• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Kadesa nın hafif kanamaları başladı geçen hafta elmikim.
Doktor tehlikeli dediydi.
Riskli günleri atlattılar,evde yatıyor.
Kanama artarsa erken doğuma alıcaklar canım.

Oy maşallah neyse ki atlatmış, cok selamımı söyle olur mu bi de onu cok sevdigimi söyle. Allah yardımcısı olsun inş

Kadesayla görüştüm,hepinize çok teşekkür ediyor,çoook selamları var.:16:
Kanaması tamamen durmuş şükür,doğumu bekliyorlar.
Oğlanlar hasta olduğu için bakamamış kk ya.

Kaç gündür merak ediyordum tazı gibi mesajlarını takip ediyordum Parkunum. Güzel haber getirdin. Her şeyin normal seyrine dönmesine sevindim...

Bugünlerde hamile arkadaşlarımdan hep riskli haberler alıyorum... Hamile kalmaya korkuyorum artık...

kaç gündür aklımdaydı benimde, çok sevindim kadişime inşallah sağlıkla gelsin minik Zeynep :16:

Kaç gündür merak ediyordum tazı gibi mesajlarını takip ediyordum Parkunum. Güzel haber getirdin. Her şeyin normal seyrine dönmesine sevindim...

Bugünlerde hamile arkadaşlarımdan hep riskli haberler alıyorum... Hamile kalmaya korkuyorum artık...

sen hamile olduğunu söyle ben non-stop dua edecem sana hiçbişi olmaz korkma dep'im :16:

İyi şükür gelmiş geçmiş..

Sen evli miydin depresif? Korkma korma, anne olmak gibisi var mı..
Geçenlerde bi arkadaşımla konuştum, eskiler nasıl pırt pırt doğurmuş bizi valla..Ne tehlike ne bişey..
Bizim nesilde var bi bozukluk:37:

sen hamile olduğunu söyle ben non-stop dua edecem sana hiçbişi olmaz korkma dep'im :16:

Bana da bi okuyup üflesene sen, şöyle bi kendime geleyim :60:

Herkeşler iyi mi bakim? Ben çok iyiyim, iyilikten ölücem yakında :60:

Napim..Öyle bakınmaca..Dün doktora gidicektim gidemedim hava kötüydü..Bugün gideyim dedim yine gidemicem, bu sefer ben pusluyum :60:

Bi halsizlik var üstümde.
selamm.
ay benim grip geçmedi. sanırım ateşte yapıyor. askılıyla duruyorum evde. burun tıkalı. ses boru gibi. hapşırık vs. yarın geçse bari. attaya gidecktim. ama geçmezse kaldık işte.

tolin imzadaki kardeş kim. çıkaramadım bir türlü:1:

Son düzenleme:
selamm.
ay benim grip geçmedi. sanırım ateşte yapıyor. askılıyla duruyorum evde. burun tıkalı. ses boru gibi. hapşırık vs. yarın geçse bari. attaya gidecktim. ama geçmezse kaldık işte.

Yapar canım, ateş te insanı sarsar, bütün vücudu felç eder..
Sen yine giyin, hatta terlemeye bak..terle atarsın biraz.

İlaç alıyomusun?

Back
X