- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
Daha küçüksün biraz büyürsen topuksuz giymezsin
Maşaallah canım![]()
İnşallah alisirimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha küçüksün biraz büyürsen topuksuz giymezsin
Maşaallah canım![]()
He yok zaten kötü bir şey yazmadım hiç yanlış anladın :)) Hep olumlu yazdım. ama içten içe kızdım :)
Ben o konuya yorum yapmadım benimde genç kızım var ,herşeyede yorum yapamam uykularım kaçıyor yoksa,etkileniyoruz işte
Evet o zaman belki akıl verilir bu sorun yaşanmazdıAma kimse başına gelmeden bilmiyor
Başına gelen bilir.Büyük konuşmamak lazım ama anneler kızlarına böyle bir sorunla karşılaştıklarında kendileriyle paylaşma rahatlığı vermeli:44:Hiçbir anne evladının kötü durumda olmasını istemez
![]()
En iyisini yapmışsın. Ben yaptım da bir sonuç yok. Göz göre göre gelmiş olay başlarına. Büyük konuşmak istemiyorum. Kızmak istemiyorum. Neyse sen düşünme. :)
Ben de büyük konuşmak istemiyorum ama ne biliyim kızım elin adamının evine gidemez heralde. Adım adım arkasında olmak isterim. Her gittiği yerden haberdar olmak isterim. Off offf yazıklar olsun ailelere ne diyim. Üniversite olayını direk reddetmeleri beni biraz çileden çıkardı ve sustum..
Ben de yapamıyorum![]()
Bence deÇevrede çok etken bu durumda sadece aile değil
![]()
Bende epey çektim kızımı dışladılar ,ilden ilçeye göçünce belki lnanmazsınız ama sınıf berbat,öğretmenler berbat,müdür berbattı baş edemedim bütün kötü insanlar biraraya gelmiş sonra başka okula yazdırdım ordada hepsi kaliteli çıktı yüksek notlada mezun oldu
Enem nasıl heycanlanmış
Albert kim bu arada kuzum? ous mu:44:
Ben de etkilendim o konudan..
Mutlaka yaz![]()
Evet canım, geldi ve gitti![]()
Kim geldi nereye gitti hacıııı![]()
Yok yok hiçbir sorun yok bu konuda medcim. Aşırı üzüldüm birden kendi kendime. Sonra biraz ayrıntılı düşündüm sadece. Çok anne gibi konuşmak istemiyorum o yüzden bişey demicem. Yanlış anlaşılmaktan korkuyorum. :)
Evet canım, geldi ve gitti![]()
Kim geldi nereye gitti hacıııı![]()
Marifet gibi yazmışsın bir de...Çocuğu niye taşladıysak burada....
Ne görüyorsa onu yapıyor demek.
1 saatliğine gelmiş yine, bu halleri olmasa keşke, kopmak daha kolay olurdu![]()
Çok marifetliymiş senin teyze oğlu... Keşke şikayetçi olsalardı da biraz gözü korkardı :26:
Benim ous taaaa hakkariden 1-2 saatliğine gelmiş sürpriz yapıp, onu diyorum, geldi ve gitti diye![]()
Enem bir uşo gördüm![]()
Hımm :44:Bilahare değerlendirmek lazım
Ben sana hoşgeldin demedim değilmi :26:
Bu arada bende yoktum sen gittin geldin değilmi
![]()
Anladım canım, içten içe kızıyor insan ama bu olayı yaşamak zorunda kaldığı için asıl o kızgınlık..Yaşı çok genç, o yaşlar da en çok hata yapılan yaşlar maalesef
Ay kıyamam ya, en büyük hediye işte..Taa nerden gelmiş bir de..
Enem bir uşo gördüm![]()
Nerelerdesin ki sen, işe başladın başlayalı boşladın kkyı..ne kaa ayıp![]()