Canım yemek bölümünde gurme var oraya bir sürü yeni tarİF ekledim ..Bir baksan oraya
ben daha bıkerecık ban yedım
onuda anlamadım :26::26:
kabullenemedım sıte bozulmuş sandım
bikerecikolmaz bi kaç kere yemen lazım k.k.ya yakışmayan polemik bak en afilli ban bu
ketiii sesli gülüyorum
kankama güvenme bak anında sattı sana git dedi kendi burada
benden tam destek arkandayım korkmasen bi örgüte çeteye dahil değil misin katıl bizim çeteye
Bende de 2 UI , bir ban var 6 ayda
kankama güvenme bak anında sattı sana git dedi kendi burada
benden tam destek arkandayım korkmasen bi örgüte çeteye dahil değil misin katıl bizim çeteye
Ay ne güzel.Cennetten bir bahçe olmuş o zaman burası :118:
hehehe erken mi yatmışoh oh kazen yok, mune yok, kürk adayı kadiş yok
ben daha bıkerecık ban yedım
onuda anlamadım :26::26:
kabullenemedım sıte bozulmuş sandım
Nevresete harika tarifler bi kaçına bakmıştım paylaşım için çok sağol emeğine sağlık
kazen bi yerlerden gözetliyordurheran yazabilir sizin bilmediklerinizi biliyorum diye
Grup mixer olsun sizin cete:)
Ben daha hizliymis, bir ui de terk var bende.:)
UI ne:26:
kazen bi yerlerden gözetliyordurheran yazabilir sizin bilmediklerinizi biliyorum diye
heee aç, susuz, çetesiz kaldım. kanka bıraktın gittin mi beni cami avlusuna bırakır gibinyıkıldım dillere düştüm bak evlatlık almak istiyolar beni çetelerine, çekirdekten yetişicem orda
hehehe sorma bu gece huri gibi olucaz yarın da gri gri
gerçekten canım inanmazsın baya bı kurcaladımnoldu dıye
donsuz monsuz geçiverdi bır gunum
sana nasıl kıyarlarda kib lerler ya
heee aç, susuz, çetesiz kaldım. kanka bıraktın gittin mi beni cami avlusuna bırakır gibinyıkıldım dillere düştüm bak evlatlık almak istiyolar beni çetelerine, çekirdekten yetişicem orda
Teşekkürler canımFaydalı oluyorsa ne mutlu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?