Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Kankam, o linkteki her şeyi tek tek denedim. Ama olmadı. Bende nvidia komple kaldırdım. Aslında bu şekilde de yüklü değilmiş gibi ama çoğu şeyde ekran kartı lazım oluyor. Artık tamire göndericem başka şansı kalmadı...

Tüylü beee bana bir safra kesesi falı attırıveer be gülüm

Bende sana ,ıhhmmm şey falı bakarım şeeeeyyy , neyseee tövbeee

tüylü beni de oku üfle çok kem göz var üzerimde nazara geliyorum

bide fal şey ettir tatile az kaldı gergin gergin yüzebilirmiyim diye

makara edi olalı yıl oldu,ben o zaman portakalda vitamindim

sen anca sünnet topiklerinde takıl bak neler kaçırmşsın

ciddi olamazsın. tee keşke ben de her yoruma bas tekmeyi deseydim, demek bu slogana kürk veriyorlar

25 yaşındayım dedi. 20 yaşımda evlendim o zaman 3. sınıftaydım dedi. Sonra da 2005te mezun oldum dedi. Anladıysam ne olayım. Aklıma takıldı çünkü gerçekten üzülmüştüm. Sanki ben doktor olmuşumda mesleğimi yapamıyormuşum gibi üzüldüm. Yani ne bileyim garip. Artk şu forumda üzülüp, kandırılmış olmak koyar oldu bana. atamıyorum üstümden

ofice makla kuklayla karıştırdı kanımca

bas tekmeyeden bıldım

yok artık,o edi olursa yakarım kk yı kendimi boğazlarım kızgın yağ damlatırım tırnaklarımın dibine dibine kaç yılımı verdim kk ya, saksı değilim ben !

Son düzenleme:
Kızlar gelin ben size fal bakayım bakla,kahve,tarot,göbek falı,gül,incir yaprağı,bağırsak falı.Hatta peynir,soğan,sigara ve tırnak falına da bakarım Cadıyım ben cadı

7 kişi beğenmiş Varmı artıran beğenene seçtiği bir fal BEDAVAA

Ne dedin sen, ne dediiiin

Birsey demedim ablacim. :18:

Yerinde olsam birseyler denerdim ama sen bilirsin...

Kankam makarakukara senin önceki halinle de burdaydı :)
Karıştırdın mı başkasıyla ? :)

Karistiran office ben degilim:)

Son düzenleme:
ofice makla kuklayla karıştırdı kanımca

bas tekmeyeden bıldım

seni sefiyom

Office fal baksana bana

bakiym tabisi : senin için kabarmış, 3 vakte kadar bir yol var, kısmet, bak oradaki kuşu görüyor musun? hah işte o da haber stoklarımızdaki fal tükendi

Kankam makarakukara senin önceki halinle de burdaydı :)
Karıştırdın mı başkasıyla ? :)

biz onu muklakukla ile karıştırdık

yok artık,o edi olursa yakarım kk yı kendimi boğazlarım kızgın yağ damlatırım tırnaklarımın dibine dibine kaç yılımı verdim kk ya,ben saksı değilim !

canım edi olup napıcaksın

bikere cıddı olman lazım

yemyeşile boyucaklar senı

böle rahat rahat gezınemıcen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…