Merhaba ausencia.
Siyah ördek kim ya,kankammı:44:
Yoksa adamın fotosunumu çekcektin
Pis
Offffffff , 5 gün hastaneydim . Sınavlarada hastaneden gittim ve sınavu olup yine hastaneye . Elimde damar yolu açık , ben sınavda.
Fena değil bazıları çok iyi hatta .
Merhaba ausencia.
Siyah ördek kim ya,kankammı:44:
selammm
Kuzuşum naber nasılsın, öyledir. Bu imzaya en fazla ihtiyaç duyduğumuz dönemlerdeyiz maalesefsenden önce imzan geldi datlum :) ne kadar anlamlı bir imza
Pıtırcığım bende seni özledimNerdesin sen
Özledim seni ben
Bu yeşil kürk farklı bir olgunluk veriyor heralde
Beni ancaak mavisi kurtarır ama
bende video die düşünmüştüm ne fesatız kadiş yaparmı hiç öyle seylerYoksa adamın fotosunumu çekcektin
Pis
yok onu adama sapıık diye çemkirirken çantamdan çıkardım bişi yaparsa kafasına vurmak için hatta biber gazım vardı da o panikle onu bulamadım iyiki de bulamamışm yoksa bu geceyi nezarette tamamlayacakmışım
Offffffff , 5 gün hastaneydim . Sınavlarada hastaneden gittim ve sınavu olup yine hastaneye . Elimde damar yolu açık , ben sınavda.
Fena değil bazıları çok iyi hatta .
Kadesa hayırdır yahu ?
Bugün abimle konuştum telde , o da sokak ortasında tacize uğramış
[SUB][/SUB]
Benimde aklıma bunlar boşanmadan mi sevgili oldular diye geldi
Ben çok fesatım galiba
oğlu kaç yaşındaymış? genelde anneye verilir neden babaya verilmiş?
siz bana özetleyin yavru ceylanlar, dünkü sünnet riskini yeni atmışken ban yemiyim oraya gidip
oğlu kaç yaşındaymış? genelde anneye verilir neden babaya verilmiş?
siz bana özetleyin yavru ceylanlar, dünkü sünnet riskini yeni atmışken ban yemiyim oraya gidip
wc ye gideyim dedim girdim içeri bi baktm bi adam,adama bağırdım sapıık napıyosun burda diye çantamdan telimi çıkardım kafanı kırarım yaklaşma diye tehdit ettim adam da bana sensin sapık burası erkek wc si dedi
Hızıra gönderdim dileğimi,beklemedeyimyok ben yeşillenmeden önce uyguluyordum
ama yeşillenmenin de sorumluluğu büyükdikkat etmeye çalışıyordum, şimdi iki katına çıktı
bence vazgeç bu sevdadan sen
Evet benim kimse beni sevmiyor
Olasidir. Santajda yapabilir ogretmen maasi yetmiyorsa :)
Aaaa gecmis olsun. Aksilik iste hep ayni anda gelir. O zaman kurtuldun su sinavlardan.
Hızıra gönderdim dileğimi,beklemedeyim
Sana siyah ördekim diyebilirmiyim bende
Dışarıdaki tavuksal faaliyetlerden zehirlendim de azıcıkCool hatunum bende iyiyim koşturuyorum.sen hastamıydın,sanki öle bişey okudum:26:
Ausencia geçmiş olsun hastanede neden yattın.
aynen aynen
kız demeyeyim dedim de sen yazdın
hatta eski kocası göstermek istemior oğlunu bence
Ausencia geçmiş olsun hastanede neden yattın.
Geçmiş olsun, doktoru iyi araştırmak lazım safra kesesi ameliyatı önemli diye biliyorum :26:Safra kesesi iltihaplanmış , taş kanalı tıkamış...
İltihap kuruyunca ameliyat olacağım ve artık şu safra kesesinin her yıl başıma açtıklarından kurtulacağım canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?