiş.:38:

Senin eşcağzını anlatıığın konu ablam.:1: Üyeyi yazim istersen özelden.

buldum galiba ama şaşırmadım :ssz: biz eşlerimizi yerden yere vuruyoruz millet neler yazıyo iyi ki benimkinin tehdit edip ilgilenmezsen suratına hapşururum bak dediğini yazmamışım :60:

Dedikodu yapmayın:51:
kadesaaaaa hamile hanım nasılsın iyi misin neye aşeriyorsun yine, kızın anne karnında iyi mi, keyfi yerinde mi:emir_bebek:

Buldum..O hep öyle ama..Belki de gerçekten öyledir..Öyle olmasını temenni ederiz..Malum öyle erkek çok az..Hal öyle olunca yadırgıyoruz..Ama öyle değilse çekim yasasını meşgul ediyo sanırsam..

Yav öyle işte :27:

İyi de bi adamın hiç mi kötü bir yanı olmaz ? :25: Hiç mi kusuru olmaz ?

Kazen ne sormuş,millet ne yazıyor.:51:

Adamın sinirlerini almışlar zaar.

buldum galiba ama şaşırmadım :ssz: biz eşlerimizi yerden yere vuruyoruz millet neler yazıyo iyi ki benimkinin tehdit edip ilgilenmezsen suratına hapşururum bak dediğini yazmamışım :60:

Normal olan sizinki.:27::27:
kadesaaaaa hamile hanım nasılsın iyi misin neye aşeriyorsun yine, kızın anne karnında iyi mi, keyfi yerinde mi:emir_bebek:

Olanı söylüyoz bla o dedikodu olmaz ki.:30:

ablacım çok şükür bi sıkıntımız yok tam 3 hafta kaldı İnşallah son hazırlıkları yapıyoruz.sen nasılsın,özledim sizi

kadesa eşin eşimin yıllar önce kaybettiği kardeşi olabilir mi:60::60:
Seninki tehdit etmiş, benimki direkt hapşırdı:60::60:

kadesa eşin eşimin yıllar önce kaybettiği kardeşi olabilir mi:60::60:
Seninki tehdit etmiş, benimki direkt hapşırdı:60::60:

:9::9::9::9::9:

ben dünyada tek sanıyodum eşimi demek ki iki tanelermiş :9:

Son düzenleme:
:60::60:
Burnumun dibinde oturuyor şu an, sırıtıyorum neye sırıttığımında farkında değil, okumaya kalksaaa yakını göremiyor:60:

:60::60::60::60:

sen de onu tehdit et abla ben öyle yapıyorum gel hapşur bakalım sana kim bakacak diyorum hemen pısıyor :60:

Benim ceza puanim 20 olsa ve polemik beni cagirsa hic dusunmem girerim ben :ssz: :1:
Acimam yani hahaha:21:
Ne guzel ya... ne kadar az puan. Cata cat kavga etmelik tam . :emir_bebek:

:60::60::60::60:

sen de onu tehdit et abla ben öyle yapıyorum gel hapşur bakalım sana kim bakacak diyorum hemen pısıyor :60:

Cıksss o tehdidi yemez kadesam, benim bünye çok feci sağlamdır, hapşır tıksır hiç mikrop gelmez bana:ssz:
Tutki hasta oldum, emin ol o benden daha çok hasta olur, ateşi benden 0,1 derece fazla çıksın diye uğraşır:60:

Nasıl dalga geçiyolar adamlarla yav:51:

Hem severiz hem dalga geçeriz ama ne yapalım Med, hastalandıklarında kundaktaki bebe gibiler:60:

Back
X