Noldu benim tavuklu sandviçim nevom? Madalya aldı mı?
Takip edemedim:26:
beni mapısla korkutamazsın muneeeeeeeeeaaaaaSizin gibi eski üyelerin yapması daha fena ya, iki misli kızıyorum, yeniler uyarı ama siz ban alıyorsunuz.
squat bir derdim var konusu mu? Birde bile bile açmışsın, neyse dedim hadi bu sefer taşıyayım, bir dahakine taşımam kapatırım birde küflendiririm seni, papua yeni gine bile yakın demeye başlarsın
Nevreste'me laf söylemeyin
Sizlerde faydalanın yapın diye ekliyorumEkrana ekmek banmak yerine kalkıp yaparsınız belki diye düşünüyorum
Ben diyetteyim zaten yapsam da yemiyorum
Yok daha oylamaya geçmedikİyi hatırlattın senin sandviçi ankete ekleyelim
Yarın oylama başlıyor
Sorma gülüm, ekrana ekmek bile banamazlarAblacım
Yemek yapamıyorlar sonra bana kızıyorlar
Noldu benim tavuklu sandviçim nevom? Madalya aldı mı?
Takip edemedim:26:
Sorma gülüm, ekrana ekmek bile banamazlar
Bak Med ne demiş, gülme tuttu
Senin sandviç ülkemiz için çok fazlaydı, hakkını veremeyeceğimizden korktuk o yüzden senin sandviçi uluslararası arena da yarışmak üzere gönderdik
koy nevo koyyyy koyda rezülü rüsva olsun
Ya müdürüm ben de aynı şeyi düşündüm ama sizden bekledim..Neyse ki şaheserimi emeğime layık bir platform için hazırlamışsınız
Bence de çok fazlaydı..Yani bir katılan yemeklere bakıyorum bir kendiminkine..Peh diyorum med, sen çok fazlasın
Yemek yapmayı sevmiyor olabilirsiniz ondan tembellik geliyordurbeni mapısla korkutamazsın muneeeeeeeeeaaaaabile bile açtığımı nerden anladın
tembel oldugumuz aklına gelmıyomu aceeebaaa
Biz de diğer üyelere haksızlık olmasın diye senin sandviçi karıştırmak istemiyoruzAnkete eklemek mi? Çok ayıp
Açık ara 1. olması gerekir o şaheserin..
Kazen 1000 dolarlık bir hediye çeki vermeli o lezzete
(Nevo sakın öyle bişi yapmayın rezil olmayalık kkya)
Ona bile erinirlerSorma gülüm, ekrana ekmek bile banamazlar
Bak Med ne demiş, gülme tuttu
Senin sandviç ülkemiz için çok fazlaydı, hakkını veremeyeceğimizden korktuk o yüzden senin sandviçi uluslararası arena da yarışmak üzere gönderdik
koy nevo koyyyy koyda rezülü rüsva olsun
Çok teşekkür ediyorum anlayışın içinYa müdürüm ben de aynı şeyi düşündüm ama sizden bekledim..Neyse ki şaheserimi emeğime layık bir platform için hazırlamışsınız
Bence de çok fazlaydı..Yani bir katılan yemeklere bakıyorum bir kendiminkine..Peh diyorum med, sen çok fazlasın
KK rezil olur toli yapma, ben ölü taklidi yaparım
Hahahahahuauaha aklıma geliyor görüntüsü, tavuk tavuk olalı öyle eziyet görmemiştir
Bana da yapıp yollasana
Sen bize fazlasın Med, senin gibi bir cevherin yemeklerini kaldırmaz bizim damaklar
Med,
şakalarımızı kaldırıyor, ondan takılıyoruz
Adabınla şaka olduktan sonra birşey demiyor, aşırı olsa koyar tavrı, tavuğa eziyet fotolarını eklese anlar çekiliriz zaten
Yemek yapmayı sevmiyor olabilirsiniz ondan tembellik geliyordur
Biz de diğer üyelere haksızlık olmasın diye senin sandviçi karıştırmak istemiyoruzsen kendi isteğinle çekilirsen çok mutlu olacağım
Ona bile erinirler
Evet Ablam aynen öyle oldu bu yarışa katmak haksızlık olacaktı
Yok bu riski göze alamıyoruz 1. kesin
Not:Sadece şaka yapıyorum :18::18::18:
Çok teşekkür ediyorum anlayışın için
Yok canım o kadarda değil
Med,
şakalarımızı kaldırıyor, ondan takılıyoruz
Adabınla şaka olduktan sonra birşey demiyor, aşırı olsa koyar tavrı, tavuğa eziyet fotolarını eklese anlar çekiliriz zaten
Ben korkuyorum bir ara pıçağıyla geziyordu :18:
Ahahhahha müdürüm senden ilk defa böyle bi gülme şeysi gördüm
Ben tavuğu un ufak edip, poşetleyip buzluğa atmıştım..Annemler yazlıktan geldi, buzluğu açtı kadın, aldı inceledi inceledi, dedi pınar bu ne?
Tavuk dedimDedi bana katilsin diye bağırmıştın, bu hayvanın hali ne böyle
(Ben reglken çok duygusal olurum..Zaten normalde de her şeye ağlarım..Böyle günlerden birinde, kadıncağız tavuk parçalıyo mutfakta..Bi gördüm, katilsin sennnnnn katilsin işteeeeeeee diye bağıra bağıra attım kendimi yatağıma, 1 saat ağladımO da bunu vurdu hemen yüzüme )
E napim ekmeğe sürülmesi için çok ince çalışmam gerekti
şimdide ben pıçağımla geziyorum nevoooo peşindeyim kork bendennn
Ahahhah nevo ya sesli güldüm
Tamam çekiliyorum yarışmadan, diğer arkadaşların önü açılsın
ama bir gün çok güzel yemekler yapıp koyucam..Tıpkı s-m kıyafetlerimin içine kendimi koyup gönderdiğim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?