Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Faaliyet konumuz ne zaman tartışılacak, vizyonumuz ve misyonumuz belli mi :26:

faaliyet, vizyon, misyon hepiciği tek şey: kavga çıkart ve tüy

gerçi Dionisa nın dediği gibi biz bazı çetelere ancak çekirdek oluruz ya neyse

çeteye hiç ceza almamışlar gırmesın

Son düzenleme:
faaliyet, vizyon, misyon hepiciği tek şey: kavga çıkart ve tüy

gerçi Dionisa nın dediği gibi biz bazı çetelere ancak çekirdek oluruz ya neyse

Kavga çıkartmak tamam da, tüyme kısmı uymuyor bana, nasıl yapsak, inadına dikine dikine giderim ben, öyle ''kendine iyi bak''lamam da :26:

Kavga çıkartmak tamam da, tüyme kısmı uymuyor bana, nasıl yapsak, inadına dikine dikine giderim ben, öyle ''kendine iyi bak''lamam da :26:

hee bende öyle yapmıştım gençken :26: önce tek kişi ile tartışıyorum sanmıştım, meğer kız lidermiş çetede. aman allahım bir arkası geldi, tabi yaş 25 deli çağlarım hahahaha ben didim, o didi sonra gri gri bakıştık o günden sonra töbe ettim polemiklere
sen beni çağır öyle durumlarda ben çeker alırım seni

ınsan kaç yaşından sonra genç olmuyor bende onu merak ettım şimdi işim gücüm yok gıbı :26::26:

Ben en son bu forumun en'lerinde bir başlık hakkında yorum yapmıştım ki aman allahım
Bir geldiler, hem teker teker de gelmiyorlar, çifter çifter hepsi hamile
Ovvvvvvv günlerce yazmışlardı, tuttum kendimi ama telkinlerle dinginleştim o kadar diyeyim sana yani
Tamam canım en ufak bir tartışmada çetemi toplayacağım bende artık

desene 2şer 3er geliyolar kımısı ikizde olabılır demii ay çok iğrenç espri ama canım istedi
29 şimdi eski havalarım kalmadığı için kendimi yaşlı ilan ettim

bende 29 yaşındayım office

tabi sürü gibi geliyorlar neye uğradığını şaşırıyor insan sen gel bir ıslık çal toparlanırız biz saldırıya geçeriz ben o kadar sinirlenirdim ki gece bile rüyama girerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…