Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

şu msjı yazabilmek için 30 dk dır bilgisayar ile cebelleşiyorum

o kürklerden ben de istiyorum ya,hadi mavisini büyüyünce giyerim de pempesi olaydı bari :84:

hepinize günaydın
hatta tünaydın
aksam yazdıklarınız için cudana ausensia depresif kadiş bade nlglp parkon hepinize cok ama cok tesekkür ederim
çok moral oldu yazdıklarınız bana
insallah dediğiniz gibi önemsizdir
doktorda önemi olmaz dedi yarın kontrolüm var bakalım neler olcak
insallaah pıt pıt kalp atıslarını duyarım

Meleğim inşallah her şey yolunda gidecek.Yeterki sen üzülüp kafana takma ve rahat olup,bol bol dinlen tamammı şeker teyzeleri ona çoook dua eder

Kadiiş,parkon,office,hanımkeleş,cisitringim

yahu ben baktım daha 3500 falan mesajım var.Bu kürkleri alabilmek için hergün durmadan 24 saat yazsam ,her bir saatin içinde de 10msj atsam...günde 24*10=240msj eder 50.000 msjı böl /240 a= 208 günde biter bu iş.HAdi bunu günde 12 saate indirsek(uykusuz olmaz bek dabüükü),çarp 2 ile=400 küsür günde 3 kürküm olur mu dersiniz?:44:

hahahah kıyamam bir kürk için matematik dehası oldun, ne çektin be nldglp

kalplerimizi kim çalmış?

Çok çalışman lazım nglp çoook

Şu mesajı okurken senin oğlan geldi aklıma 3-5 seneye evlense senden nasıl bir kaynana olur acep
Gelinde çok usturuplu ,soğuk bi hatun oluyomuş
Çatlak kaynanam diye konu açar durur heralde kk ya

akşamınız hayırolsun :)

bişiler gördüm şoka girdim de bi iki muhabbetle çıkarım çoktan zannımca :)

akşamınız hayırolsun :)

bişiler gördüm şoka girdim de bi iki muhabbetle çıkarım çoktan zannımca :)

Sende kaç tane göz var hatun.
Biz niye görmüyoz senin gördüklerini:44:
Kulağıma söle çabık

hahahah kıyamam bir kürk için matematik dehası oldun, ne çektin be nldglp

kalplerimizi kim çalmış?

KAzen çalmış ama geri getirip koydu hepimizinkini yerine:) oldum billahi Gauss amcayı bile solladım geçtim billahi.Aciba şunu da düşündüm birden gece millet uyurken kalplerini ve mesajlarını çalıp kendi haneme aktarabilirmiyimki:44: bu da bir çözüm

bende aşırı merak yaptım ne görmüş gene kadiş :18::18:

cümleten selamlar bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…