Offff,en iyisi biZ yasadışı yollar arayalımEh senin mesajlarda benimkinin iki katı.Benim günümün yarısı kadar desek.200 günde biter bu iş.7 ay sonra kürk senin ıslatmaya gideriz
aaaa hayır, şaka yapıyosun dimi?ben senin yaşını 25-30 arası diye tahmin ediyordum inanamıyorum, offf çok utandım yaptığım şakalardan şimdi maşallah gerçekten, yazdıklarından yola çıkarak söyleyebilirim ki harika bir k.valide olursun, eminim :)
abla sen kaç yaşındasın :26:
bende senı 25 yaşlarında sandım :26:
abla sen kaç yaşındasın :26:
bende senı 25 yaşlarında sandım :26:
sudyenden bahsedıyorumPuhahah:))))avatardaki şeyler derken :26:
Ben anlamadım katie:26:
avatarda ki şeylerçok hoşsun katicim :)
kızlar bugün yaşadığım taze bi anım daha..arkadaş avonun katoloğunu getirmiş kapağında engin altan düzyatan var,Maaşallah pek bi hoş çocük..işte konuşuyoruz bizde,aa dedim bu parfümü alana bu yahuşukluyu veriyolarsa ben alayım hemen dedim bi baktım müdür karşımdaadam dehşet içinde..
yok yani sevabına falan diye kem küm ettim,sonra da içimden kadiş pek bi malaksın ya dedim utandım
avatarda ki şeylerçok hoşsun katicim :)
kızlar bugün yaşadığım taze bi anım daha..arkadaş avonun katoloğunu getirmiş kapağında engin altan düzyatan var,Maaşallah pek bi hoş çocük..işte konuşuyoruz bizde,aa dedim bu parfümü alana bu yahuşukluyu veriyolarsa ben alayım hemen dedim bi baktım müdür karşımdaadam dehşet içinde..
yok yani sevabına falan diye kem küm ettim,sonra da içimden kadiş pek bi malaksın ya dedim utandım
sudyenden bahsedıyorum
kadişya fena çizdirmişsin karızmayı
evet öyle oldu
Eh senin mesajlarda benimkinin iki katı.Benim günümün yarısı kadar desek.200 günde biter bu iş.7 ay sonra kürk senin ıslatmaya gideriz
banada hesap yap bakim tüylüneyse parası verelim kızlar ya bi kürküm olsun istiyorum
Kadiş mesajı okurken ''bi baktım karşımda ous''avatarda ki şeylerçok hoşsun katicim :)
Pek utangaç gördüm senisudyenden bahsedıyorum
kadişya fena çizdirmişsin karızmayı
Kadiş mesajı okurken ''bi baktım karşımda ous''diycen sandım.
Neyseki müdürmüş gelen.
Gerçi oda akrabaydı demi
Pek utangaç gördüm seni
Öğlen konuda uzman gibiydin bacım
o engın altana yağmurlu gunde su vermem
müdürde ya duymazdan gelsın yada guumsesın sankı cıddıye almış adam :44:
banada hesap yap bakim tüylüneyse parası verelim kızlar ya bi kürküm olsun istiyorum
kırmızılar kürklenmişsiniz zaten allah gözünüzü doyursunbizlerde kürk yok bir tek bu havada birden fazla kürkü alıp napıcaaanız, kullanamazsınız kurdeşen olursunuz ay ne üzülürüm ne üzülürüm
sızde kurk varya sadece benmı görüyom acep :26:
ofi bizde alalım yaa karttan parası neyse verıp
kürk kürk deyip bize hava atıyorlar ben bulent ersoy kurkunden ıstıyorum pro olursam
Aldınız belayı başınıza ben sana diyimtampon konusumu
bızım topik bu konularda eğitim verıyor bugun tamponu öğrendık baya bılgılıyım artık bu konularda
ben su da veririm ayran da
şey şöyle ki müdür benim amcam,ondan adam şok oldu
PARKON! anneler günü kampanya şeysi dolayısıyla sana mavümsü kürk hediye edecektim ama kontenjanlar doluymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?