Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Amin canım, ben uyuyayım artık, hiç iyi değilim, iyi geceler öptüm heğinizi

Anladım canım, içten içe kızıyor insan ama bu olayı yaşamak zorunda kaldığı için asıl o kızgınlık..Yaşı çok genç, o yaşlar da en çok hata yapılan yaşlar maalesef

Malesef oyle.. koru korune 23 yasindaki adamla sevgili olmak ayrildiktan sonra evine gtmek her sey o kadar acik ki. Bu o adami aklamaz ama sikayetci olsa mahkemede aklayabilir...://

Herkeşler gitti tabi

Yaw bi dur havaya girme hemen

2 gün önce istifamı verdim

Böylesi daha iyiyse doğru olanı yapmışsın canım. Eminim çok daha iyisini bulursun..Hem biraz dinlenmiş olursun, senin şartlarının zorluğunu ben biliyorum..Hem de geceleri tek başına kalmış olmam ahhahha

Ah be canım sadece sevmek yetseydi keşke, yetseydi en çok biz mutlu olurduk herhalde

End, Allah sağlık versin..Bir tek ölüme çare yok, her şeye bir çözüm bulunur, her şeyin çaresi vardır.
O yüzden bunun üstünde çok düşünüp yıpratman kendini, olaylar nedir bilmiyorum ama sağlıktan öte hiç bir şey yok..Üzme kendini.

Biliyorum canım da...hastalık durumum var bir atlatayım sağlam kafayla sonra yazıcam sana özelden (sonra=1 bilemedin 2 gün içinde)

Bende hasta oldum mekke de, çok sıcak orası, kabe klima içinde. Fena çarpılıyorsun, kötü öksürüyorum, halsizim...
Konuşuruz kuzu, sen dertlenme Ne zaman müsait olursan

Geçmiş olsun ikinize de..

Malesef oyle.. koru korune 23 yasindaki adamla sevgili olmak ayrildiktan sonra evine gtmek her sey o kadar acik ki. Bu o adami aklamaz ama sikayetci olsa mahkemede aklayabilir...://

Valla ne doğru dedin..Mahkeme tecavüzcüleri aklamaya yer arıyor, evine gitmek te gayet büyük bir yer...

Marifet gibi yazmışsın bir de...Çocuğu niye taşladıysak burada....

Ne görüyorsa onu yapıyor demek.

Marifet gibi de yazmadik cocugu da taslamadik ne alakasi var.

Aradaki ayrimi gostermeye calistik. Okulda uluorta opusen devamli kizlara sarkan kizlara bekaret sorgulayan cocugun psikolojisi bozuktur. Pembe lokumun teyzesinin ogluna uzulduk..

Lise yillarinda ilk sevgilisini utana sikila gizli kapakli dudagindan open sirf dudagindan optu diyr onu buyuk aski ilan eden cocuk normaldir. Eger boyle olsaydi uzulmeyecegimizi file getirdik.

Komiksiniz :)))

Hacı bu ara hastalıktan ölecek, geçmeyen öksürük, halsizlik ateş yapmışlar

Aynen hacım hepimize komplo kurmuşlar

Kitle oyalama silahı bu sanırsam

Kız 1 haftasını doldurdu iyileşme oranı %90 ben 4. günümdeyim bu da demek oluyorki en az 3 günüm daha var

Sen kendi durumunu verdiğim yüzdeler üzerinden hesaplayıver

Suuudi Arabistan grip mikrobu benimki, benim yüzdeler farklı çıkar

güzel yazmışsınız teşekkürler :109:
kuzenime de üzülüyorum ki ben, çok kötü çocukluk geçirdi, şiddet de gördü
Allah hayır etsin sonlarımızı

Cümleten günaydınlar sonunda evdeyiz geldik kızım da mezun oldu çok şükür..
Bir yığın bavul ve el çantası ile yurt sınırlarına vardık güzel bir mezuniyet töreni oldu,anne baba olarak gururlandık tabi bizde

Müdürüm
Kızın içinde duamı etim,inşallah oda istediği bir okulu kazanırda sizlerde o güzel duyguları tadarsınız gurur duyarsınız çok farklı bir duygu imiş..

Ablacığım hayırlı uğurlu olsun
Kendi Üniversite mezuniyetim gözümde canlandı şimdi. Annem saatlerce ağlamıştı, hele de bölüm başkanımız anneme ''kızınızla ne kadar gurur duysanız az'' dediğinde. Susturamamıştık
Hey gidi günler işte. Allah utandırmasın inşallah, maddi manevi iki yönden de tatmin olacağı bir kariyer diliyorum şimdiden. Bende döndüm bu arada, küçük hacıyım artık

Teşekkür ederim.

Çok teşekkürler bitanem sağol
Sonunda bitti çok şükür,yorgun şu anda hem beden hem kafa yorgunluğu var ondada,dünlenmeye aldı şimdilik kendisini..
Amin canım birz daha bekleyip cv hazırlayıp yollayack bakalım ne olacak iş konusunda..
Sende hoş geldin allah kabul etsin hacılığını ne mutlu sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…