İlk çaylar benden Eki Görüntüle 701258 BAklavamızda şanımızla olsun tepsi tepsi Eki Görüntüle 701260
hamilelerde var ama topikte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk çaylar benden Eki Görüntüle 701258 BAklavamızda şanımızla olsun tepsi tepsi Eki Görüntüle 701260
Sizin için yaptıklarıma bakın, kıymetinizi bilin, geyik topiği açmamış ben, mune ablanız geyik topiği açtı, raiting rekoruları kırdırın, aksi halde hepinizi carrie'nin yanına yollarım, hatun diline sahip çıkamıyor, ayarı kaçtı son zamanlarda
Aferin size, burda oynayın topunuzla
Sizin yüzünüzden topiği kısa süreli kapadım, ayağınız buraya alışsın.
Bade,
Uslu dur hani banlanınca psikolojin bozuluyordu senin, ekşınsever oldun, kim girdi kanına
Ve hepiniz hoşgeldiniz, burada topik sahipliği yok, hepiniz ev sahibisiniz yayılın kızlar![]()
Ohh valla genis geniss:)
ayy 2 sayfa yazmışlar bile :)
hanım abla sorunu cevaplayıp kaçayım
hamilelik zor ama şikayetçi değilim çok şükür..
birine daha yazacaktım unuttum:44:
hadi size iyi sohbetler
topiciniz hayırlara vesile olsun efem![]()
Madem geyikteyiz kerinin mesajları okudunuzmu.
Koptum ya
Hatun 'Pipisimi küçük yazmış'![]()
hangi konu erkek ark öpmk istemiyorum mu
hamilelerde var ama topikte![]()
Sizin için yaptıklarıma bakın, kıymetinizi bilin, geyik topiği açmamış ben, mune ablanız geyik topiği açtı, raiting rekoruları kırdırın, aksi halde hepinizi carrie'nin yanına yollarım, hatun diline sahip çıkamıyor, ayarı kaçtı son zamanlarda
üyenin sorusu; erkek arkadaşımı öpmek istemiyorum
keri arkadaşımzın cevabı; neden şeysimi küçük
tövbe
buyurun kritiğini yapalım![]()
Bu topigin hatrina cezasini yariya indirseniz ya da %80 indirim. Bir bir daha goz kulak oluruz ona.
Bir de ince olunca mı demiş o ne demek![]()
![]()
![]()
Malesef o uslanmaz bir çocuk, cezası az bile gelecek ona, çıkınca tam gaz devam eder, akıllanmaz.
nldglp,
Jelesec kesecek bizi![]()
Evet ya,hatun konuyu nasıl oraya bağladı anlamadım![]()
Aman tanrım Mune nin geyik topici açıp buraya kk hatunlarını çağırdığını da gördüm ya ölsem de gam yemem![]()
Melekyavrum hamilemisin?
önden siz başlayın efem arkadan yürürüm![]()
kk da bir ilk nasıl bıktırdıysak muneyi
evt ama daha çok yeni 5hafta +4 gün
RAbbim kucağıma almayı nasip eder insallah
herkese nasip etsin insallah
Rayting patlaması yaparızzz burada merak etme göz kulak olacam kızlaradayaramazlık yapan olursa da bana ban yetkisi ver atayım mapısa hemennnn nasılsa elebaşları benimmm kadiş öyle diyor bana
ten uyumu nasıl derken konuyu ona bağladı![]()