Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Bacım bende seni arıyordum BdV de.
Banada bi test yap bakim, hamile miyim

dur küre ne gösterecek bir bakayım parkuşum yok kız bir de 19 yaşındayım hamile miyim demiş 19 yaşındaysan kesin hamilesin, 21 olsan belki ama 23 yaşında olsaydın asla hamile olmazdın diyeceeedim müdürüm yakmasın didim

sen siyaset topiklerinden çık bak bdv cennet gibi ama şimdi ben anlamadım sen seferoğullarından mısın, tellioğullarından mı?

Şimcik 18 yaşında hamile kalınabiliyo, 19 uğursuz sayı falan diye bir genelleme varsa öğrenmek istemiş yavrucak,

Benim gibi mezcut hiçbir siyasi partiyi desteklemeyip, bu kadar muhalefet yapan biri daha yoktur heralde
Nasıl bir muhalif ruhum varsa çıkamıyom ordan..
30 Mart'ta büyük hezimete uğrayıp dahada girmiycem , gelirim artık BdV ye

Benim kocama arkadaşları seferoğlu der gerçek hayattada
Ondan çok güldüm Mune ye, bilipte söyler gibi bir hali vardı

Son düzenleme:

Beğenemiyom ama burdan beğeniyim didim.

Bende hafiften bir ermişlik var demek ki

Bu gece hayaletim yok, ay ne oldu acaba, hiç sesi çıkmıyor yavrucağın

office sende rahat dur, bdvden gideceksin yine demedi deme
Muzurluk yapıyorsun bu ara
Bu arada kafayı kaldırıp kimseye bakamıyorum, Hanım yok ortalarda, haberi olan var mı? kadesa'yla kızı nasıl? Nick ne durumda biriniz beni bilgilendirsin lütfen

nick iyi arada ben iyiyim diyip kaçıyor daha dün gitmişti birara ama çok duramıyor malum bebişi minicik

nick iyi arada ben iyiyim diyip kaçıyor daha dün gitmişti birara ama çok duramıyor malum bebişi minicik

Ay patrona söylesemde el ovuşturma ifadesi eklese şuraya ya da şöyle sinsi sinsi kıs kıs gülen bir ifade iyi olurdu
Sitenin bdv fatihleri bir bir doğurdu, bebeklerden fırsat bulupta geyik bile yapamıyorlar
Ama öte yandan özlüyorda insan, onlar kaçmaya ben kovalamaya alışmıştım, insan ister istemez bir boşluk hissediyor hayatında

toliiiiiiiinnn hayaletimm bende seni merak etmiştim

evet ya biraz farklı ifadeler eklenebilir ağzı sulanan smile mesela buaralar pek çalışamıyorsun galiba banlanacak kişi kalmadı bende yeni mapıstan çıktığımdan uğramıyorum bdvye çok :18:

Kadişimden ses yok, yarın bir mesaj atayım.
2 çete liderine birde fırlama hatun eklendi, nasıl gelsin arkadaşım buraya.

evet ya biraz farklı ifadeler eklenebilir ağzı sulanan smile mesela buaralar pek çalışamıyorsun galiba banlanacak kişi kalmadı bende yeni mapıstan çıktığımdan uğramıyorum bdvye çok :18:

Ben seni çok merak dttim , tanıyorum demi?

neler diyor o bakim okadar banlanılırmı gelip benle uğraşmasını özledim

Neler yazıyor bana bir bilsen, dur bak bitanesini yazayım buraya
tolin bildirme sebebini altta belirtti:
burdayım ensendeyim nefesimi hissetmedınmı yoksa ahahha bıletını papua yenıgineye aldım bebişim altınada not düştürdüm gidişin olsunda dönüşün olmasın diyee ahahaha bu banın acısını cok fena cıkarıcam ellerim yakanda hayin muneeeaaa zalım muneaaaaa

Beni müdürlükten attıracakmış, yerime geçecekmiş, ilk icraat olarakta beni sonsuza kadar banlayacakmış

ahahahaha banlıyken bile rahat durmuyor arkadaşım yanlız döndüğünde bir isyan daha çıkarabilir söylim

tolin beni banlama yetkisine sahip olursa daha ağzımı açamadan atar

aman aman ona öyle birşey verilirmi hepimizi atar tek başına takılır kk da

parkon google amcada kaybolmuşken nick çıkmasın diye tekrar yazmadım buraya

Ne oluyor yahu
tolin sen mi örgütlüyorsun insanları
Tolini sevenler derneği mi kuruldu

Abla yazıyorum sana özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…