Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

bu geyik bölümün bir edisi yok zannımca eğer teklif gelirse yani zor olacak yoğunum falan ama kabul edebilirim belki

Office ve kadesa yerlerini devretti. Ilk sumuz ikinci sensin cudi:)

KIB yaptim:)) Eglencesine birsey olacagini sanmiyorum. Ay beni de falci yaptiniz. Konuyu degistirelim. :18:
Tamam ama ne falı ?

bu geyik bölümün bir edisi yok zannımca eğer teklif gelirse yani zor olacak yoğunum falan ama kabul edebilirim belki

Yakışır amma velakin geyik bdvden beter,
demedi deme

makara buranın mıydı ki,olsun arkadaşım zaten ben ona yardımcı olurum o şimdi bebek falan ilgilenemez belki

cinsellik bölümünün edisi var mı acaba

İlahi kadesa

O da yakışır hem bak hatırlıyor musun ben inceyi kalını bilmiyordum
sen bilmiştin aramızdaki fark oydu

Tamam sustum iğrençti

makara buranın mıydı ki,olsun arkadaşım zaten ben ona yardımcı olurum o şimdi bebek falan ilgilenemez belki

cinsellik bölümünün edisi var mı acaba

Hmmm uc vakte kadar sana yesil bir sey gorunuyor. Edilik mi desem buduluk mu desem , gerisini sen bilin.

Tamam ama ne falı ?

Yakışır amma velakin geyik bdvden beter,
demedi deme

Kahve fali.

Kızlar gelin ben size fal bakayım bakla,kahve,tarot,göbek falı,gül,incir yaprağı,bağırsak falı.Hatta peynir,soğan,sigara ve tırnak falına da bakarım Cadıyım ben cadı

aaa Makara edi mi oldu? sloganı ney? "bas banı gitsin" mi?

İlahi kadesa

O da yakışır hem bak hatırlıyor musun ben inceyi kalını bilmiyordum
sen bilmiştin aramızdaki fark oydu

Tamam sustum iğrençti

bence de yakışır ama çok aşırı böyle acayip yoğunum kabul eder miyim şimdi bilemiyorum

kalın olmayanına ince diyoduk çok basit

Kızlar gelin ben size fal bakayım bakla,kahve,tarot,göbek falı,gül,incir yaprağı,bağırsak falı.Hatta peynir,soğan,sigara ve tırnak falına da bakarım Cadıyım ben cadı

Kizlar buna inanmayin beni ozeline cagirdi , birsey biliyorum dedi ama bilmiyormus :)

isteyen varsa ben bakabilirim fal :)

Ne oldu bilgisayar hala olmadi mi?

Cık o olmadı işte Türk kahvesi hiç sevmem ben,
nescafe içerim

Ucu bir arada mi:)

Tüylü beee bana bir safra kesesi falı attırıveer be gülüm

Bende sana ,ıhhmmm şey falı bakarım şeeeeyyy , neyseee tövbeee

zaten para ile baktırmak günah gerçi eğlencesine baktırmak bile günah sanırım..aha dini içerikten gümlemiyim şimdi

SUMUZ tohtorgil napıyosun?

selam kadesam dün cevap veremedim.. Netim pat gitti
Ders çalışmaya başladım..

o konuyu anlamadım gitti....Tıp konusunda bilmiyorum yazdıkları ne kadar doğru.. 25 yaşında uzman birisini ilk defa duydum... Herhalde 14 yaşında uniye başladı.. Şimdi tekrar uzmanlık sınavına hazırlanıyor Uzmansa neden sınava hazırlanıyor ?.... sorular uzar gider...

Hoşbulduk
Ben hiç görmüyordum seni.

Çizgi çektin derken? :18:

Tempoyu arttırma dikkat et :)

Evet işi bıraktım ders çalışıyorum

Tempoyu arttırmadan ders çalışaçağım...Sınav yaklaşınca heyecan basıyor ve son haftalar çalışamıyorum... Artık bu hatayı yapmayacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…