- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Ben de geçen güne kadar aylarca tartılmadım
tartılsam moralim bozulcak biliyodum..
Kilo verilir endlesim..Bölgesel, gideremediğin bi kalınlığın yoksa kilo verilir, takma kafanı
Verilecek de bir başlamam lazım, ama yok böyle olmuyor, aldıkça alıyorum ben. Diyet bölümlerine yavaştan yavaştan sokulmalıyım forumda
Kalçam-bacaklarım çok yoktur benim, kollarım ve karnım kilo alıyor
E işte kilo verilince en rahat giden yerler..Zayıflayınca kollarında kalmıcak göbişin de
KatılıyorumBenimde üst yok alt var zayıflayınca üstten başlıyor incelmeye üste birşey kalmıyor
Sen konuşma, 7 lere yaklaşan benim
Akşam depresyonuna girdim yemin ederim, zaten sevgililer günü depresyonu da var üzerimde
Canım senin boyun bayağı uzun 7 lere yaklaşsan da çok sorun değilVerirsin merak etme
Niye senin ki birşey yapmadı mıŞimdiden kutlamıyor mu
Evet kısa değilim ama, yine de ne bileyim
İntikalde, sabahtan mesaj yazdı işte
O kadar :97:
Müsait değildir canım
Müsait olmadığını biliyorum zaten, kangren kolu kesip atamıyorum, benim öfkem kendime. Ona değil
Selam hanımlar
KatılıyorumBenimde üst yok alt var zayıflayınca üstten başlıyor incelmeye üste birşey kalmıyor
Selam nevom hoşgeldin
Evet üst taraf gidiyor hemen..Ya bacaklarda olaydı ne edecektiniz? Ben gibi kestirecektiniz
Benimde totom büyükbaldirlarimda
Hoşbulduk canım
Öyle vallahiBenimde yürüyüş yapmam gerekiyor kaç aydır hiç yürümüyorum
İyi olurduYa bazen astral seyehata çımayı bileydim ne iyi olurdu diyorum, yattığım yerde yürüyüş yapardım
Bugün tüm gün yattım diyebilirim..üzerimden tır geçmiş gibi..
Soru sordum cevap vermedin
Kaç bedensin
Ne zaman sordun görmedim abla38 giyiyorum
Ya bazen astral seyehata çımayı bileydim ne iyi olurdu diyorum, yattığım yerde yürüyüş yapardım
Bugün tüm gün yattım diyebilirim..üzerimden tır geçmiş gibi..
Hangi şehirdesin diye sordum yemek topiğinde
İyisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?