Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Eh senin mesajlarda benimkinin iki katı.Benim günümün yarısı kadar desek.200 günde biter bu iş.7 ay sonra kürk senin ıslatmaya gideriz
Offff,en iyisi biZ yasadışı yollar arayalım
Yoksa kürk mürk alacağımız yok.

Senin harika bir kayınvalide olacağından eminim ben zaten ,inşallah gelin kıymetini bilir canım:

Heh şöyle berigelin kızlarr Karşınızda kocaman bir hanımağa var Ay çok mu yaşlıyııımmmm durun ben birazdan gelirim şimdi çıkmam lazım.benim evde 2 tüylü var gezdirip hemen geliyorum

abla sen kaç yaşındasın :26:

bende senı 25 yaşlarında sandım :26:

avatarda ki şeyler çok hoşsun katicim :)

kızlar bugün yaşadığım taze bi anım daha..arkadaş avonun katoloğunu getirmiş kapağında engin altan düzyatan var,Maaşallah pek bi hoş çocük..işte konuşuyoruz bizde,aa dedim bu parfümü alana bu yahuşukluyu veriyolarsa ben alayım hemen dedim bi baktım müdür karşımda adam dehşet içinde..

yok yani sevabına falan diye kem küm ettim,sonra da içimden kadiş pek bi malaksın ya dedim utandım

Puhahah:))))avatardaki şeyler derken :26:
Ben anlamadım katie:26:
sudyenden bahsedıyorum

kadişya fena çizdirmişsin karızmayı

Eh senin mesajlarda benimkinin iki katı.Benim günümün yarısı kadar desek.200 günde biter bu iş.7 ay sonra kürk senin ıslatmaya gideriz

banada hesap yap bakim tüylü neyse parası verelim kızlar ya bi kürküm olsun istiyorum

Kadiş mesajı okurken ''bi baktım karşımda ous'' diycen sandım.
Neyseki müdürmüş gelen.
Gerçi oda akrabaydı demi
sudyenden bahsedıyorum

kadişya fena çizdirmişsin karızmayı
Pek utangaç gördüm seni
Öğlen konuda uzman gibiydin bacım

Kadiş mesajı okurken ''bi baktım karşımda ous'' diycen sandım.
Neyseki müdürmüş gelen.
Gerçi oda akrabaydı demi

Pek utangaç gördüm seni
Öğlen konuda uzman gibiydin bacım

tampon konusumu

bızım topik bu konularda eğitim verıyor bugun tamponu öğrendık baya bılgılıyım artık bu konularda

o engın altana yağmurlu gunde su vermem

müdürde ya duymazdan gelsın yada guumsesın sankı cıddıye almış adam :44:

ben su da veririm ayran da

şey şöyle ki müdür benim amcam,ondan adam şok oldu

PARKON! anneler günü kampanya şeysi dolayısıyla sana mavümsü kürk hediye edecektim ama kontenjanlar doluymuş

kırmızılar kürklenmişsiniz zaten allah gözünüzü doyursun bizlerde kürk yok bir tek bu havada birden fazla kürkü alıp napıcaaanız, kullanamazsınız kurdeşen olursunuz ay ne üzülürüm ne üzülürüm

banada hesap yap bakim tüylü neyse parası verelim kızlar ya bi kürküm olsun istiyorum

Tüylü gitti.
Ben yapim sana hesap.
Senin benlen eşit gibi mesaj sayın günde 24 saatimizi burda geçirip 200 gün uğraşcakmışız bir kürk için

ofi bizde alalım yaa karttan parası neyse verıp

kürk kürk deyip bize hava atıyorlar ben bulent ersoy kurkunden ıstıyorum pro olursam

Haftaya bizim topicteki bebeler için kapalı devre yeni konu başlığı altında toplanıyoruz.
Bekleriz..
İyi akşamlar hanımlar

ofi bizde alalım yaa karttan parası neyse verıp

kürk kürk deyip bize hava atıyorlar ben bulent ersoy kurkunden ıstıyorum pro olursam

ben alıcam yakında, millet görünmez takıliiiiy altta bir bakıyorum tek başımayım, ama iş cevap yazmaya gelince yüz kişi var, bende istiyorum görünmezlik gerçi bu aralar kendimle beraber Tari yi de görüyorum yavrum öyle bakiiii alalım keti böyle olmicak, 1 tane kürkümüz olsun bizim olsun biz başkaları gibin 40 tane istemiiik

tampon konusumu

bızım topik bu konularda eğitim verıyor bugun tamponu öğrendık baya bılgılıyım artık bu konularda
Aldınız belayı başınıza ben sana diyim
Kadiş çıkmaz artık sizin geyikten
Ben utanırım çok gelemem de,uğraşın bakim kadişle
ben su da veririm ayran da

şey şöyle ki müdür benim amcam,ondan adam şok oldu

PARKON! anneler günü kampanya şeysi dolayısıyla sana mavümsü kürk hediye edecektim ama kontenjanlar doluymuş

Heee,Ilayk tu muvik beybi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…