Ne dedin seeennerede oturuyosun sen
giden gidene ya :18:
ah kemancı başımın tacı yaktı milleti
Vay be,bu kadar çabuk mu vazgeçtin bendenuleeeen sende ki bu ruh halini nasıl düzelteceğizilla birinci sen olacaksın önde olacaksın herkes senin olacak
al parkon senin olsun
parkon çok güvenme bu ablayapek sevilmez k.k.da kendisi
parkon çok güvenme bu ablayapek sevilmez k.k.da kendisi
Vay be,bu kadar çabuk mu vazgeçtin benden
Biraz havaya girmeme izin verseydin bari
Bende çok sevilmem zati
valla çira gibi yakdi hemde
kankam hangi konu uçmu$ kiz
BAk onda yerden göğe haklısın bebem.Habire kib ,habire kib,zart kib,zurt kib.Sevdiremedik kendimizi
çamlıca gişelerinden sağa dön bahçeli karşına çıkan villa jelesecim malikanesieli boş gelme abla
Vay be,bu kadar çabuk mu vazgeçtin benden
Biraz havaya girmeme izin verseydin bari
Bende çok sevilmem zati
BAk onda yerden göğe haklısın bebem.Habire kib ,habire kib,zart kib,zurt kib.Sevdiremedik kendimizi
yahu action yok action. herkeşler birbirine kek götürürse kim kavga edeceek?
kavga var kavga var koşun kelesek ile ngkfkejfısjl birbirine girecek izleyeceğiz
Bende kadiş banlanır biraz ekşın izleriz dediydim ama hatun gene usulüne göre yazmış
Office banlanacaksan süpürge mevzusundan olmasın litfen. Kankam sende mahpıs dan yeni çıktın uslu ol bakiimmm.
hhehehe o kadar yemedim geyikten, bir çalı süpürgesine kurban gitmeyem. ama ne gülerler arkamdan hee
Bende kadiş banlanır biraz ekşın izleriz dediydim ama hatun gene usulüne göre yazmış
çok beklersin daha ben nirvanaya ulaştım kızam
aslında sevdiklerimi kolay terk etmem vazgeçmem ama bu nlglpd garip bi abla çok ağlıyor tırnaklarını yiyor ondan üzülmesin dedim
ay bizler geniş bi gurubuz desene sevilmeyenler olarak bak dahan da çok sevdim seni parkon
seni kim sever uyuzhergün gez toz süslen püslen hava at sevmiyom seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?