• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Sizin için yaptıklarıma bakın, kıymetinizi bilin, geyik topiği açmamış ben, mune ablanız geyik topiği açtı, raiting rekoruları kırdırın, aksi halde hepinizi carrie'nin yanına yollarım, hatun diline sahip çıkamıyor, ayarı kaçtı son zamanlarda:51:

Sizin için yaptıklarıma bakın, kıymetinizi bilin, geyik topiği açmamış ben, mune ablanız geyik topiği açtı, raiting rekoruları kırdırın, aksi halde hepinizi carrie'nin yanına yollarım, hatun diline sahip çıkamıyor, ayarı kaçtı son zamanlarda:51:

Bu topigin hatrina rica etsek, cezasini yariya indirseniz ya da %80 indirim. Biz bir daha goz kulak oluruz ona.

Son düzenleme:
Aferin size, burda oynayın topunuzla:51:
Sizin yüzünüzden topiği kısa süreli kapadım, ayağınız buraya alışsın.
Bade,
Uslu dur hani banlanınca psikolojin bozuluyordu senin, ekşınsever oldun, kim girdi kanına:ssz:

Ve hepiniz hoşgeldiniz, burada topik sahipliği yok, hepiniz ev sahibisiniz yayılın kızlar:52:

Hoş gördükkkk müdürüm sağolll :34: yayıla yayılaaaa yazarız artıkkkk :1:

Ohh valla genis geniss:)

ferah ferahhhhh ohhhhhh :21::21::21:

ayy 2 sayfa yazmışlar bile :)

hanım abla sorunu cevaplayıp kaçayım
hamilelik zor ama şikayetçi değilim çok şükür:38:..
birine daha yazacaktım unuttum:44:
hadi size iyi sohbetler
topiciniz hayırlara vesile olsun efem:10:

sağlıcakla kucağına alırsın inşalllahhhh badecanımm :nazar::nazar:iyi geceler sanada görüşürüzz :38::38:

Madem geyikteyiz kerinin mesajları okudunuzmu.
Koptum ya:1::1:
Hatun 'Pipisimi küçük yazmış':52:

döktürmüşş kericannnn :27::27:

hangi konu erkek ark öpmk istemiyorum mu

evet o konuda yazdıııı :1::1: gidip bakacam yineee başka yazmışmı diye :10::10:

üyenin sorusu; erkek arkadaşımı öpmek istemiyorum

keri arkadaşımzın cevabı; neden şeysimi küçük

tövbe :53:

buyurun kritiğini yapalım :ssz:

nasıl yakalandığının resmınıde paylaşmış çok sevımlı :52::52::52::52:

Melekyavrum hamile misin gerçekten çok sevindim.

Allah sagsalim kucağına almayı nasip etsin arkadaşım

Bu topigin hatrina cezasini yariya indirseniz ya da %80 indirim. Bir bir daha goz kulak oluruz ona.

Malesef o uslanmaz bir çocuk, cezası az bile gelecek ona, çıkınca tam gaz devam eder, akıllanmaz.

nldglp,
Jelesec kesecek bizi:ssz:

Sende olmasan çürüycez kıyıda köşede:14:
Bilmezmiyiz kıymetli olduğumuzu:16:

Rayting patlaması yaparızzz burada merak etme göz kulak olacam kızlaradayaramazlık yapan olursa da bana ban yetkisi ver atayım mapısa hemennnn nasılsa elebaşları benimmm kadiş öyle diyor bana :27::27:

Bir de ince olunca mı demiş o ne demek :1: :27: :53::53:

ten uyumu nasıl derken konuyu ona bağladı :52:

Rayting patlaması yaparızzz burada merak etme göz kulak olacam kızlaradayaramazlık yapan olursa da bana ban yetkisi ver atayım mapısa hemennnn nasılsa elebaşları benimmm kadiş öyle diyor bana :27::27:

ten uyumu nasıl derken konuyu ona bağladı :52:

Ama ben harbi anlamadım ince ne demek :26:
o an online olsaydım sorardım :1:

Back
X