Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

merhaba kızlar selamlarınzı,dualarınızı parkonum hep söyledi hepinizden Allah razı olsun.

25 şubat salı günü sabah kızıma kavuşucam İnşallah.tarihi bugün aldık.şu anda şükür iyiyim,oğluşlar biraz hastaydı onlarla ilgilendim.

ve sonunda ismine de karar verdik zeynep özge olacak İnşallah.

özel msj atan arkadaşlarım dönemiyorum nolur kusura bakmayın,çok sağ olun hepiniz.

hepinizi çok çok öptüm.

Çok sevindim iyi haberlerle dönmene ablacım,sağlıcakla tekrar gel inşalalh.

Allah hayırlısı ile sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Dualarım seninle...

kadişim nasıl mutlu oldum anlatamam.. ismiyle upuzun-musmutlu bir ömür yaşasın Zeynebimiz hayırlısıyla çabucak ve kolayca alırsın inşallah kucağına miniğimizi

Canım Allah yardımcın olsunSağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşaallah
Oğluşlarına da çok geçmiş olsun

Kadesacım , Zeynep Özge geliyor demek Parkon sağolsun habersiz bırakmadı bizi .

Hmmm Balık burcu olacak , kovadaşım olmayı kıl payı kaçırmış

Rbbim hayırlı doğumlar nasip etsin , sağlıkla kucağına al . Paşalarada çok geçmiş olsun .

Kadişimm iyi haberlerini aldık parkondan ,bizide haberiz bırkmadı sağolsun...
Zeynep Özge bebek te sağlıcakla gelsin hayırlı doğumlar olsun sağlıkla kucağına al yeterki bebeğini .
Kendine iyi bak oğluşlarınada çok geçmiş olsun bştanem çok öpüyorum seni

Canım arkadaşım benim Allah yardımcın olsun :) Senin özge kızını yerim bennnn, sağlıkla kucağına al. Öpüyorum hepinizi

kadesa,
çok sevindim gülüm, hayırlısıyla doğsun Zeynep bebemiz, iki isimli olacak demek, ismiyle çok yaşasın sağlıklı yaşasın inşaallah
-----------

Kendimi ana sayfadan aşağı atmadan çıkayım yoksa fena olabilir

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını...

Canım arkadaşım benim Allah yardımcın olsun :) Senin özge kızını yerim bennnn, sağlıkla kucağına al. Öpüyorum hepinizi

Çıkmadan sana da takılasım geldi:))
elmayra 7 haftalık mı bebe 3-4 hafta sonra fasulye yemişsinde gaz yapmış gibi çıkar ortaya bücür
Ay senin gebelik günlüğünü seveyim, maşaallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, hey gidi hey bu site ne bebeler gördü, sitenin bereketi kk bebekleri
Sitenin muzurları tek tek doğuruyor, kafamdaki birkaç isimde doğurursa süper olacak, bebe pışpışlamaktan ne geyiğe ne polemiğe fırsat bulamazlar

Nickle kadesanın kırkı karışacak

Abla karnım ne zaman cıkar sence. Ya da yağlarım ne zaman kaybolur

Saol ablacım Allah razı olsun, sen böyle yazınca ağlayasım geldi benim de. Ne günler ne bebekler ne ayrılıklar gördük hep birlikte.

Biz coluk cocuga karışalım senin kib sayısı azalsın dimiiii

Daha şimdiden hamilelik pşikolocisine bağladın mı
Sakın BdV ye ağlıyom, hassasım diye konu açma, çok feci uğraşırım senlen .

Daha şimdiden hamilelik pşikolocisine bağladın mı
Sakın BdV ye ağlıyom, hassasım diye konu açma, çok feci uğraşırım senlen .

Bugün bir arkadaşa belgesel anlatıyorum, söyle böyle derken ağlayarak anlatmaya basladım Kız da soka girdi

Sütas reklamında ayagı kayan ineğe cok ağlıyorum

Uğraşma kızım benlen hamile mamile demeden dalarım

Manyak,
Tam sana hybrisimnen biz Nazlı hamileleri taşlıyoz tikkat et diyceydim, gelmiş canım
Bu pazar geliyor:)

Canım benim
Ne çabuk geçti 9 ay be, kadişnen beraber doğuruyosunuz ne güzel.
Benim bile doğurasım geldi.
Şu elmikten önce hamile kalaydın iyiydi.

Lan senin var! Yeter onlar sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…