Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

İyi olurdu
Nasıl oldun şişliklerin azaldı mı:26:Tartıda ne durumdasınGerçi tartı önemli değil ödem olabilir:44:İncelme var mı kıyafetlerde

O görünen kof şişlik gitti nevom..Doku altı şişlikler var şuan..İncelme var gözle görünen özellikle diz kısımlarında ama yukarlarda pek yok..Yumurta sertliğinde şişlikler var, heralde ödem işte onlar.

Tartıda aynıyım sorma Ama incelme var. Pantolonlarımın diz kısımlaro boş kalıyor, allam ne güzel bi duygu

Ahaha abla ben 9.sinifta ijen fena takmistim her gece deniyodum psikolojim bozulmustu evde yuruyodum ama astralde saniyodum Hihohooo

Amanın sakın haa..Kolay mı o işler öyle yavrum

Canım daha çok erken o şişliklerin hepsi geçerTartı önemli değilÖnemli olan kıyafetlerde rahatlama gözle görülür incelme
Güzel olmaz mı biz bayanlar için en büyük mutluluk

Canım daha çok erken o şişliklerin hepsi geçerTartı önemli değilÖnemli olan kıyafetlerde rahatlama gözle görülür incelme
Güzel olmaz mı biz bayanlar için en büyük mutluluk

Şöyle seksi bedenimin yarısı hemencik gideydi ne güzel olurdu

bide nette ciplak deniyodu yeminle o an biri odama gireydi bakirkoyde yada Elazığ'da yatiyodum su an
Çok kısa değil normal belki daha uzarsın

Yok abla genetik ya bizimkiler kısa

Gider merak etme sonra boy boy foto ekler bizi çatlatırsın

müdürle end e yolladım kiiiiğ
göz zevklerini bozdum onların azcık

Ben siteye ameliyattan önce sonrasını koyamıcam nevom heralde ya, albümü özel de yapsam patronlar da görebiliyor ya, çekinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…