Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

ablam güzel kızına, bol şans diliyorum...

Rabbim zihin açıklığı versin gönlünde ki herşey gerçekleşsin, dua edeceğim ona

Ahh Nevreste ilkokul ortaokul dönemi rüya gibi geçiyor, lisede özellikle son sınıfta hem ygs heyecanı hemde kep atma artık erişkin bir birey olduğunu görmek var ya çok başka, bu dönem sevinç gözyaşlarıyla geçecek sanırım, kızımı keple görünce ne yapacağımı bilemiyorum, 12 yıl her an yanındaydım, meslek liseli olduğu için uygulama ödevlerini hep beraber yaptık, kuklalar, çizelgeler, şimdi kostüm dikeceğiz, kızım kepi bana da takacakmış, diploma da benim

Bende seni seviyorum:)Mune senide bir düşünim:)

Ablammm

Ne mutlu Ablacım sana Emekleriniz ve emekleri karşılığını bulur inşaallah
Ablacım ben de şimdilik hep yanlarındayımElimden geldiği kadar sonuna kadar olmak istiyorum

Bir gün yoktum ortalarda herkes sevgi pıtırcığı olmuş , birbirini seven sevene

Munecim , eminim şuan sen kızından çok daha heyecanlısındır . Rahmetli annem sınav zamanı okul bahçesinde bekler , dua eder dururdu , sonra erken çıkan çocuklarla röpartaj yapardı önden sorular kolay mıydı zor muydu diye ?

Allah kolaylıklar versin yarın sınava girecek tüm öğrencilere , sevgili kızına da . Dualarımızda olacaklar bizim de .

Çalışmalarının , emeğinin karşılığını alır umarım .

Sende uyuyamazsın şimdi , yarın da volta atarsın bahçede , tütün sarma rekoru da kırarsın

Allah rızası için biriniz seğirmeye napılır sölesin.Sol gözüm berbat ya

Ne mutlu Ablacım sana Emekleriniz ve emekleri karşılığını bulur inşaallah
Ablacım ben de şimdilik hep yanlarındayımElimden geldiği kadar sonuna kadar olmak istiyorum

İstesende elini çekemiyorsun çocuklarının üstünden:))) sürekli aman o ders çalışsın ben gerisini yaparım modunda oluyorsun, bir bakıyorsun yıllar geçmiş, çocuklar seni geçmiş, o zamanda bir gurur kaplıyor içini, boyunu geçen çocuklarının koluna girip gezmek, sohbet etmek çok zevkli.
Allah inşaallah sizlere de nasip etsin bu tatlı heyecanları

Ausum kraliçem senide seviyoruz bittabikidene:)

Amin Ablacım

Hahahahahahahaa rahmetli anneciğin aynı benmiş, ben yarın o mereti içmem resmen yerim Aus
Kızımdan önce çıkan yavrucakları da annelerinden önce yakalayıp sorarım, hele kızımla aynı sınftaysa tarif ederim kızımı nasıldı diye sorarım, sanki çocuk görmeye vakit bulmuş gibi

tolin, hayırlısıyla yarını bir atlatayım, seni bizzat döveceğim

Nevreste'm seni her halinle seviyorum ben, senin L bedenine kurban

neyyyy birde dayakmı diktatörsün diktatör kazennn gör bunları please

Allah rızası için biriniz seğirmeye napılır sölesin.Sol gözüm berbat ya

Ablacım pc başında fazla durmuş olabilirsin :26:Gözünü yorucu başka bir işte olabilir.Yada gözlük kullanıyorsan gözlük numaran ilerlemiş olabilir:44:

Aa hakikaten şimdi tek oturum değil sınavlar haklısın.Üff sistemi değiştire değiştire çorba ettiler.Sınava giriş hikayen çok hoşmuş gerçektenÖzellikle lisenin ismine kurduğun pozitif mantığa bayıldım

Bu kadar istiyorsa muhakkak olur Mune .Bir ufak tavsiye naneli şeker sabah resmen zihin açıyor iyi hissettiriyor kızına da belki iyi gelir hatırladım yazayım dedim.

Off ya harbiden büyük heyecan ama , üzerinden çok sene geçti şimdi hayal meyal hatırlıyorum ama insanın geleceği tek bir güne , tek bir sınava sığıyordu ya sanki büyük stres oluyordun .

Sakin biri mi kızın munecim ? Sakin kalabilmek çok önemli sınavlarda .

Sen aşağıda istediğin kadar heyecanlan ama kızın yukarıda sakin kalsın inşaallah .

Aman dikkat tütün yiyen veli diye tv ye çıkma sakın akşam haberlerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…