Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Ne kadar masumsun halbuki senin gibi masumları banlayan elime ceza verdim, cımbızımı sürgün ettim

Hoş geldin ofisim

Çatlak patlak yusyuvarlak....

o birazda benim yüzümden oldu officeim o gıcık çatlakı kibledim sende stide griye dönüştünüz :26: ben ne yaptım didim hemen :83::83::83:

Yarına kadar rahatsız etmeyin, Bones seyrediyorum

Sizde bu arada klip seyredin, yerli müzik pek dinlemem ama bugün eşimin hatrı vardı, 12'den vurdu hınzır

[video=youtube_share;yMB4wdffJWs]http://youtu.be/yMB4wdffJWs[/video]

[video=youtube_share;CwuRF_6SR8g]http://youtu.be/CwuRF_6SR8g[/video]

o birazda benim yüzümden oldu officeim o gıcık çatlakı kibledim sende stide griye dönüştünüz :26: ben ne yaptım didim hemen :83::83::83:

ah bibi ah demek sırt acımın sebebi dost hançeriymiş ben de kibleyecektim sonradan kendi mesajlarım aklıma geldi, sen yapmışsın onu benim yerime

Aman bdv topiğindede hep yeni üyeler sonrası gelmiyor bu dayak yiyenlerlerde hep yeni üyeler
, sonra kayıp artık kalplere bakmak lazım ne kadar kalp o kadar yoruma layık

Bir düş yakamdan hayalet

tolin yazma daha çatlayacağım gülmekten, ne planlar varmış meğer kafanda
Sitede yükselişinin şerefine ilk yolcu ben miyim

tolin senin yüzünden kendi kendime yazıyormuşum gibi gözüküyor
Tüm imajımı zedeleyip, prestijimi talan ediyorsun, git uyu artık
Biletimi nereye aldın, ona göre bavul hazırlayacağım

Yeşil vadi tabiisi seferoğullarının Mune
Az kaldı birazdan " hadi ordan Rukiye de hanım ağzını yırtarım "şarkısını çığırıcam siyasette
Banlanmayı göze aldım nasılsa bugün, ama tek gitmek değil hedefim

Son düzenleme:
yaw en büyük hobilerimden biri, hamile miyim diye soranlara hamilesin demek oldu acebağğ nickimi "çift çizgi" diye mi değiştirsem

yaw en büyük hobilerimden biri, hamile miyim diye soranlara hamilesin demek oldu acebağğ nickimi "çift çizgi" diye mi değiştirsem

Bacım bende seni arıyordum BdV de.
Banada bi test yap bakim, hamile miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…