Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

oğlu kaç yaşındaymış? genelde anneye verilir neden babaya verilmiş?

siz bana özetleyin yavru ceylanlar, dünkü sünnet riskini yeni atmışken ban yemiyim oraya gidip

Çocuk 7 yaşındaymış.düzeni bozulmasın diye babasına vermiş kadın velayeti ,çocuğunu göremiyormuş ama derdi kocasını eski karısından kıskanmak.

offf geçmiş olsun cool, bende tayyuktan zehirlenmiştim birkaç sene önce :26: berbat birşey o ya, iyisin dimi şimdi?

Safra kesesi iltihaplanmış , taş kanalı tıkamış...

İltihap kuruyunca ameliyat olacağım ve artık şu safra kesesinin her yıl başıma açtıklarından kurtulacağım canım .

aaa sana ne oldu? çooook geçmiş olsun, inşallah kolayca atlatırsın canım :26: ilaçla düzelmiyor mu, ameliyat şart mı?

Dışarıdaki tavuksal faaliyetlerden zehirlendim de azıcık İyiyim şimdi 847834894390 kg serum iyi geldi Osman'ım başladı Tv'de tek burun kıvırmadığım program, bu sezon biter diye çok korkuyorum :26:
Geçmiş olsun canım,dikkat et kendine
Kocamda çok seviyor Osman ı.
Ama ben izleyemiyorum canım,çok ağlıyorum izlerken sonrada baş ağrısı tutuyor.
Safra kesesi iltihaplanmış , taş kanalı tıkamış...

İltihap kuruyunca ameliyat olacağım ve artık şu safra kesesinin her yıl başıma açtıklarından kurtulacağım canım .

Bayağı ciddi bişey heralde,çok geçmiş olsun.

Çocuk 7 yaşındaymış.düzeni bozulmasın diye babasına vermiş kadın velayeti ,çocuğunu göremiyormuş ama derdi kocasını eski karısından kıskanmak.

eh isabet olmuş okumamam. işte doğurmakla anne olunur mu sorusuna en iyi cevap. allah yardımcısı olsun yavrucağın, kıyamam

offf geçmiş olsun cool, bende tayyuktan zehirlenmiştim birkaç sene önce :26: berbat birşey o ya, iyisin dimi şimdi?

İyiyim, çok halsizim ama, atamadım tam üstümden sanırım, birkaçgünde birkaç kg verdim herhalde ki, sadece haşlanmış patates ve peynir yiyebildim, içim almadı hiçbirşey

Geçmiş olsun, doktoru iyi araştırmak lazım safra kesesi ameliyatı önemli diye biliyorum :26:

Evet sırf bu sebeble ekibe çok güvendiğim ama normalde tercih etmeyeceğim bir hastaneyi tercih ettim bende. Sağol , sana da çok geçmiş olsun .

aaa sana ne oldu? çooook geçmiş olsun, inşallah kolayca atlatırsın canım :26: ilaçla düzelmiyor mu, ameliyat şart mı?

Evet canım , şart geç bile kaldım . Geçen sene daha beterini yaşadım , sarılığa çevirdi , karaciğeri maffetti . Kurtulmam lazım bu safradan .

Bak şimdi ameliyat olacağım yaaa , yusufu kime bıraksam derdindeyim , malum herkes kaka temizlemez , sen anlarsın şimdi beni canım

Bayağı ciddi bişey heralde,çok geçmiş olsun.

ausencia geçmiş olsun

coolum sana da geçmiş olsun

Teşekkürler , geçip gidecek , hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…