Soyle de sanim yurusunEvlenmissin cocugun olmus, iyi bir isin var, daha ne istiyorsun be nankor:) desemde insanlarin istekleri bitmez. Seninde mutlaka vardir. Falina bakipp soyliiyciim cocugum .:)
istek bitmez biter mi? sen işi ticarete dökersen haberim olsun da maliyeyi arayayım
1000 dolara bakiyorum dermisim:) Ticarete dokenlerde benden fazla bilmiyor.Cogu kafadan atiyor.
Bende bes ay uzak kaldim. Tabi ki ama simdi degil. Gunumde.
öh 1000 dolar didibir fala 1000 dolar verecek olsam muradıma ermişim demektir zaten
:)) Aklinda bulunsun. Bu is parayla yapilmaz. Etik degil. Parayla yapanlar da dolandiricidir. Kafadan atar bazen tutar bazen tutmaz. Cogu zaman tutmaz zaten.
Geçecek inşaallahHayırlısı olsun güzel günler olacak inşaallah
iyiyiz cudanam hoşgeldin
Saolasın... Bu aralar ihtiyacım var.. Biraz motive olmalıyım
Aaaa sumuz burdasın yoktun epeydir?
bende kadiş gibi tövbeliyim, baktırmam kankam. uymuyor bana öyle şeyler pek, kahve falı bile baktırmam hatta.sevmiyorum gelecekle ilgili tahminleri duymayı
zaten para ile baktırmak günah gerçi eğlencesine baktırmak bile günah sanırım..aha dini içerikten gümlemiyim şimdi
SUMUZ tohtorgil napıyosun?
bende kadiş gibi tövbeliyim, baktırmam kankam. uymuyor bana öyle şeyler pek, kahve falı bile baktırmam hatta.sevmiyorum gelecekle ilgili tahminleri duymayı
Aaaa sumuz burdasın yoktun epeydir?
Hoşbulduk :)
Kankam fal mı bakıyor ben de isterim
zaten para ile baktırmak günah gerçi eğlencesine baktırmak bile günah sanırım..aha dini içerikten gümlemiyim şimdi
SUMUZ tohtorgil napıyosun?
Hoşgeldin cudana
Arada gelip bir şeyler yazıyordum ama geyik ve BDV de değil...
Hayatıma çizgi çektim... :26::26ers çalıştım olmadı
Şimdi yavaş tempoda tekrar başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?