Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

ne alaka bir çağrışımdır bilemedim ama, aylardır kadesa ve cudana yı karıştırdığımı farkettim şu an ikisini aynı topicte görünce:1:
kızlar müsaadenizle profillerinizi karıştırıp aranızdaki farkları tespit ediyorum:55:

Lahesis kadesayla ben ikizim :D

Hayırlı akşamlar:3::3:
$2755_78141430758_4584360_n.webpHayırlı uğurlu olsun:16:

ne alaka bir çağrışımdır bilemedim ama, aylardır kadesa ve cudana yı karıştırdığımı farkettim şu an ikisini aynı topicte görünce:1:
kızlar müsaadenizle profillerinizi karıştırıp aranızdaki farkları tespit ediyorum:55:

hiç uzağa gitme canım aramızda ki temel fark şu; ben kalın ve inceyi biliyorum cudana daha yeni öğrendi şokta :ssz:

hiç uzağa gitme canım aramızda ki temel fark şu; ben kalın ve inceyi biliyorum cudana daha yeni öğrendi şokta :ssz:

tamamdır bundan sonraki anahtar kelimelerim kalın ve ince sizi ayırdetmek için...

yahu meslekleriniz de aynıymış,üzerinde çalışmam gerekecek baya:ssz:

Nevreste,
Bu hatunlar her topiğe girip geyik yapıyorlar, ben ceza vermekten usandım bunlar banlanmaktan bıkmadı, hepsini bir yere toplayayım dedim, çaktırma topikler rahat etsin diye hepsini bir yerde tutuyorum:9:

yahu geyik topiğine girmiycem dedim
yazanların çoğu listemde
akışdan sohbetinizi okuyorum
hepinizi engelliycem sonunda:27:

niyeee engelliyonn yahuuuu :27::27:

Hayırlı akşamlar:3::3:
Eki Görüntüle 701275 Hayırlı uğurlu olsun:16:

Nevoşşşşşş hoş geldinnnn :3::3:

ama ince kalın ne fark eder hepsi aynı işi görmuyomu

neden bahsedıyorsunuz bılmem :17::17::17:ama bence öle

görüyordaaaa neyse güme gitmeyim şimdiiii :1::1:

öğrendi cudana da :27::27:

Evet gor-eceli baya:)

kesinlikleee :1:

yaw bir çay koymaya gittim topic uçmuş, iyi ki banyoya falan gitmedim :27: tane tane yazın sırayla :27:

o değil de Gökhan kötü darbe aldı kafasına birşey olmasa barı çocuğa üzüldüm :50:

çayı rizeden mi getirdin

sıcak günleriniz için buzz gibi espriler var haanıım

Back
X