KAzen çalmış ama geri getirip koydu hepimizinkini yerine:) oldum billahi Gauss amcayı bile solladım geçtim billahi.Aciba şunu da düşündüm birden gece millet uyurken kalplerini ve mesajlarını çalıp kendi haneme aktarabilirmiyimki:44: bu da bir çözüm
bende aşırı merak yaptım ne görmüş gene kadiş :18::18:
cümleten selamlar bu arada
bende aşırı merak yaptım ne görmüş gene kadiş :18::18:
cümleten selamlar bu arada
Sen bile bişeyler gördün ben göremedimmi,öfff
Taribende seni beğeniyom anacığım
çok duru demıya maşallah kadına monıca gilhehee Gauss bitti şimdi hacker mı olacan
keti, senin profil pikçırın kimlerden?çok güzel kız yaw
Attı ortaya bombayı kaçcak
Kadiş bari ipucu ver
Kadiiş,parkon,office,hanımkeleş,cisitringim
yahu ben baktım daha 3500 falan mesajım var.Bu kürkleri alabilmek için hergün durmadan 24 saat yazsam ,her bir saatin içinde de 10msj atsam...günde 24*10=240msj eder 50.000 msjı böl /240 a= 208 günde biter bu iş.HAdi bunu günde 12 saate indirsek(uykusuz olmaz bek dabüükü),çarp 2 ile=400 küsür günde 3 kürküm olur mu dersiniz?:44:
Çok çalışman lazım nglp çoook
Şu mesajı okurken senin oğlan geldi aklıma 3-5 seneye evlense senden nasıl bir kaynana olur acep
Gelinde çok usturuplu ,soğuk bi hatun oluyomuş
Çatlak kaynanam diye konu açar durur heralde kk ya
Sorma benim oğlum geçen sene bitirmesi lazımdı aslında ama alttan dersleri var.Onları vermekle uğraşıyor.İnşallah bu dönem bitiyor artık mezun.Kız arkadaşı da var.Hafta sonu oğlumun arkadaşlarına mantı yaptım.Beni bir görseniz pıtr pıtır dönüp dolanıyorum.Ben 10 mantı kaparken kızcağız 2 tane ancak kapatabiliyor.Ama çok seviyorum onu nasıl şeker bir kız anlatamam.Dedim kendi kendime aneem ben k.valide mi olacağım yasanırım o bilindik k.validelerden hiç olamam ben.Hiç kıyamam çünkü.Bir de kızım olmadığından çok seviyorum kız çocuklarını.Herşeyim onun olsun razıyım.Hatta kürküm olursa bile hepsi onun olsun
Sorma benim oğlum geçen sene bitirmesi lazımdı aslında ama alttan dersleri var.Onları vermekle uğraşıyor.İnşallah bu dönem bitiyor artık mezun.Kız arkadaşı da var.Hafta sonu oğlumun arkadaşlarına mantı yaptım.Beni bir görseniz pıtr pıtır dönüp dolanıyorum.Ben 10 mantı kaparken kızcağız 2 tane ancak kapatabiliyor.Ama çok seviyorum onu nasıl şeker bir kız anlatamam.Dedim kendi kendime aneem ben k.valide mi olacağım yasanırım o bilindik k.validelerden hiç olamam ben.Hiç kıyamam çünkü.Bir de kızım olmadığından çok seviyorum kız çocuklarını.Herşeyim onun olsun razıyım.Hatta kürküm olursa bile hepsi onun olsun
aaaa hayır, şaka yapıyosun dimi?ben senin yaşını 25-30 arası diye tahmin ediyordum inanamıyorum, offf çok utandım yaptığım şakalardan şimdi maşallah gerçekten, yazdıklarından yola çıkarak söyleyebilirim ki harika bir k.valide olursun, eminim :)
Ngdlp senin matematik iyi,hayrına bide bana hesap yapsan.
Kürk almama kaç meşaj kalmış:26:
canım picim monıcca bellucı görmedınse dıye tekrar yazım dedim
Eh senin mesajlarda benimkinin iki katı.Benim günümün yarısı kadar desek.200 günde biter bu iş.7 ay sonra kürk senin ıslatmaya gideriz
Eh senin mesajlarda benimkinin iki katı.Benim günümün yarısı kadar desek.200 günde biter bu iş.7 ay sonra kürk senin ıslatmaya gideriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?