Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

beni mapısla korkutamazsın muneeeeeeeeeaaaaabile bile açtığımı nerden anladın
Nevreste'me laf söylemeyin

Sizlerde faydalanın yapın diye ekliyorumEkrana ekmek banmak yerine kalkıp yaparsınız belki diye düşünüyorum
Ben diyetteyim zaten yapsam da yemiyorum

tembel oldugumuz aklına gelmıyomu aceeebaaa

Yok daha oylamaya geçmedikİyi hatırlattın senin sandviçi ankete ekleyelim
Yarın oylama başlıyor

Ankete eklemek mi? Çok ayıp
Açık ara 1. olması gerekir o şaheserin..
Kazen 1000 dolarlık bir hediye çeki vermeli o lezzete

(Nevo sakın öyle bişi yapmayın rezil olmayalım kkya )

Son düzenleme:
Ablacım
Yemek yapamıyorlar sonra bana kızıyorlar
Sorma gülüm, ekrana ekmek bile banamazlar
Bak Med ne demiş, gülme tuttu

Noldu benim tavuklu sandviçim nevom? Madalya aldı mı?
Takip edemedim:26:

Senin sandviç ülkemiz için çok fazlaydı, hakkını veremeyeceğimizden korktuk o yüzden senin sandviçi uluslararası arena da yarışmak üzere gönderdik

Ya müdürüm ben de aynı şeyi düşündüm ama sizden bekledim..Neyse ki şaheserimi emeğime layık bir platform için hazırlamışsınız
Bence de çok fazlaydı..Yani bir katılan yemeklere bakıyorum bir kendiminkine..Peh diyorum med, sen çok fazlasın

Son düzenleme:

Hahahahahuauaha aklıma geliyor görüntüsü, tavuk tavuk olalı öyle eziyet görmemiştir
Bana da yapıp yollasana
Sen bize fazlasın Med, senin gibi bir cevherin yemeklerini kaldırmaz bizim damaklar

beni mapısla korkutamazsın muneeeeeeeeeaaaaabile bile açtığımı nerden anladın

tembel oldugumuz aklına gelmıyomu aceeebaaa
Yemek yapmayı sevmiyor olabilirsiniz ondan tembellik geliyordur
Ankete eklemek mi? Çok ayıp
Açık ara 1. olması gerekir o şaheserin..
Kazen 1000 dolarlık bir hediye çeki vermeli o lezzete

(Nevo sakın öyle bişi yapmayın rezil olmayalık kkya )
Biz de diğer üyelere haksızlık olmasın diye senin sandviçi karıştırmak istemiyoruz sen kendi isteğinle çekilirsen çok mutlu olacağım
Ona bile erinirler
Evet Ablam aynen öyle oldu bu yarışa katmak haksızlık olacaktı

koy nevo koyyyy koyda rezülü rüsva olsun

Yok bu riski göze alamıyoruz 1. kesin

Not:Sadece şaka yapıyorum :18::18::18:

Çok teşekkür ediyorum anlayışın için
KK rezil olur toli yapma, ben ölü taklidi yaparım

Yok canım o kadarda değil

Med,
şakalarımızı kaldırıyor, ondan takılıyoruz
Adabınla şaka olduktan sonra birşey demiyor, aşırı olsa koyar tavrı, tavuğa eziyet fotolarını eklese anlar çekiliriz zaten

Hahahahahuauaha aklıma geliyor görüntüsü, tavuk tavuk olalı öyle eziyet görmemiştir
Bana da yapıp yollasana
Sen bize fazlasın Med, senin gibi bir cevherin yemeklerini kaldırmaz bizim damaklar

Ahahhahha müdürüm senden ilk defa böyle bi gülme şeysi gördüm

Ben tavuğu un ufak edip, poşetleyip buzluğa atmıştım..Annemler yazlıktan geldi, buzluğu açtı kadın, aldı inceledi inceledi, dedi pınar bu ne?
Tavuk dedim Dedi bana katilsin diye bağırmıştın, bu hayvanın hali ne böyle

(Ben reglken çok duygusal olurum..Zaten normalde de her şeye ağlarım..Böyle günlerden birinde, kadıncağız tavuk parçalıyo mutfakta..Bi gördüm, katilsin sennnnnn katilsin işteeeeeeee diye bağıra bağıra attım kendimi yatağıma, 1 saat ağladım O da bunu vurdu hemen yüzüme)

E napim ekmeğe sürülmesi için çok ince çalışmam gerekti

Med,
Adabınla şaka olduktan sonra birşey demiyor, aşırı olsa koyar tavrı, tavuğa eziyet fotolarını eklese anlar çekiliriz zaten

Ben korkuyorum bir ara pıçağıyla geziyordu :18:

Çok teşekkür ediyorum anlayışın için

Yok canım o kadarda değil

Ahahhah nevo ya sesli güldüm
Tamam çekiliyorum yarışmadan, diğer arkadaşların önü açılsın

Med,

ama bir gün çok güzel yemekler yapıp koyucam..Tıpkı s-m kıyafetlerimin içine kendimi koyup gönderdiğim gibi

Düşün Med, senin sandviç gözümün önüne geldikçe birde tavuğun halini düşününce ne hale geliyor Müdür
Yemin ediyorum hem yazıyorum hem gülüyorum, eşim çıldırdın mı demesin diye sesli kahkaha atmamak için sıkıyorum kendimi, mutfağa kaçtım senin yüzünden

s göremedik bikere m gördük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…