Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Buna katılıyorum.Sıfırlansın herkesin yeniden başlasın
Hayırlı Geceler canım
ankara yakınsa size ozelde atıyorum adresımı

merak etme havamı söndürdü kazen daha yeni uyanmıstım kk ya girdim tel caldı kendimi savcılıkta buldum

Yok ne yazık ki ben Gaziantep'teyim

Valla oky'ninkiler Mars'a ulaşacak bu gidişle:)))

Valla bu kuşlara bende şaşırdım, benim zaten 5 taneydi, yanına iki tane de genleriyle oynanmışlardan geldi:)))
İyi uykular Aus

Bende yavaş yavaş kaçıyorum, hepinize çoook teşekkür ederim ve sizlere son dakika haberi eğer haber doğruysa Kenan Işık ölmüş
Çok üzüldüm ya(((

Hayırlı Geceler Ablacım
Öyle miBen de çok üzüldüm

Nasıl ölmüş mü şaka gibi geliyor bu cümle inanamıyorum.yok hala inanamıyorum....O kibar bilge güzel insan yok ya...çok üzgünüm...
Mune sınavı nasıl geçti kızının haberlerini bekliyoruz tüm ayrıntılarıyla .Siz şu an sınavda olmalısınız bende size buradan dua ediyorum.

Mune Allah kızına zihin açıklığı versin..İnşallah su gibi akar geçer sınavı en güzelinden...
Hayırlısı olsun inşallah..

Ablacım pc başında fazla durmuş olabilirsin :26:Gözünü yorucu başka bir işte olabilir.Yada gözlük kullanıyorsan gözlük numaran ilerlemiş olabilir:44:
Nevroşum bi gözüm değilki:)Bazen yüzümün her bi tarafı.Hatta geçen senelerde kollarım falanda
ben begenmedım ama ya pembeye alışmıştık

hımm olabılır ama erkekler kulübü olcaksa ilk senle muneyı atsın kazen
Oy sizlerin erkekler kulübünden haberiniz yokmu
tolin, yarın geceyi bekle

Ben burda gerim gerim gerilirken Nevreste, Elif abla ve Aus arasında sevgi seli mi oluştu, kim kraliçe, kim prenses

Munem noldu kızının imtahanı nasıl geçmiş.Senide aldık sevgi yumağına bitti:)

Nasılsınız, kim var kim yok bakalım ? Abla buralarda mısın :44:

Ablacım doktora görünmeni tavsiye ederim

Öyle mi nasıl geçti sınavın

Yılların matematikçisiyim bu yıl gerçekten zordu matematik, geometri kolaydı ama, matematiğim full allahın izni ile, fen den 35 civarı net düşünüyorum, türkçe 32 civarı, sosyal hiç yok
Türkçe soruları beni benden aldı. Türkçe'nin yarısı hangisine kesin olarak ulaşırız sorusuyla doluydu :44:
Sürekli arada kaldım türkçe sorularında, şıklar çok yakın birbirine, türkçede bu kadar çok zaman kaybetmesem sosyale de birkaç tane bakabilirdim aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…