Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Bu ülkede kimse okuduğu mesleği yapamıyor..
Benim kızda siyaset okudu,master yaptı,alakasız lojistik şirketine girdi..
Kpss'ye hazırlanacak snava girecek ..

2 saat çok okim..1 saat yeter..Yavaş yavaş ama ara vermeden yap sporunu..Haftada 4-5 gün 1 saat yürüdün mü bak nasıl gidiyo göbüş

2 gündür araşmıyoz bu arada, aldatmıyon beni dimi

Kibleyim mi seni şimdi

Hanım ablacım sen nasıl oldun? İyi misin biraz daha?

Ya tabi şöyle de bir şey var,bakarsın nasiplidir,iyi bir yerlerden iş teklifi alır,Allah yürü ya kulum desin yeter...

Bizi atanmadan bezdirdiler.Ben de saldım çayıra modundayım artık,nasipte ne varsa....

Oky ne ka ayıp,kibliyorum.

valla asuya yani kank,me bunu desemde dinlemiyor beni:)
2 gün yarın dahil yürümeyeceğim.
tüh aldattık yakalandıkmı ne

Son düzenleme:
Bu ülkede kimse okuduğu mesleği yapamıyor..
Benim kızda siyaset okudu,master yaptı,alakasız lojistik şirketine girdi..
Kpss'ye hazırlanacak snava girecek ..

alakasız da olsa bence kalsın orada hanım abla
yani şu kpssye batan pişman batmayan bin pişman. insan tabi okudugunu almak istiyor ama işte bu ülkede artık ekmek nerden gelirse oraya gitmek gerekiyor

Oky,Leslie ile evde de çalışabilirsin.

Ben her gün yarım saat Leslie+10 dk bacak kalça ile 3 ayda 5 kilo verdim.

valla asuya yani kank,me bunu desemde dinlemiyor beni:)
2 gün yarın dahil yürümeyeceğim.
tüh aldattık yakalandıkmı ne

Kimlen?

Oky,Leslie ile evde de çalışabilirsin.

Ben her gün yarım saat Leslie+10 dk bacak kalça ile 3 ayda 5 kilo verdim.

Hatun ormanın içinde oturuyor, ormanın içinde göl falan var hatta.. leslieye mi bakar o

valla kible. hiç tekrar küçük harfle yazamayacağım silip. bittim ben okeye dönüyorum.

Bittinmi okeye okiiiii

Daha iyiyim medim sağol,kısmetse cuma günü gidiyorum 52 mevlüdü var..

Kpss ha...Yazık,her geçen gün şu pisliğin içine daha çok insan çekiyorlar.

Ona karar verdi şimdilik,g,r,ğ şansımı deneyim dedi..

alakasız da olsa bence kalsın orada hanım abla
yani şu kpssye batan pişman batmayan bin pişman. insan tabi okudugunu almak istiyor ama işte bu ülkede artık ekmek nerden gelirse oraya gitmek gerekiyor

Şimdlik orada zaten,daha 10 gün filan oldu başlayalı..

oky,
büyük harf hemde yazdığın topiğe bak yani
Sen spor mu yapıyorsun yoksa telef olmak için bir dizi girişime mi girdin
Yürüyüşe alışık değilsen birden yüklenme kendine, yolda yapışıp kalırsın, etrafta biskolata erkeği de bulamazsın, karşına çıka çıka bol balkonlu dişi altın kaplama biri çıkar nasıl kaçacağını bilemezsin

Sevda, Rengi sağolun kızlar, biliyorum biz yandık siz yanmayın diyorsunuz ama işte gençken dünyayı kurtaracağız sanıyoruz, kızımda şu anda o modda.
Bazen diyorum Allah'ım umarım hevesi kursağında kalmaz, mesleğimi yapayım derken yıpratılmaz, Allah sizlere de iş nasip etsin tez zamanda, inşaallah bu sefer herşey gönlünüzce olur.

sağol munem inşallah

hmm hayırlısı bakalım

İnşallah abla,biz olumsuz örnekleriz,nasipsiz örnekleriz ama iyileri de muhakkak var ve inşallah kızın onlardan olur.

okyyyy yavrum çok gezme orda ayı falan çıkar, olmadı kurt kapar, evinde yap sporu sağlam sağlam

Sitede mi bir sorun vaar, benim pcde mi anlamadım, site ağırlaştı ve sayfalar açılamıyor, açılma işlemi uzayınca bağlantı hatası veriyor:44:

Gene değişiklik olmasınn yoksaaa ewettt ağırlaştııı site birdennn

Gene değişiklik olmasınn yoksaaa ewettt ağırlaştııı site birdennn

Demek benim pc ile alakalı değilmiş, başka site açabiliyorum, nette de bir sorun yok ama yine de önce kendimden şüphe ettim:)))
Sayfa açılmıyor, açılırken uzun zaman geçerse bağlantı gidiyor, bugün girdiğimden beri böyle, ara ara yapıyor:44:

sağol munem inşallah

hmm hayırlısı bakalım

Şansını denesin artık..

Bir anda site ağırlaştı sayfa zor açıldı bende de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…