Müsait bir zamanda anlatırım. Ne onunla, ne de onsuz durumu tam
Onunla da olmuyor, ama onsuz da olmuyor
Sorma ya çok kötü kandırdılar beni
Müdürsün dediler 3 kuruşa 7/24 çalışır buldum kendimi
Ama müjdemi isterim
Canım olsun hiç yoktan iyidir gözünaydın
Hımm :44:Bilahare değerlendirmek lazım
Ben sana hoşgeldin demedim değilmi :26:
Bu arada bende yoktum sen gittin geldin değilmi
Yani
Hepsinden öte, kitap aşığı olduğumu çok iyi bilir. Bir iki yıl önce, okuduğum romanlardan birinin ilk baskılarına baktığımı söylemiştim. 1967
baskısını getirttirmiş internetten bulup, onu vermek için gelmiş bugün. İşte bu adamın bu huyları olmasa, herşey daha kolay olacak
Ben biraz okuyorum ama çok ta sormak istemedim özel olduğu için kuzum..Dilediğin zaman dinlerim..
Müdür mü
2. bi müdiremiz var desene :)
Hele bi de bakim ne istiyon, dökül hemen
Ya sen bana söylesen ben sana daha basılmadan öncesinde yazarın müsveddelerini bulurumYani
Hepsinden öte, kitap aşığı olduğumu çok iyi bilir. Bir iki yıl önce, okuduğum romanlardan birinin ilk baskılarına baktığımı söylemiştim. 1967
baskısını getirttirmiş internetten bulup, onu vermek için gelmiş bugün. İşte bu adamın bu huyları olmasa, herşey daha kolay olacak
Ben biraz okuyorum ama çok ta sormak istemedim özel olduğu için kuzum..Dilediğin zaman dinlerim..
Süper hediye canım
Evet artıları eksileri götürüyor vazgeçemiyorsunNe sen ondan ne o senden
Ya sen bana söylesen ben sana daha basılmadan öncesinde yazarın müsveddelerini bulurum
Ama mesele şu ki ne beni nede bir başkasını onun gibi sevmeyeceksin
Ah be canım sadece sevmek yetseydi keşke, yetseydi en çok biz mutlu olurduk herhalde
Nisan ayında annesi nişan alışverişi için gelmek istiyormuş, ben hala düşünüyorum. Ne yapacağım ben ya
Biliyorum canım da...hastalık durumum var bir atlatayım sağlam kafayla sonra yazıcam sana özelden(sonra=1 bilemedin 2 gün içinde)
Sen onsuz yapamazsın boşa düşünme
Ama onunla da yapamıyorum. Düşünmekten uyuyamıyorum. Kabede o kadar çok dua ettim ki, allahım hayırsızsa evlendikten sonra mutsuz olacaksam soğuyayım diye. Döndüm buraya, daha da bağlandım sanki
Kuşkuları atamıyorum beynimden, vesveseler sürekli konuşuyor benim yerime
Hayırlısı olsun canım sen yenisini bulursun
Bende hasta oldum mekke de, çok sıcak orası, kabe klima içinde. Fena çarpılıyorsun, kötü öksürüyorum, halsizim...
Konuşuruz kuzu, sen dertlenmeNe zaman müsait olursan
Ama onunla da yapamıyorum. Düşünmekten uyuyamıyorum. Kabede o kadar çok dua ettim ki, allahım hayırsızsa evlendikten sonra mutsuz olacaksam soğuyayım diye. Döndüm buraya, daha da bağlandım sanki
Kuşkuları atamıyorum beynimden, vesveseler sürekli konuşuyor benim yerime
Bulurum dimi
Geçmiş olsun sanada canım
Ya sen böyle yazıyorsun da okuyanda adamı kötü biri sanacak
Bulursun tabi ki
Canım birde su ile nişaşta pişir muhallebi gibi içine biraz pekmez koyup ılık ılık ye özellikle yatmadan önce boğazı yumuşatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?