Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

slm bana da yer var mı topiğinizde

Son düzenleme:
sen git yurt dışında oku, ps ne bilme teeeeee ne günlere kaldık anacım

hehehe biz cool takıliyk, mune enseler bizi sinek gibin ne çabuk geldin iyiydik biz

Geldim ama cok kalmiycam:) Her an banlanabilirsin office, seni kib yapiyorum her firsatta :)

AAA kamkam sen ne zaman çıktın mapustan?

Dun ciktim ama dolastim biraz, hava aldim. Kapali yer fobisi basladi bende. Anca geldim :)

Selam hatunlar.
Kankam hoşgeldin,nasıl geçti Mapıs damı.

Bana yan bakti kib, saldirdi kib, bana sunu dedi kib, benimle ugrasiyor kib vs vs... Buraya editor olmak istemezdim.

sana katılıyorum Kankam her yazdığımızı üzerine alınanlar yok bana yan baktı laf çarptı diyenler cidden ilkokul sıralarında ki çocuklar gibiyiz editörlerin işi zor

Selam hatunlar.
Kankam hoşgeldin,nasıl geçti Mapıs damı.

Iyiydi be parkon'cum cok rahat gecti. Sanirim en hakli banlanmam ve en pisman olmadigim banlanmam buydu.

sana katılıyorum Kankam her yazdığımızı üzerine alınanlar yok bana yan baktı laf çarptı diyenler cidden ilkokul sıralarında ki çocuklar gibiyiz editörlerin işi zor

O duruma getirenler var. Bir kere isin ucu kacti mi gidiyor. O duruma getirmemek lazim iste.

içinizde Kemancının konusuna yorum yapan varsa Mune ne içerdiniz diye soruyo kızlar

Iyiydi be parkon'cum cok rahat gecti. Sanirim en hakli banlanmam ve en pisman olmadigim banlanmam buydu.

O duruma getirenler var. Bir kere isin ucu kacti mi gidiyor. O duruma getirmemek lazim iste.

pisipisine ban yemektense pişman olmadan yazıp çizip ban yemek daha keyifli

bence çok ciddiye alıyorlar burayı sanal ortam kan davasına gerek yok amaç paylaşım yapmak dediğin gibi ipin ucunu kaçırmamak lazım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…