- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
isim vermeden de soramadım, hangi konu, çok merak ettim:26:
Herkes anlıyor bir ben kalıyorum böyle fransız..
Patron açmış ya,o konu Med...

Üyeyi mi sordun yoğsam ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
isim vermeden de soramadım, hangi konu, çok merak ettim:26:
Herkes anlıyor bir ben kalıyorum böyle fransız..
Patron açmış ya,o konu Med...
Üyeyi mi sordun yoğsam ?![]()
Ya bi kadın sürekli kocasını övüyo,polemiğe girmeme ramak kaldı müdürüm.
1 haftadan az vereceksen giricem bak.![]()
Mona 20 puan bir daha ceza demek toplam cea puanı 30 puan'a çıkar demek, 30 puaann = 4 gün gidersin
La havle şimdiden banlama pazarlığına mı girdik, sen kitledin kendini ille polemiğe gireceğim diyorsun![]()
Mona 20 puan bir daha ceza demek toplam cea puanı 30 puan'a çıkar demek, 30 puaann = 4 gün gidersin
La havle şimdiden banlama pazarlığına mı girdik, sen kitledin kendini ille polemiğe gireceğim diyorsun![]()
merhaba bağyanlar
mona hankı konu o aşerdim bak söyle mikemmel kocişi olan kimmiş ki![]()
Hahahahha.Güzel örtmenim gelmiş.
Senin eşcağzını anlatıığın konu ablam.Üyeyi yazim istersen özelden.
Buldum..O hep öyle ama..Belki de gerçekten öyledir..Öyle olmasını temenni ederiz..Malum öyle erkek çok az..Hal öyle olunca yadırgıyoruz..Ama öyle değilse çekim yasasını meşgul ediyo sanırsam..
Yav öyle işte![]()
buldum galiba ama şaşırmadımbiz eşlerimizi yerden yere vuruyoruz millet neler yazıyo iyi ki benimkinin tehdit edip ilgilenmezsen suratına hapşururum bak dediğini yazmamışım
![]()
Dedikodu yapmayın
kadesaaaaa hamile hanım nasılsın iyi misin neye aşeriyorsun yine, kızın anne karnında iyi mi, keyfi yerinde mi![]()
Dedikodu yapmayın
kadesaaaaa hamile hanım nasılsın iyi misin neye aşeriyorsun yine, kızın anne karnında iyi mi, keyfi yerinde mi![]()
buldum galiba ama şaşırmadımbiz eşlerimizi yerden yere vuruyoruz millet neler yazıyo iyi ki benimkinin tehdit edip ilgilenmezsen suratına hapşururum bak dediğini yazmamışım
![]()
kadesa eşin eşimin yıllar önce kaybettiği kardeşi olabilir mi
Seninki tehdit etmiş, benimki direkt hapşırdı![]()
ben dünyada tek sanıyodum eşimi demek ki iki tanelermiş![]()
Burnumun dibinde oturuyor şu an, sırıtıyorum neye sırıttığımında farkında değil, okumaya kalksaaa yakını göremiyor![]()
sen de onu tehdit et abla ben öyle yapıyorum gel hapşur bakalım sana kim bakacak diyorum hemen pısıyor![]()
Nasıl dalga geçiyolar adamlarla yav![]()