Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Müsait bir zamanda anlatırım. Ne onunla, ne de onsuz durumu tam
Onunla da olmuyor, ama onsuz da olmuyor

Ben biraz okuyorum ama çok ta sormak istemedim özel olduğu için kuzum..Dilediğin zaman dinlerim..

Sorma ya çok kötü kandırdılar beni

Müdürsün dediler 3 kuruşa 7/24 çalışır buldum kendimi

Ama müjdemi isterim

Müdür mü
2. bi müdiremiz var desene :)

Hele bi de bakim ne istiyon, dökül hemen

Canım olsun hiç yoktan iyidir gözünaydın

Yani
Hepsinden öte, kitap aşığı olduğumu çok iyi bilir. Bir iki yıl önce, okuduğum romanlardan birinin ilk baskılarına baktığımı söylemiştim. 1967
baskısını getirttirmiş internetten bulup, onu vermek için gelmiş bugün. İşte bu adamın bu huyları olmasa, herşey daha kolay olacak

Hımm :44:Bilahare değerlendirmek lazım
Ben sana hoşgeldin demedim değilmi :26:

Bu arada bende yoktum sen gittin geldin değilmi

Şimdi demiş oldun hoşgeldin işte
Nasılsın canım
Evet birkaç gün önce geldim

Süper hediye canım
Evet artıları eksileri götürüyor vazgeçemiyorsun Ne sen ondan ne o senden

Ben biraz okuyorum ama çok ta sormak istemedim özel olduğu için kuzum..Dilediğin zaman dinlerim..

Müdür mü
2. bi müdiremiz var desene :)

Hele bi de bakim ne istiyon, dökül hemen

Yaw bi dur havaya girme hemen

2 gün önce istifamı verdim

Ya sen bana söylesen ben sana daha basılmadan öncesinde yazarın müsveddelerini bulurum

Ama mesele şu ki ne beni nede bir başkasını onun gibi sevmeyeceksin

Ya sen bana söylesen ben sana daha basılmadan öncesinde yazarın müsveddelerini bulurum

Ama mesele şu ki ne beni nede bir başkasını onun gibi sevmeyeceksin

Ah be canım sadece sevmek yetseydi keşke, yetseydi en çok biz mutlu olurduk herhalde

Biliyorum canım da...hastalık durumum var bir atlatayım sağlam kafayla sonra yazıcam sana özelden (sonra=1 bilemedin 2 gün içinde)

Bende hasta oldum mekke de, çok sıcak orası, kabe klima içinde. Fena çarpılıyorsun, kötü öksürüyorum, halsizim...
Konuşuruz kuzu, sen dertlenme Ne zaman müsait olursan

Sen onsuz yapamazsın boşa düşünme

Ama onunla da yapamıyorum. Düşünmekten uyuyamıyorum. Kabede o kadar çok dua ettim ki, allahım hayırsızsa evlendikten sonra mutsuz olacaksam soğuyayım diye. Döndüm buraya, daha da bağlandım sanki
Kuşkuları atamıyorum beynimden, vesveseler sürekli konuşuyor benim yerime

Canım çok haklısın Aslında birlikte olmanızda sorun olabilir ama sen bunu daha önce denedin yapamadın o nedenle diyorum yoksa şimdi sorun oluyor evlendikten sonra daha büyük sorunlar olabilir..Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım..Hayırsız ise senden uzak olsun

Hayırlısı olsun canım sen yenisini bulursun

Bulurum dimi

Bende hasta oldum mekke de, çok sıcak orası, kabe klima içinde. Fena çarpılıyorsun, kötü öksürüyorum, halsizim...
Konuşuruz kuzu, sen dertlenme Ne zaman müsait olursan

Geçmiş olsun sanada canım

Ya sen böyle yazıyorsun da okuyanda adamı kötü biri sanacak

Bulurum dimi

Geçmiş olsun sanada canım

Ya sen böyle yazıyorsun da okuyanda adamı kötü biri sanacak

Bulursun tabi ki
Canım birde su ile nişaşta pişir muhallebi gibi içine biraz pekmez koyup ılık ılık ye özellikle yatmadan önce boğazı yumuşatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…