• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

ne alaka bir çağrışımdır bilemedim ama, aylardır kadesa ve cudana yı karıştırdığımı farkettim şu an ikisini aynı topicte görünce:1:
kızlar müsaadenizle profillerinizi karıştırıp aranızdaki farkları tespit ediyorum:55:

Lahesis kadesayla ben ikizim :D

Hayırlı akşamlar:3::3:
$2755_78141430758_4584360_n.webpHayırlı uğurlu olsun:16:

ne alaka bir çağrışımdır bilemedim ama, aylardır kadesa ve cudana yı karıştırdığımı farkettim şu an ikisini aynı topicte görünce:1:
kızlar müsaadenizle profillerinizi karıştırıp aranızdaki farkları tespit ediyorum:55:

hiç uzağa gitme canım aramızda ki temel fark şu; ben kalın ve inceyi biliyorum cudana daha yeni öğrendi şokta :ssz:

hiç uzağa gitme canım aramızda ki temel fark şu; ben kalın ve inceyi biliyorum cudana daha yeni öğrendi şokta :ssz:

tamamdır bundan sonraki anahtar kelimelerim kalın ve ince sizi ayırdetmek için...

yahu meslekleriniz de aynıymış,üzerinde çalışmam gerekecek baya:ssz:

Nevreste,
Bu hatunlar her topiğe girip geyik yapıyorlar, ben ceza vermekten usandım bunlar banlanmaktan bıkmadı, hepsini bir yere toplayayım dedim, çaktırma topikler rahat etsin diye hepsini bir yerde tutuyorum:9:

yahu geyik topiğine girmiycem dedim
yazanların çoğu listemde
akışdan sohbetinizi okuyorum
hepinizi engelliycem sonunda:27:

niyeee engelliyonn yahuuuu :27::27:

Hayırlı akşamlar:3::3:
Eki Görüntüle 701275 Hayırlı uğurlu olsun:16:

Nevoşşşşşş hoş geldinnnn :3::3:

ama ince kalın ne fark eder hepsi aynı işi görmuyomu

neden bahsedıyorsunuz bılmem :17::17::17:ama bence öle

görüyordaaaa neyse güme gitmeyim şimdiiii :1::1:

öğrendi cudana da :27::27:

Evet gor-eceli baya:)

kesinlikleee :1:

yaw bir çay koymaya gittim topic uçmuş, iyi ki banyoya falan gitmedim :27: tane tane yazın sırayla :27:

o değil de Gökhan kötü darbe aldı kafasına birşey olmasa barı çocuğa üzüldüm :50:

çayı rizeden mi getirdin

sıcak günleriniz için buzz gibi espriler var haanıım

Back
X