• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Nevreste,
Bu hatunlar her topiğe girip geyik yapıyorlar, ben ceza vermekten usandım bunlar banlanmaktan bıkmadı, hepsini bir yere toplayayım dedim, çaktırma topikler rahat etsin diye hepsini bir yerde tutuyorum:9:

Mune bu eski taktik.
Hadi biz yerizde ,badeyle keriyi burdada tutamayacak gibisin bak demedi deme:ssz:

Nevreste,
Bu hatunlar her topiğe girip geyik yapıyorlar, ben ceza vermekten usandım bunlar banlanmaktan bıkmadı, hepsini bir yere toplayayım dedim, çaktırma topikler rahat etsin diye hepsini bir yerde tutuyorum:9:

BDV nin en rahat gecesi bu gece :27: dertler dermansız, ortada kaldı biz burada mapus :27:

Olmuşum bile yuppiii:8: Jelesec beni kıskanacak.Kaçırdın Jeleseeec:51:

sen zaten çeteden atıldın :51: sana yeni yuva lazımdı :51: benim geyik yapacağım yuvam var nlglpde:33:

şaka bi yana hayırlı olsun topik eğlenceli başlık olmuş :16:

Nevreste,

Süpersin:29:Çok iyi olmuş inşaallah dağılmazlar dağılanlara ceza var mı:9:

Nevreste,

Topikleriii karıştırıyorduk artık bugün bir ara kafam döndü nereye yazdım diye aradım durdummm :27::27:

Ben de iyiyim canım sağol:)
Öyle mi ben hiç çözemem

Ben sana bizzat anlatacam nevoşummm :23::23:

Back
X