İyi olurdu
Nasıl oldun şişliklerin azaldı mı:26:Tartıda ne durumdasınGerçi tartı önemli değil ödem olabilir:44:İncelme var mı kıyafetlerde
Ahaha abla ben 9.sinifta ijen fena takmistim her gece deniyodum psikolojim bozulmustuevde yuruyodum ama astralde saniyodum Hihohooo
O görünen kof şişlik gitti nevom..Doku altı şişlikler var şuan..İncelme var gözle görünen özellikle diz kısımlarında ama yukarlarda pek yok..Yumurta sertliğinde şişlikler var, heralde ödem işte onlar.
Tartıda aynıyım sormaAma incelme var. Pantolonlarımın diz kısımlaro boş kalıyor, allam ne güzel bi duygu
Amanın sakın haa..Kolay mı o işler öyle yavrum
Canım daha çok erken o şişliklerin hepsi geçerTartı önemli değil Önemli olan kıyafetlerde rahatlama gözle görülür incelme
Güzel olmaz mı biz bayanlar için en büyük mutluluk
O görünen kof şişlik gitti nevom..Doku altı şişlikler var şuan..İncelme var gözle görünen özellikle diz kısımlarında ama yukarlarda pek yok..Yumurta sertliğinde şişlikler var, heralde ödem işte onlar.
Tartıda aynıyım sormaAma incelme var. Pantolonlarımın diz kısımlaro boş kalıyor, allam ne güzel bi duygu
Amanın sakın haa..Kolay mı o işler öyle yavrum
Çok kısa değil normal belki daha uzarsın
Şöyle seksi bedenimin yarısı hemencik gideydi ne güzel olurdu
Belli olmazbide nette ciplak deniyodu yeminle o an biri odama gireydi bakirkoyde yada Elazığ'da yatiyodum su an
Yok abla genetik ya bizimkiler kısa
O da olmuyor
bide nette ciplak deniyodu yeminle o an biri odama gireydi bakirkoyde yada Elazığ'da yatiyodum su an
Çok kısa değil normal belki daha uzarsın
Kibarlığını seveyim, 1.60'ın neresi çok kısa değil
Gider merak etme sonra boy boy foto ekler bizi çatlatırsın
İçim karardı
İçim karardı
Neden :26::26::26::26:
Sana noldu hayırdır?
Ben de çok uzun değilim 1.661.60 da fena değil
Kızlarım uzun olur inşaallah çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?