Faaliyet konumuz ne zaman tartışılacak, vizyonumuz ve misyonumuz belli mi :26:
Ben tek calisiyorum office, kalabalik beni bozuyor. :)
redkit gibin
faaliyet, vizyon, misyon hepiciği tek şey: kavga çıkart ve tüy
gerçi Dionisa nın dediği gibi biz bazı çetelere ancak çekirdek oluruz ya neyse
Kavga çıkartmak tamam da, tüyme kısmı uymuyor bana, nasıl yapsak, inadına dikine dikine giderim ben, öyle ''kendine iyi bak''lamam da :26:
Kavga çıkartmak tamam da, tüyme kısmı uymuyor bana, nasıl yapsak, inadına dikine dikine giderim ben, öyle ''kendine iyi bak''lamam da :26:
Ben tek calisiyorum office, kalabalik beni bozuyor. :)
Vay sevgi buyuksun:)
zaten tuysek tuysek nereye tuycezki
en ıyısı uslu duralım
Selamunaleykum hanımlar nasılsınız:)
hee bende öyle yapmıştım gençken :26: önce tek kişi ile tartışıyorum sanmıştım, meğer kız lidermiş çetede. aman allahım bir arkası geldi, tabi yaş 25deli çağlarım hahahaha ben didim, o didi sonra gri gri bakıştık o günden sonra töbe ettim polemiklere
sen beni çağır öyle durumlarda ben çeker alırım seni
Selamunaleykum hanımlar nasılsınız:)
hee bende öyle yapmıştım gençken :26: önce tek kişi ile tartışıyorum sanmıştım, meğer kız lidermiş çetede. aman allahım bir arkası geldi, tabi yaş 25deli çağlarım hahahaha ben didim, o didi sonra gri gri bakıştık o günden sonra töbe ettim polemiklere
sen beni çağır öyle durumlarda ben çeker alırım seni
ınsan kaç yaşından sonra genç olmuyor bende onu merak ettım şimdi işim gücüm yok gıbı :26::26:
A.s. Sevde, cete kuruyor bunlar, ben tekim:)
desene 2şer 3er geliyolar kımısı ikizde olabılır demiiBen en son bu forumun en'lerinde bir başlık hakkında yorum yapmıştım ki aman allahım
Bir geldiler, hem teker teker de gelmiyorlar, çifter çifter hepsi hamile
Ovvvvvvv günlerce yazmışlardı, tuttum kendimi ama telkinlerle dinginleştim o kadar diyeyim sana yani
Tamam canım en ufak bir tartışmada çetemi toplayacağım bende artık
29şimdi eski havalarım kalmadığı için kendimi yaşlı ilan ettim
Ben en son bu forumun en'lerinde bir başlık hakkında yorum yapmıştım ki aman allahım
Bir geldiler, hem teker teker de gelmiyorlar, çifter çifter hepsi hamile
Ovvvvvvv günlerce yazmışlardı, tuttum kendimi ama telkinlerle dinginleştim o kadar diyeyim sana yani
Tamam canım en ufak bir tartışmada çetemi toplayacağım bende artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?