Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

farkındayım. son zamanlarda çok gördüm seni orada..sonrada bir baktım solmuşsun. ya girmem diyorum,bir bakıyorum oradayım

Ya ben de en fazla seçime kadar yazmam,seçimden sonra yine dayanamam,seçim akşamı damlarım.

Genelde bdvden uçuyom ben. En son siyasetten yedim,yazmam dedim yine çıktığım yok.

Senden mi yedim eksi ben, yazık değil mi bana
farkına değilmisin
yazık aslında ama işte kader utansın
eskiden eksilemiyeceğim kimseyi diyordum ama bir haftadır başladım eksilere..
Ya ben de en fazla seçime kadar yazmam,seçimden sonra yine dayanamam,seçim akşamı damlarım.

Genelde bdvden uçuyom ben. En son siyasetten yedim,yazmam dedim yine çıktığım yok.

bdvde tehlikeli ya.
siz gelin benim bölümlerime en güzeli. bakın sakin,tartışmasız. hemde hep güzel şeyler var

Napıyım be linkam oturuyorum öyle sen napıyosun ?

Napim ben de oturuyom öyle...

Çok güzel hatunlar paylaşıyon,insanın morali bozuluyo.

Ben ilk defa sende duyuyom he bu eksiyi :44:
Beni bi aydınlatır mısınn..
Ban yemekten mi bahsediyosun acaba :44:

Napim ben de oturuyom öyle...

Çok güzel hatunlar paylaşıyon,insanın morali bozuluyo.

benimde bozuluyor. birde benim psikolojimi düşün:))

Ben ilk defa sende duyuyom he bu eksiyi :44:
Beni bi aydınlatır mısınn..
Ban yemekten mi bahsediyosun acaba :44:

şimdi profiline gir. beğenilerini tıkla. orada mesajını beğenenlerin mavi kuşunu yani artı repini,beğenmeyenlerin kırmızı minik karesini göreceksin.. beğenle puanın artar,eksiyle iner. benle tolinin kırmızısı sırıtıyor orada

banla alakası yok kısaca..

Hmm anlaşıldı siyasi görüşlerimizz farklıı olsun ama ben sizi sewim kii genedee..
Herkess özgürdürrrr

Hmm anlaşıldı siyasi görüşlerimizz farklıı olsun ama ben sizi sewim kii genedee..
Herkess özgürdürrrr

Dünkü yorumunda tahrik edici ve sonuna "yazık" kelimesini eklemiştin. Ben şahsen rahatsız oldum yoksa yorumlarını severdim . Ben çünkü türlü taklalar ata ata 100 kere süzgeçten geçiriyorum dilimi. Ben de isterdim tahrik etmek ama yapamıyorum ban yiyeceğim diye. O yüzden bence hepimiz dikkatli yazmalıyız. Bazılarının tahrik edici sözleri karşısında zor engelliyorum kendimi.

Niye ayol Hayalimin facesinden biliyom,taş gibisin.

Ders çalış ders

Yetti gari be...

Herkess özgürdürrrr

Hakaret ve aşağılama olmadığı sürece benim de kimseyle sorunum yok.

En son yazdığımdan bahsediyosun sanırım..
Zaten bir daha siyasete yorum yapmıcam..
Belki seçimlerden sonra ama ban yemeğe niyetim yok artık canım

Neyse konuyu dağıtalım, nasılsınn canımm

Niye ayol Hayalimin facesinden biliyom,taş gibisin.

Yetti gari be...

Hakaret ve aşağılama olmadığı sürece benim de kimseyle sorunum yok.

Hepimizzz kardeşizzz bu öfkee ne diyeeee

Mahsun kırmızıgüllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…