Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

eee kavga yok mu? bekliiiik kadiş gitmeden haydi haydi

office vallaha hıncımı senden alırım Bu jelesec de böyledir işte.Ekşin ister milleti birbirine kapıştırır,sonra da benim ceza puanım yüksek der çekilir seyreder HEP AYNI TAKTİK

burdan kavga çıkmaz bu gece Jelesec kop gel parkonu da alıp, deprsifimle BDV yi kaynatalım. bir ihtimal ordan kavga çıkar Mune bizi griye boyamadan karıştırır geliriz

Dostun böylesi düşman başına yahu

AAA kankam ya ne dio bunlar cinlerimi göndereyim de üstünüze

Kış kış cinler kış kış

Senin cinlerinde tatlıdır bee yaa , gelsinler vazgeçtim kışkışlamıyorum

burdan kavga çıkmaz bu gece Jelesec kop gel parkonu da alıp, deprsifimle BDV yi kaynatalım. bir ihtimal ordan kavga çıkar Mune bizi griye boyamadan karıştırır geliriz

Bana da ıslık çalın

Aylar var bdv muhteşem yorumlarımdan mahrum kaldı , paslandım

Kankam sen de arkamı kolla, malum destek gerek

yalnız var ya hep merak ederdim, bu kızlar nasıl örgütleniyorlar diye demek böyle oluyormuş

KAnkam akıllıdır yapmaz.Tongaya düşmez.Ablaların ablasını üzmezz

Kankam sen de arkamı kolla, malum destek gerek

yalnız var ya hep merak ederdim, bu kızlar nasıl örgütleniyorlar diye demek böyle oluyormuş

böyle örgütlenıyorlar ve daha eyleme geçemeden bütün örgütü tatıle yolluyorlar

Aslında haklısın ben hiç gri olmadım mesela

Cok uslusun o zaman seni muzeye koyalim:))

office vallaha hıncımı senden alırım Bu jelesec de böyledir işte.Ekşin ister milleti birbirine kapıştırır,sonra da benim ceza puanım yüksek der çekilir seyreder HEP AYNI TAKTİK

Hanimlar, sonunda jelesec ve nlp . kapisicak bence. Bir e kac veriyorsunuz :)

Orada gri olup gelme buraya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…