http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=34560316#post34560316 bu sayfayı sadece benmı mavı görüyorum
Yok ben de mavi olarak gördüm
Benimde ağrılarım vardıSohbet muhabbet hepsi geçti Sıkıntıdan kendimi dinliyorum galiba
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=34560316#post34560316 bu sayfayı sadece benmı mavı görüyorum
Evet insan kendini dinledikçe illa ağrıyan bir yerleri çıkıyor
Masmavi tolin ...
Öyle mi dersin:89:hayırdır nevreste kazen bızden bıktıda sıteyı erkekler kulübünemı cevırıyo
niden?.................
Evet insan kendini dinledikçe illa ağrıyan bir yerleri çıkıyor
Masmavi tolin ...
Yeni tasarım çalışması vardı , belki onun ısındırma çalışmalarıdır .
ben begenmedım ama ya pembeye alışmıştıkYeni tasarım çalışması vardı , belki onun ısındırma çalışmalarıdır .
Öyle mi dersin:89:
http://www.kadinlarkulubu.com/forumdisplay.php?f=1035 Hatta bu bölüm tamamen mavi
Deneme yapılıyor olabilir
neyyyy birde dayakmı diktatörsün diktatör kazennn gör bunları please
Öyle mi? Bunu bilmiyordum, sabah nane şekeri vereyim o zaman, çok teşekkür ederim bu bilgi içinAa hakikaten şimdi tek oturum değil sınavlar haklısın.Üff sistemi değiştire değiştire çorba ettiler.Sınava giriş hikayen çok hoşmuş gerçektenÖzellikle lisenin ismine kurduğun pozitif mantığa bayıldım
Bu kadar istiyorsa muhakkak olur Mune .Bir ufak tavsiye naneli şeker sabah resmen zihin açıyor iyi hissettiriyor kızına da belki iyi gelir hatırladım yazayım dedim.
Off ya harbiden büyük heyecan ama , üzerinden çok sene geçti şimdi hayal meyal hatırlıyorum ama insanın geleceği tek bir güne , tek bir sınava sığıyordu ya sanki büyük stres oluyordun .
Sakin biri mi kızın munecim ? Sakin kalabilmek çok önemli sınavlarda .
Sen aşağıda istediğin kadar heyecanlan ama kızın yukarıda sakin kalsın inşaallah .
Aman dikkat tütün yiyen veli diye tv ye çıkma sakın akşam haberlerinde
Mavi olmamışUmarım ona karar verilmez
ben begenmedım ama ya pembeye alışmıştık
hımm olabılır ama erkekler kulübü olcaksa ilk senle muneyı atsın kazen
Tasarım sayfasında da çok fazla renk kullanılmıştı o da hoş değildi , mavi de olmamış , erkek bebek odası gibi olmuş
Mor tonları kullanılarak bir değişiklik yapılabilir .
ben begenmedım ama ya pembeye alışmıştık
hımm olabılır ama erkekler kulübü olcaksa ilk senle muneyı atsın kazen
bıktım senden ve cımbızındanYav ben bildiğin gestapoyum seni o kadar banladım hala öğrenemedin mi
bıktım senden ve cımbızından
Öyle mi? Bunu bilmiyordum, sabah nane şekeri vereyim o zaman, çok teşekkür ederim bu bilgi için
Sakin gözüken heyecanlılardan, bugün epey stresliydi, birde dün öğretmeni üstünde demir olan hiçbirşey gitmedin, kot dahil, tayt falan giyin, girerken sağınız solunuz öterse kontrol etmek zorunda kalırlar demiş, bütün gün üstünde demir olmayan kıyafet deneyip durdu,çbir panik oldu ki sorma, artık ben kendi kıyafetlerimi çıkardım, kızım bunu dene, ah bunda zımba var, bu olmaz, şu olur diye diye geçti vaktimiz, bizi bir görseydin çatlardın gülmekten, panikten bir o odaya bir bu odaya gidip durduk, valla umarım sınavda paniklemez, bennnn umarım ben yarın kendimi zaptederim
ben öyle istiyorumAaaa niyeBizi atıyor
Ben hiçbir yere gidemem
tolin, yarın geceyi bekle
Ben burda gerim gerim gerilirken Nevreste, Elif abla ve Aus arasında sevgi seli mi oluştu, kim kraliçe, kim prenses
tolin, yarın geceyi bekle
Ben burda gerim gerim gerilirken Nevreste, Elif abla ve Aus arasında sevgi seli mi oluştu, kim kraliçe, kim prenses
Yav ben bildiğin gestapoyum seni o kadar banladım hala öğrenemedin mi
Öyle mi? Bunu bilmiyordum, sabah nane şekeri vereyim o zaman, çok teşekkür ederim bu bilgi için
Sakin gözüken heyecanlılardan, bugün epey stresliydi, birde dün öğretmeni üstünde demir olan hiçbirşey gitmedin, kot dahil, tayt falan giyin, girerken sağınız solunuz öterse kontrol etmek zorunda kalırlar demiş, bütün gün üstünde demir olmayan kıyafet deneyip durdu,çbir panik oldu ki sorma, artık ben kendi kıyafetlerimi çıkardım, kızım bunu dene, ah bunda zımba var, bu olmaz, şu olur diye diye geçti vaktimiz, bizi bir görseydin çatlardın gülmekten, panikten bir o odaya bir bu odaya gidip durduk, valla umarım sınavda paniklemez, bennnn umarım ben yarın kendimi zaptederim
bıktım senden ve cımbızından
ben öyle istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?