Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

tolin, yarın geceyi bekle

Ben burda gerim gerim gerilirken Nevreste, Elif abla ve Aus arasında sevgi seli mi oluştu, kim kraliçe, kim prenses

Kraliçemiz Elif abla , en küçük nevo olduğuna göre prenseste o , bana da kala kala kurbağa ya da kötü kalpli cadı seçeneği kalıyor

Mesaj verdim dimi

Niye benŞurada uslu uslu geziniyorum
cunku seni herkes seviyo herkesin sevdiğini ben sevmemde ondan
Cımbızımla senin etlerini çimcikleyeceğim tolin
Sana özel cımbız tasarlattırdım, xxl boyutlarında

askolsun mune ben xxl degılım bıkerem 47 kılo 160 boyundayım boyu boyuma huyu huyuma olsun please

Abla ben Tolin'i KİB ledim mesaj geldi mi
Ablacım senin gerginliğini azaltmaya çalışıyoruz burdaTabiki Kraliçemiz Elif Abla

Nevreste hepinizden Allah razı olsun, sağolun, hem güzel dileklerinizi paylaştınız hemde stresim azaldı valla, daha rahatım sayenizde

Kraliçemiz Elif abla , en küçük nevo olduğuna göre prenseste o , bana da kala kala kurbağa ya da kötü kalpli cadı seçeneği kalıyor

Kurbağayı bilmem ama toline sorarsan kötü kalpli cadı sıfatına beni layık görür

Tolinin sana olan aşkı ve hayranlığı forumda dillere destan zaten , seni baş kraliçe ilan edeceği şüphesiz

cunku seni herkes seviyo herkesin sevdiğini ben sevmemde ondan

askolsun mune ben xxl degılım bıkerem 47 kılo 160 boyundayım boyu boyuma huyu huyuma olsun please

Biliyoruz küçümen, cımbızım seni bir seferde hüpletsin diye büyük boy cımbız kullanıyorum

Yarın da rahat olursun inşaallah
hadi bakalım önce kım kımı kibliycek

Kibleyecek bir mesajı mı bul ve KİBle İlk ceza mı alayım

sevmem banane

bence mune kötü kalpli kurbaga olsun

Ahhhh var ya, yarın akşamı bekliyorum, sen beni öpeceksin ve büyü bozulacak, kötü kalpli kurbağayı öpünce tatlı mı tatlı prenses çıkacak sanıyorsan yanılırsın, bildiğin walking dead çıkacak

Aus,
sorma tolin beni bir sever bir sever, ben nereye o oraya
Başkasına mail atıyorum diye bozuk atıyor, ona da atacakmışım, bugün mail attım ama bana takılmaktan mailini kontrol bile etmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…