Buna katılıyorum.Sıfırlansın herkesin yeniden başlasınKuşlarımı geri istemiyorum tamam ama sizinkilerde sıfırlansın , haksız rekabete hayır
Her şey sıfırdan başlasın
Ben yattım .
Herkese iyi geceler ve tekrar tekrara başarılar fıstığına munecim .
ankara yakınsa size ozelde atıyorum adresımı
merak etme havamı söndürdü kazen daha yeni uyanmıstım kk ya girdim tel caldı kendimi savcılıkta buldum
2 kuş yeniden olur.Benim 5 tane vardı
Ablam ben o kuşları çok seviyordum6 kuş olmasına az kalmıştı Çok emek sarfetmiştim
Ne yapalım yeniden besler ,büyütürüz
Merak ettiğim birşey var mesela Oky'nin 11 kuşu var beğenileri devam edecek o kuşlar nereye kadar gidecek
Kuşlarımı geri istemiyorum tamam ama sizinkilerde sıfırlansın , haksız rekabete hayır
Her şey sıfırdan başlasın
Ben yattım .
Herkese iyi geceler ve tekrar tekrara başarılar fıstığına munecim .
sen benim kuşlarımımı küçümsüyosun nevooomerak etme sende bu cene varken o kuslar gene olur
Valla oky'ninkiler Mars'a ulaşacak bu gidişle:)))
Valla bu kuşlara bende şaşırdım, benim zaten 5 taneydi, yanına iki tane de genleriyle oynanmışlardan geldi:)))
İyi uykular Aus
Bende yavaş yavaş kaçıyorum, hepinize çoook teşekkür ederim ve sizlere son dakika haberi eğer haber doğruysa Kenan Işık ölmüş
Çok üzüldüm ya(((
Yok estagfurullah
Beni hala atmayı düşünüyor musun siteden
1 mune
2 sen yani evet
O kadar dil döktüm
Ben de kaçıyorum
Sohbet için çok teşekkür ederimHayırlı Geceler
Nasıl ölmüş mü şaka gibi geliyor bu cümle inanamıyorum.yok hala inanamıyorum....O kibar bilge güzel insan yok ya...çok üzgünüm...Valla oky'ninkiler Mars'a ulaşacak bu gidişle:)))
Valla bu kuşlara bende şaşırdım, benim zaten 5 taneydi, yanına iki tane de genleriyle oynanmışlardan geldi:)))
İyi uykular Aus
Bende yavaş yavaş kaçıyorum, hepinize çoook teşekkür ederim ve sizlere son dakika haberi eğer haber doğruysa Kenan Işık ölmüş
Çok üzüldüm ya(((
Nevroşum bi gözüm değilki:)Bazen yüzümün her bi tarafı.Hatta geçen senelerde kollarım falandaAblacım pc başında fazla durmuş olabilirsin :26:Gözünü yorucu başka bir işte olabilir.Yada gözlük kullanıyorsan gözlük numaran ilerlemiş olabilir:44:
Oy sizlerin erkekler kulübünden haberiniz yokmuben begenmedım ama ya pembeye alışmıştık
hımm olabılır ama erkekler kulübü olcaksa ilk senle muneyı atsın kazen
tolin, yarın geceyi bekle
Ben burda gerim gerim gerilirken Nevreste, Elif abla ve Aus arasında sevgi seli mi oluştu, kim kraliçe, kim prenses
Nasılsınız, kim var kim yok bakalım ? Abla buralarda mısın :44:
İyiyim canım sağolSen nasılsın
İyi bende ne olsun, sınav kritiği yapıyorum gençlerleSınava girdim de bugün
Öyle mi nasıl geçti sınavın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?