bu geyik bölümün bir edisi yok zannımca eğer teklif gelirse yani zor olacak yoğunum falan ama kabul edebilirim belki
Burcun neydi?
[/B] Burcum koç yükselenim boğa ? Bu yılın 2. yarısında güzel şeyler olacak mı ?
/QUOTE]
Tamam ama ne falı ?Office ve kadesa yerlerini devretti. Ilk sumuz ikinci sensin cudi:)
KIB yaptim:)) Eglencesine birsey olacagini sanmiyorum. Ay beni de falci yaptiniz. Konuyu degistirelim. :18:
bu geyik bölümün bir edisi yok zannımca eğer teklif gelirse yani zor olacak yoğunum falan ama kabul edebilirim belki
Makarakukara var. Avcunu yalarsin :)
Burcum koç yükselenim boğa ? Bu yılın 2. yarısında güzel şeyler olacak mı ?
makara buranın mıydı ki,olsun arkadaşım zaten ben ona yardımcı olurum o şimdi bebek falan ilgilenemez belki
cinsellik bölümünün edisi var mı acaba
makara buranın mıydı ki,olsun arkadaşım zaten ben ona yardımcı olurum o şimdi bebek falan ilgilenemez belki
cinsellik bölümünün edisi var mı acaba
Tamam ama ne falı ?
Yakışır amma velakin geyik bdvden beter,
demedi deme
Hmmm uc vakte kadar sana yesil bir sey gorunuyor. Edilik mi desem buduluk mu desem , gerisini sen bilin.
Kahve fali.
İlahi kadesa
O da yakışır hem bak hatırlıyor musun ben inceyi kalını bilmiyordum
sen bilmiştin aramızdaki fark oydu
Tamam sustum iğrençti
bence de yakışır ama çok aşırı böyle acayip yoğunum kabul eder miyim şimdi bilemiyorum
kalın olmayanına ince diyoduk çok basit
Kızlar gelin ben size fal bakayımbakla,kahve,tarot,göbek falı,gül,incir yaprağı,bağırsak falı.Hatta peynir,soğan,sigara ve tırnak falına da bakarım Cadıyım ben cadı
isteyen varsa ben bakabilirim fal :)
Cık o olmadı işte Türk kahvesi hiç sevmem ben,
nescafe içerim
aaa Makara edi mi oldu?sloganı ney? "bas banı gitsin" mi?
Kızlar gelin ben size fal bakayımbakla,kahve,tarot,göbek falı,gül,incir yaprağı,bağırsak falı.Hatta peynir,soğan,sigara ve tırnak falına da bakarım Cadıyım ben cadı
zaten para ile baktırmak günah gerçi eğlencesine baktırmak bile günah sanırım..aha dini içerikten gümlemiyim şimdi
SUMUZ tohtorgil napıyosun?
Naber kızlar?
Bu ara da, sumuzz şu azarbeycanlı dohtorda aklım kaldı. Hatırladığım kadarıyla sen de yazmıştın ve doktordun. Sence ikimizde aynı şeyi mi düşünüyoruz? Konuya daldım ama meraklı tarafım coştu
Hoşbulduk
Ben hiç görmüyordum seni.
Çizgi çektin derken? :18:
Tempoyu arttırma dikkat et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?