Bacım bende seni arıyordum BdV de.
Banada bi test yap bakim, hamile miyim
dur küre ne gösterecek bir bakayım parkuşumyok kız bir de 19 yaşındayım hamile miyim demiş 19 yaşındaysan kesin hamilesin, 21 olsan belki ama 23 yaşında olsaydın asla hamile olmazdın diyeceeedim müdürüm yakmasın didim
sen siyaset topiklerinden çık bak bdv cennet gibiama şimdi ben anlamadım sen seferoğullarından mısın, tellioğullarından mı?
dur küre ne gösterecek bir bakayım parkuşumyok kız bir de 19 yaşındayım hamile miyim demiş 19 yaşındaysan kesin hamilesin, 21 olsan belki ama 23 yaşında olsaydın asla hamile olmazdın diyeceeedim müdürüm yakmasın didim
sen siyaset topiklerinden çık bak bdv cennet gibiama şimdi ben anlamadım sen seferoğullarından mısın, tellioğullarından mı?
Bende hafiften bir ermişlik var demek ki
Bu gece hayaletim yok, ay ne oldu acaba, hiç sesi çıkmıyor yavrucağın
office sende rahat dur, bdvden gideceksin yine demedi deme
Muzurluk yapıyorsun bu ara
Bu arada kafayı kaldırıp kimseye bakamıyorum, Hanım yok ortalarda, haberi olan var mı? kadesa'yla kızı nasıl? Nick ne durumda biriniz beni bilgilendirsin lütfen
nick iyi arada ben iyiyim diyip kaçıyor daha dün gitmişti birara ama çok duramıyor malum bebişi minicik
Ay patrona söylesemde el ovuşturma ifadesi eklese şuraya ya da şöyle sinsi sinsi kıs kıs gülen bir ifade iyi olurdu
Sitenin bdv fatihleri bir bir doğurdu, bebeklerden fırsat bulupta geyik bile yapamıyorlar
Ama öte yandan özlüyorda insan, onlar kaçmaya ben kovalamaya alışmıştım, insan ister istemez bir boşluk hissediyor hayatında
toliiiiiiiinnn hayaletimm bende seni merak etmiştim
evet ya biraz farklı ifadeler eklenebilir ağzı sulanan smile meselabuaralar pek çalışamıyorsun galiba banlanacak kişi kalmadı bende yeni mapıstan çıktığımdan uğramıyorum bdvye çok :18:
evet ya biraz farklı ifadeler eklenebilir ağzı sulanan smile meselabuaralar pek çalışamıyorsun galiba banlanacak kişi kalmadı bende yeni mapıstan çıktığımdan uğramıyorum bdvye çok :18:
neler diyor o bakim okadar banlanılırmı gelip benle uğraşmasını özledim
Neler yazıyor bana bir bilsen, dur bak bitanesini yazayım buraya
tolin bildirme sebebini altta belirtti:
burdayım ensendeyim nefesimi hissetmedınmı yoksa ahahhabıletını papua yenıgineye aldım bebişim altınada not düştürdüm gidişin olsunda dönüşün olmasın diyee ahahaha bu banın acısını cok fena cıkarıcam ellerim yakanda hayin muneeeaaa zalım muneaaaaa
Beni müdürlükten attıracakmış, yerime geçecekmiş, ilk icraat olarakta beni sonsuza kadar banlayacakmış
Bende hafiften bir ermişlik var demek ki
Bu gece hayaletim yok, ay ne oldu acaba, hiç sesi çıkmıyor yavrucağın
office sende rahat dur, bdvden gideceksin yine demedi deme
Muzurluk yapıyorsun bu ara
Bu arada kafayı kaldırıp kimseye bakamıyorum, Hanım yok ortalarda, haberi olan var mı? kadesa'yla kızı nasıl? Nick ne durumda biriniz beni bilgilendirsin lütfen
Kadişimden ses yok, yarın bir mesaj atayım.
2 çete liderine birde fırlama hatun eklendi, nasıl gelsin arkadaşım buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?