Ay var ya feci canım çekti ama tatları olur mu ki şimdiden
sen git yurt dışında oku, ps ne bilmeteeeeee ne günlere kaldık anacım
Yanlis topik anacim. Dedikodu topigi oteki tarafta:)
Yanlis topik anacim. Dedikodu topigi oteki tarafta:)
hehehe biz cool takıliyk, mune enseler bizi sinek gibinne çabuk geldin iyiydik biz
AAA kamkam sen ne zaman çıktın mapustan?
Geldim ama cok kalmiycam:) Her an banlanabilirsin office, seni kib yapiyorum her firsatta :)
hehehehe kibleri okuyanlar ne eğleniyordur yaw
Bana yan bakti kib, saldirdi kib, bana sunu dedi kib, benimle ugrasiyor kib vs vs... Buraya editor olmak istemezdim.
Selam hatunlar.
Kankam hoşgeldin,nasıl geçti Mapıs damı.
Bana yan bakti kib, saldirdi kib, bana sunu dedi kib, benimle ugrasiyor kib vs vs... Buraya editor olmak istemezdim.
Selam hatunlar.
Kankam hoşgeldin,nasıl geçti Mapıs damı.
sana katılıyorum Kankamher yazdığımızı üzerine alınanlar yok bana yan baktı laf çarptı diyenler cidden ilkokul sıralarında ki çocuklar gibiyiz editörlerin işi zor
içinizde Kemancının konusuna yorum yapan varsa Mune ne içerdiniz diye soruyo kızlar
içinizde Kemancının konusuna yorum yapan varsa Mune ne içerdiniz diye soruyo kızlar
Iyiydi be parkon'cum cok rahat gecti. Sanirim en hakli banlanmam ve en pisman olmadigim banlanmam buydu.
O duruma getirenler var. Bir kere isin ucu kacti mi gidiyor. O duruma getirmemek lazim iste.
Naber kelesekSelam parkon
Zahmet olmazsa ben bir Latte alırım diyeceğim de, mapus da self servis oluyor kanımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?