Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Ya ben tpouklu giyemiyorumm canim cok tatli hep duz taban ,spor ,cizme hic topik yok bildiginizz canta boyum at cantaya gezdirr

Noldu ki, bi sorun mu var konuda :26:
Takip edemedim, dur bir okuyayım..

Yok yok hiçbir sorun yok bu konuda medcim. Aşırı üzüldüm birden kendi kendime. Sonra biraz ayrıntılı düşündüm sadece. Çok anne gibi konuşmak istemiyorum o yüzden bişey demicem. Yanlış anlaşılmaktan korkuyorum. :)

İyi akşamlar kızlar:)

Ben çok üzülüyorum bu tür konulara biraz takip ediyorum sonra bırakıyorum Bazen yorumlarda çok acımasız oluyorRabbim kimseye yaşatmasın

:26::26::26::26: Tek olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

Acımasız yorum yapmak istemedim ben de yardımcı olmak istedim. Ama o kız benim kardeşim falan olsaydı bu kadar anlayışlı olamazdım. Göz göre göre gelmiş olay. ahh ahh keşke o herifle sevgiliyken buralara yazaydı..

Ben o konuya yorum yapmadım benimde genç kızım var ,herşeyede yorum yapamam uykularım kaçıyor yoksa,etkileniyoruz işte

Boşver canım olan olmuş artık takılma. :26::26: Sen kötü niyetle yazmamışsın sonuçta

Evet o zaman belki akıl verilir bu sorun yaşanmazdıAma kimse başına gelmeden bilmiyor Başına gelen bilir.Büyük konuşmamak lazım ama anneler kızlarına böyle bir sorunla karşılaştıklarında kendileriyle paylaşma rahatlığı vermeli:44:Hiçbir anne evladının kötü durumda olmasını istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…