• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Parkun hoşgeldin yavrum..

Acil çıkmam gerekti benim, bi işim çıktı, görüşürüz yine..
Öpüldünüz kocaman..

yaa senin kardeşinin flörtü masumane canım ama bizim oğlan fena biraz bilmediği yok çocuğun
teyzemler o kadar normal karşılıyor ki dedim heralde ben abartıyorum :44:
biz bi oğlanı yanağından öper sonra utana sıkıla kaçardık
böyle ulu orta öpüşmek filan nedir bilmezdik :44:

çocuk okulda napıyosa artık müdür illallah etmiş alın artık dedi
2. müdür de öyle o cocuk bi daha bu okula adım atmayacak dedi

bu cocuk napıyosa artık okulda :44:

aman ya ne kadar çirkin. Valla ben de ilk liseye başladığım yıl öpüşmüştüm bi erkekle :26::38: Ama yani şimdi düşünüyorum da ERKEN bayağı bayağı ERKEN. annem benim ne yaptığımı ettiğimi bilmezdi. Ben çocuğun her şeyini okuyorum. böyle bir şey okusam kıyametler koparırım. O kadar erken büyümeye lüzum yok. Hatta bence çocuklar geç olgunlaşsın biraz. Uzun süre çocuk gibi hissetsinler ya. :(

kızın ailesinin haberi olmuş mu peki. Onlar bir şey dememiş mi?:26:

aman ya ne kadar çirkin. Valla ben de ilk liseye başladığım yıl öpüşmüştüm bi erkekle :26::38: Ama yani şimdi düşünüyorum da ERKEN bayağı bayağı ERKEN. annem benim ne yaptığımı ettiğimi bilmezdi. Ben çocuğun her şeyini okuyorum. böyle bir şey okusam kıyametler koparırım. O kadar erken büyümeye lüzum yok. Hatta bence çocuklar geç olgunlaşsın biraz. Uzun süre çocuk gibi hissetsinler ya. :(

kızın ailesinin haberi olmuş mu peki. Onlar bir şey dememiş mi?:26:

ben il dudaktan öpüşme maceramı şu an ki sevgilimle yaşamıştım zaten 16.5 yaşındaydım :17:
o da zor oldu hani utana sıkıla :9::9:

1. okulda kızın ailesi kızı dövmüş baya öyle duydum
2. okulda kızın ailesi polise şikayet edecekti tacizden ikna ettiler
3. okula başlayalı 1 hafta oldu bakalım haberini bekliyoruz :31:

ben il dudaktan öpüşme maceramı şu an ki sevgilimle yaşamıştım zaten 16.5 yaşındaydım :17:

Çok marifetliymiş senin teyze oğlu... Keşke şikayetçi olsalardı da biraz gözü korkardı :26:

İyi şükür gelmiş geçmiş..

Sen evli miydin depresif? Korkma korma, anne olmak gibisi var mı..
Geçenlerde bi arkadaşımla konuştum, eskiler nasıl pırt pırt doğurmuş bizi valla..Ne tehlike ne bişey..
Bizim nesilde var bi bozukluk:37:

Bana da bi okuyup üflesene sen, şöyle bi kendime geleyim :60:

Herkeşler iyi mi bakim? Ben çok iyiyim, iyilikten ölücem yakında :60:

hahaha :60: ben de anneme sormuştum eskiler nasıl doğuruyormuş diye, o da onlar bilgisayara yapışık yaşamadıkları için demişti :27:
sen dep'e evlimisin diye sorunca aklıma geldi, birileri beni k.valide sanıyormuş burada :27: aşkolsun diyor teesüflerimi (böylemi yazılıyordu :P ) iletiyorum, gencecik, minicik bir bayana k.valide didiler :19: :27:

Marifet gibi yazmışsın bir de...Çocuğu niye taşladıysak burada....:19:

Ne görüyorsa onu yapıyor demek.

Evliyim Medcim, bir de oğlum var...
Ne güzel, Allah bağışlasın :16:

hahaha :60: ben de anneme sormuştum eskiler nasıl doğuruyormuş diye, o da onlar bilgisayara yapışık yaşamadıkları için demişti :27:
sen dep'e evlimisin diye sorunca aklıma geldi, birileri beni k.valide sanıyormuş burada :27: aşkolsun diyor teesüflerimi (böylemi yazılıyordu :P ) iletiyorum, gencecik, minicik bir bayana k.valide didiler :19: :27:

Valla annecin asrın tespitini yapmış yalnız, doğru söylüyor kadın:6:

K.valide mi:53:
Kim o edepsüz hemen adres ver :60:

ahhahhhaha deli :60:
hükümet sözcüsü değil o mit ajanı :27:

kaç gündür nasıl ekşın yok yav, bir sürü ekşın oldu..ama bugün sıkıcı

Yahu belki benimkinin devresidir, tanıyorlar mı birbirlerini acaba, gerçek ismini öğrensek de ben bir sorsam benimkine:27:

Offf hurmaya bayılırım ya :26:
Kudüs hurması mı bide sakın? Ayyy:56:

Müdür burda değil ben alayım onun hakkını da :60:

I-ıhhh, medine hurması, acve cinsinden, peygamber efendimizin eli ile diktiği hurma cinsi yani. Ben pek sevmem hurma, annem gelene gidene dağıtıyor işte, buralarda olsan gel kolisiyle ye diyeceğim ama :31:

I-ıhhh, medine hurması, acve cinsinden, peygamber efendimizin eli ile diktiği hurma cinsi yani. Ben pek sevmem hurma, annem gelene gidene dağıtıyor işte, buralarda olsan gel kolisiyle ye diyeceğim ama :31:

Aslında medine hurması daha güzeldir, kudüs hurması çok büyük ve etli, o hurma tadını alamıyorsun bazen..en azından burdaki aktarlarda satılanlardan :1:

Keşke canım, valla koliyi aldığım gibi kaçarım :60:
Çok seviyorum çünkü..

Bak tatlıyla aram yoktur, çikolatadır tatlıdır falan aramam hiç..Ama hurmaya bayılıyorum..Her gün 4-5 tane yiyorum, daha fazla yemim diye de frenliyorum kendimi:37:

Aslında medine hurması daha güzeldir, kudüs hurması çok büyük ve etli, o hurma tadını alamıyorsun bazen..en azından burdaki aktarlarda satılanlardan :1:

Keşke canım, valla koliyi aldığım gibi kaçarım :60:
Çok seviyorum çünkü..

Bak tatlıyla aram yoktur, çikolatadır tatlıdır falan aramam hiç..Ama hurmaya bayılıyorum..Her gün 4-5 tane yiyorum, daha fazla yemim diye de frenliyorum kendimi:37:

Tatlıyla arası olmayanlar allah'ın şanslı kulları, ben 7 li rakamlara geçtim galiba, korkudan tartılmıyorum da :19:

Tatlıyla arası olmayanlar allah'ın şanslı kulları, ben 7 li rakamlara geçtim galiba, korkudan tartılmıyorum da :19:

Ben de geçen güne kadar aylarca tartılmadım :1:
tartılsam moralim bozulcak biliyodum..

Kilo verilir endlesim..Bölgesel, gideremediğin bi kalınlığın yoksa kilo verilir, takma kafanı :38:

Back
X