Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

neyyyy birde dayakmı diktatörsün diktatör kazennn gör bunları please

Yav ben bildiğin gestapoyum seni o kadar banladım hala öğrenemedin mi

Öyle mi? Bunu bilmiyordum, sabah nane şekeri vereyim o zaman, çok teşekkür ederim bu bilgi için

Sakin gözüken heyecanlılardan, bugün epey stresliydi, birde dün öğretmeni üstünde demir olan hiçbirşey gitmedin, kot dahil, tayt falan giyin, girerken sağınız solunuz öterse kontrol etmek zorunda kalırlar demiş, bütün gün üstünde demir olmayan kıyafet deneyip durdu,çbir panik oldu ki sorma, artık ben kendi kıyafetlerimi çıkardım, kızım bunu dene, ah bunda zımba var, bu olmaz, şu olur diye diye geçti vaktimiz, bizi bir görseydin çatlardın gülmekten, panikten bir o odaya bir bu odaya gidip durduk, valla umarım sınavda paniklemez, bennnn umarım ben yarın kendimi zaptederim

Mavi olmamışUmarım ona karar verilmez

Tasarım sayfasında da çok fazla renk kullanılmıştı o da hoş değildi , mavi de olmamış , erkek bebek odası gibi olmuş

Mor tonları kullanılarak bir değişiklik yapılabilir .

Tasarım sayfasında da çok fazla renk kullanılmıştı o da hoş değildi , mavi de olmamış , erkek bebek odası gibi olmuş

Mor tonları kullanılarak bir değişiklik yapılabilir .

Mor-lila tonları güzel olabilirAma kırık beyazda kullanılmalıÇok koyu olmasın

ben begenmedım ama ya pembeye alışmıştık

hımm olabılır ama erkekler kulübü olcaksa ilk senle muneyı atsın kazen

tolin, yarın geceyi bekle

Ben burda gerim gerim gerilirken Nevreste, Elif abla ve Aus arasında sevgi seli mi oluştu, kim kraliçe, kim prenses

bıktım senden ve cımbızından
Aaaa niye Bizi atıyor
Ben hiçbir yere gidemem
ben öyle istiyorum

Son düzenleme:
tolin, yarın geceyi bekle

Ben burda gerim gerim gerilirken Nevreste, Elif abla ve Aus arasında sevgi seli mi oluştu, kim kraliçe, kim prenses

Abla ben Tolin'i KİB ledim mesaj geldi mi
Ablacım senin gerginliğini azaltmaya çalışıyoruz burdaTabiki Kraliçemiz Elif Abla

Son düzenleme:

Ya ama doğru hatırlatmış öğretmen , sınav sırasında o kontrol bile stresi arttırıyor , geç olmadı bir daha geç derken .

Hıh bu arada verdiğin subliminal mesajı da almadım değil Kızımla aynı beden giyiyoruz diye gözüme gözüme sokmana ne gerek vardı

Hadi bakalım bu stres ve heyecanın yerini yarın akşam dilerim güzel hayaller ve rahatlama hissi alır .

Cımbızımla senin etlerini çimcikleyeceğim tolin
Sana özel cımbız tasarlattırdım, xxl boyutlarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…