Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Iyi bari gitti arkasindan konusalim. Hic sevmem onu. (Yalan, kanim isindi)

Aksiyon icin ona gerek yok. KK nin her yeri aksiyonlu:)

Hain. Beni biraktin, birde cete mi ariyorsun.

hehehehe yok canım kardeş çete için şeyettim :lafı kıvıran üye şeysi:

Oyle gri ki nerdeyse beyaza yakin. Gorunmuyor.

Senin benim gitmem yakindir o zaman. :18:

oyyyy bu sefer gittik :26: mune seni en çok ben seviyorum, bunlar hep arkandan konuşuyolar, erken yattı diyollaa, teyze diyollaa ben hep yapmayın arkadaşlar diyorum beni banlama kankamı banla kadiş de olur yada bade farketmez

haydi bende bir gezip geleyim, çete arayışlarım devam edecek yarın. ben cv mi bırakırım siz bana dönersiniz

Office abla beni de al çeteye, referansım kadesa, o ne kadar komik ve kavgacı olduğumu bilir

hehehehe yok canım kardeş çete için şeyettim :lafı kıvıran üye şeysi:

Kivir kivir , ben bulurum alacak birilerini.

oyyyy bu sefer gittik :26: mune seni en çok ben seviyorum, bunlar hep arkandan konuşuyolar, erken yattı diyollaa, teyze diyollaa ben hep yapmayın arkadaşlar diyorum beni banlama kankamı banla kadiş de olur yada bade farketmez

Koynumda yilan beslemisim . Oha :)

Selam , hosgeldin cadu.

Son düzenleme:
Office abla beni de al çeteye, referansım kadesa, o ne kadar komik ve kavgacı olduğumu bilir

gel tebi, seni almayacağız da kimi alıcaz, çetenin cool kadrosu tamamlandı böylece

Kivir kivir , ben bulurum alacak birilerini.

Koynumda yilan beslemisim . Oha :)

hahahahahaha kahkaha attım sıkıştığında kendini kurtarmalısın işte böyle çete kurallarında var bu aç tüzüğü oku

Özel mesaj şeysiyle toplaşalım, çete üyelerini tanıt bana oradan, yandaşlarımızı bileyim

Uleyynn . Erkekligin %90 i kacmaktir derler, o senin icin gecerli degil :)

toplaşalım, bir de isim verelim çeteye

Cete basi sensen ben oynamiyorum. :)

aman yok ben çete başı olmam, filmlerde bile hep önce onlar gider ben arkadan idare edicem sizi görünmicem sahnede. yakın çekimde yüzüm boş görünecek, diğer çekimlerde sadece ellerim. sol kuş parmağımda yüzük falan olacak ha bir de doberman güpek istiyorum

BKKÜ
(Bansever Kadınlar Klübü Üyeleri)

güzel beğendim tam Harlem işi

Faaliyet konumuz ne zaman tartışılacak, vizyonumuz ve misyonumuz belli mi :26:

Ben tek calisiyorum office, kalabalik beni bozuyor. :)

Ne kadar uğraşırsanız uğraşın bir kaç çete var ki onlara çırak olursunuz ancak

Vay sevgi buyuksun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…