- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
Çok teşekkür ederimAblası benim kızımda hassas bir çocuk, elimizden geldiğince rahatlatmaya çalışıyoruz ama işte heyecanını yenemiyor yine de, yarın bende sınav sonrası ağlama krizleri olur diye endişeliyim, sınav bitene kadar sıkar kendini, sonra çıkar acısı, bende dayanamam, kızımın gözünde bir damla yaş görünce tutamam anne kız ağlaşıp dururuz:))
Sorma ne tatlı telaş, sınava ben giriyormuşum gibi hissediyorum kendimi:)))
Meslek liseliyiz biz, çocuk gelişimi bölümü okuyor, hayattaki yegane hedefi okul öncesi öğretmeni olabilmek, çocuklar onun tüm dünyası, hayırlısı inşaallah.
Ablacım benim kızlar 3. sınıfa gidiyorlar.Ayda 3 kez deneme sınavı oluyorlar okulda ,okula bırakıp geliyorum okul çıkışlarına kadar evde deli oluyorum acaba nasıl geçti ne yaptılar:18:Ygs ye girseler nasıl olur bilmiyorum.
Bu sınavlar hiç bitmiyorKüçük yaşta başlıyorlar sınav stresine Sınavı kazanıyorlar sonra KPSS var Tüm çocukların,gençlerin onlarla birlikte ailelerin Allah yardımcısı olsun
Bende seni seviyorum:)Mune senide bir düşünim:)
Öyle Ablacım kocaman bir aileyizO biliyor zaten cevabını:)Her birinizi seviyorum(kk yı en ufak bitine kadar severim ben sevmediğim üyelerde buna dahil).Biz rengarenk bir aileyiz
oy nevom yerim seniinşallah aminnn
ablam güzel kızına, bol şans diliyorum...
Rabbim zihin açıklığı versin gönlünde ki herşey gerçekleşsin, dua edeceğim ona
Ne mutlu Ablacım sanaAhh Nevreste ilkokul ortaokul dönemi rüya gibi geçiyor, lisede özellikle son sınıfta hem ygs heyecanı hemde kep atma artık erişkin bir birey olduğunu görmek var ya çok başka, bu dönem sevinç gözyaşlarıyla geçecek sanırım, kızımı keple görünce ne yapacağımı bilemiyorum, 12 yıl her an yanındaydım, meslek liseli olduğu için uygulama ödevlerini hep beraber yaptık, kuklalar, çizelgeler, şimdi kostüm dikeceğiz, kızım kepi bana da takacakmış, diploma da benim
Ablammm
Ne mutlu Ablacım sanaEmekleriniz ve emekleri karşılığını bulur inşaallah
Ablacım ben de şimdilik hep yanlarındayımElimden geldiği kadar sonuna kadar olmak istiyorum
Bir gün yoktum ortalarda herkes sevgi pıtırcığı olmuş , birbirini seven sevene
Munecim , eminim şuan sen kızından çok daha heyecanlısındır . Rahmetli annem sınav zamanı okul bahçesinde bekler , dua eder dururdu , sonra erken çıkan çocuklarla röpartaj yapardı öndensorular kolay mıydı zor muydu diye ?
Allah kolaylıklar versin yarın sınava girecek tüm öğrencilere , sevgili kızına da . Dualarımızda olacaklar bizim de .
Çalışmalarının , emeğinin karşılığını alır umarım .
Sende uyuyamazsın şimdi , yarın da volta atarsın bahçede , tütün sarma rekoru da kırarsın
İstesende elini çekemiyorsun çocuklarının üstünden:))) sürekli aman o ders çalışsın ben gerisini yaparım modunda oluyorsun, bir bakıyorsun yıllar geçmiş, çocuklar seni geçmiş, o zamanda bir gurur kaplıyor içini, boyunu geçen çocuklarının koluna girip gezmek, sohbet etmek çok zevkli.
Allah inşaallah sizlere de nasip etsin bu tatlı heyecanları
Bir gün yoktum ortalarda herkes sevgi pıtırcığı olmuş , birbirini seven sevene
Munecim , eminim şuan sen kızından çok daha heyecanlısındır . Rahmetli annem sınav zamanı okul bahçesinde bekler , dua eder dururdu , sonra erken çıkan çocuklarla röpartaj yapardı öndensorular kolay mıydı zor muydu diye ?
Allah kolaylıklar versin yarın sınava girecek tüm öğrencilere , sevgili kızına da . Dualarımızda olacaklar bizim de .
Çalışmalarının , emeğinin karşılığını alır umarım .
Sende uyuyamazsın şimdi , yarın da volta atarsın bahçede , tütün sarma rekoru da kırarsın
tolin, hayırlısıyla yarını bir atlatayım, seni bizzat döveceğim
Nevreste'm seni her halinle seviyorum ben, senin L bedenine kurban
Allah rızası için biriniz seğirmeye napılır sölesin.Sol gözüm berbat ya
Ausum kraliçem senide seviyoruz bittabikidene:)
Heh işte bana bunlarla gelin , duymak istediğim sözler bunlar
Teşekkürler ablacım , bende bende bende
Aa hakikaten şimdi tek oturum değil sınavlar haklısın.Üff sistemi değiştire değiştire çorba ettiler.Sınava giriş hikayen çok hoşmuş gerçekten
ben de hatırladım şimdi
bizim zamanımızda öss vardı.tek sınava giriyorduk.
en yeni kıyafetlerimi ve kırmızı babetimi giymiştim ne alakaysaen arka sıra denk gelmişti şöyle yayıla yayıla oturmustum
ilk senemde kazanamadıgım için sonraki girişimde bir rahattım ben yaparım ya ne var bunda der gibi
bir de gireceğim okulun adı milli piyango lisesiydiheh dedim piyango bana vuracak bu kez vurdu da hakikaten
Bu kadar istiyorsa muhakkak olur Mune .Bir ufak tavsiye naneli şeker sabah resmen zihin açıyor iyi hissettiriyor kızına da belki iyi gelir hatırladım yazayım dedim.Çok teşekkür ederimAblası benim kızımda hassas bir çocuk, elimizden geldiğince rahatlatmaya çalışıyoruz ama işte heyecanını yenemiyor yine de, yarın bende sınav sonrası ağlama krizleri olur diye endişeliyim, sınav bitene kadar sıkar kendini, sonra çıkar acısı, bende dayanamam, kızımın gözünde bir damla yaş görünce tutamam anne kız ağlaşıp dururuz:))
Sorma ne tatlı telaş, sınava ben giriyormuşum gibi hissediyorum kendimi:)))
Meslek liseliyiz biz, çocuk gelişimi bölümü okuyor, hayattaki yegane hedefi okul öncesi öğretmeni olabilmek, çocuklar onun tüm dünyası, hayırlısı inşaallah.
Hahahahahahahaa rahmetli anneciğin aynı benmiş, ben yarın o mereti içmem resmen yerim Aus
Kızımdan önce çıkan yavrucakları da annelerinden önce yakalayıp sorarım, hele kızımla aynı sınftaysa tarif ederim kızımı nasıldı diye sorarım, sanki çocuk görmeye vakit bulmuş gibi
Canım ben de Seviyorum SeniMuhabbetimiz daim olsun
Uykudan önce moral motivasyon tamam bende , çok iyi geldi nevrestem
Ve sana da bende bende bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?