Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

bu sitenin bir başlığındaki alengirli olayları anlamaya zorlanıyorum
ediler büdüler nasıl çözüyor hiç anlamıyorum :44:

evet o geyik topiğine benim de gözüm ilşiti tivitinin msjlarını akışta görünce baktım bi.

owwwww süpersiniz o zaman

tübe tübe estapitypity

bilmiorum kiii cnm yaaa iyi bir kızdı amaaaa bilemedim şimdiii

orası karışmış evet. başka şeyler var demek..hemende aklıma 2ci üyelik geliyor. ne kazımışlar beynime

edi; editörün miniği gibi bişey galiba, araştırmalarım sonucu bu kanıya vardım

yemek yerken kaptırıp okudum ve anladım ama anlatırsam bende suç işlemiş olur muyum bilemedim,dedikodudan ceza almıyayım

İyi akşamlar kızlar
2. üyelik de var galiba Oky im bende anlamadım oradaki mevzuyu. Sünnetçinin konusuna bakınıyordum

sanırım, başka yere gitmek istediler. link falan verdiler birbirlerine. öyle anladım

Son düzenleme:

benc anlatma,isteyen okusun anlasın sonra kim vurduya gitme :)

KANKAM ben 2.üyeliklerle ilgili 1,2,3 tıp diyorum :) ve bilmediğim tanımadığım kimselerle çok muhabbet etmeme kararı aldım zaten..bi de hep geyikteyim ohh sen sağ ben selamet.

Bu arada asimela 2. uyelikti. Ilk uyeligini bilen ya da tahmin eden var mi. Bilen varsa bir zahmet bana mesaj atsin. Bir daha ayni tongaya dusmek istemiyorum.

son günlerde kullanıcı adını mı değiştirmişti bahsettiğin üye...
bir de 30 yaş üzeri bekar bayanlar topiğinde yazıyordu ara ara, gördüğümü hatta sohbete dahil olduğunu hatırlıyorum...

julia; sen beyzayla görüşüyordun sanırım
haberin var mı, 5 gündür yok ortalarda merak ettik biz 30 yaş üstü bayanlar olaraktan kendisini

yok cnm bende görmedim kocası falan gelmiştir belkiii

sanırım, başka yere gitmek istediler. link falan verdiler birbirlerine. öyle anladım

nasıl yani okymm :26::26:

orası karışmış evet. başka şeyler var demek..hemende aklıma 2ci üyelik geliyor. ne kazımışlar beynime

bir insan neden 2. üyelik alır ki ben anlam veremiyorum yaaa bi tane yetmiyor mu

BDV benim ilk goz agrim. Oraya yazmadan duramam.

sanırım,artık hiçbiri kalmadı. tekrar gelirse o başka..

Suphelendigim birileri var ama sadece suphe.

Orasi astik biz Lahesis. Konu oralardan baya baya gecti.

yok cnm bende görmedim kocası falan gelmiştir belkiii

nasıl yani okymm :26::26:

bir insan neden 2. üyelik alır ki ben anlam veremiyorum yaaa bi tane yetmiyor mu

canım uı olan arkadaşın son mesajını okursan birde üsttekini onu çıkarırsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…