Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Ben de geçen güne kadar aylarca tartılmadım
tartılsam moralim bozulcak biliyodum..

Kilo verilir endlesim..Bölgesel, gideremediğin bi kalınlığın yoksa kilo verilir, takma kafanı

Verilecek de bir başlamam lazım, ama yok böyle olmuyor, aldıkça alıyorum ben. Diyet bölümlerine yavaştan yavaştan sokulmalıyım forumda
Kalçam-bacaklarım çok yoktur benim, kollarım ve karnım kilo alıyor

E işte kilo verilince en rahat giden yerler..Zayıflayınca kollarında kalmıcak göbişin de

KatılıyorumBenimde üst yok alt var zayıflayınca üstten başlıyor incelmeye üste birşey kalmıyor

Sen konuşma, 7 lere yaklaşan benim
Akşam depresyonuna girdim yemin ederim, zaten sevgililer günü depresyonu da var üzerimde

Canım senin boyun bayağı uzun 7 lere yaklaşsan da çok sorun değilVerirsin merak etme
Niye senin ki birşey yapmadı mı Şimdiden kutlamıyor mu

Evet kısa değilim ama, yine de ne bileyim
İntikalde, sabahtan mesaj yazdı işte
O kadar :97:

Benimde totom büyük baldirlarimd siskoo

Son düzenleme:
Hoşbulduk canım
Öyle vallahiBenimde yürüyüş yapmam gerekiyor kaç aydır hiç yürümüyorum

Ya bazen astral seyehata çımayı bileydim ne iyi olurdu diyorum, yattığım yerde yürüyüş yapardım

Bugün tüm gün yattım diyebilirim..üzerimden tır geçmiş gibi..

Ya bazen astral seyehata çımayı bileydim ne iyi olurdu diyorum, yattığım yerde yürüyüş yapardım

İyi olurdu
Nasıl oldun şişliklerin azaldı mı:26:Tartıda ne durumdasınGerçi tartı önemli değil ödem olabilir:44:İncelme var mı kıyafetlerde

Ahaha abla ben 9.sinifta ijen fena takmistim her gece deniyodum psikolojim bozulmustu evde yuruyodum ama astralde saniyodum Hihohooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…