• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

sen öyle san kimse vaz geçilmez değildir güzelim sensizde çete olur :33:zaten sayı çooooook biliiiin 1.eksik fark etmez :51:geyiği terk eğler başka yerlere açılırsan böyle olur :9:

Vuhuuu sen bu yazıyı bana dün gece yazmıştın di mi JElesec haanım???

sana da günaydın Hanim,

herkese günaydın :23:

Geyiğimizi terk eden esas kimmiş görsün bakalım herkeşşş:51: HAni bizim topiğe ''GÜNAYDINNN'' :19: hee adamı böyle enselerler işte:23:

abla sende mi buradasın kurallarımızı okumuş muydun ilk sayfa da :18: :60:

hemen yerimi alayım ablacım kimse kapmadan ben ufacığım zaten her yere sığarım kontesin gazabından koru benii ödevi arttırmasa barii :18::27:

gel gellll sığarsın sen nasılsaaa :1: gerekşrse isyan çıkartın yakın dökün her yerii :27::27: greve gdin :29::29: pankartlatırı ben hazırlarım

Son düzenleme:
abla sende mi buradasın kurallarımızı okumuş muydun ilk sayfa da :18: :60:

hemen yerimi alayım ablacım kimse kapmadan ben ufacığım zaten her yere sığarım kontesin gazabından koru benii ödevi arttırmasa barii :18::27:

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

gel gellll sığarsın sen nasılsaaa :1: gerekşrse isyan çıkartın yakın dökün her yerii :27::27: greve gdin :29::29: pankartlatırı ben hazırlarım

hee sonra yersek biber gazlarını, copları, tazyikli suları ama bizim elimiz daha kuvvetli sanki

yine de ödevi veren kontes ama :18:
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

ya abla oku valla sayfanın başında nevoşla hazırladılar nazi kampı gibi valla herşeye ceza var şu anda burada yazıyoruz ya yasak aslında :18:

Selammmmm kızlar :3::3::3::3::3::3::3::3::3:

selammm cnm nasılsınnn :16::16:

eli boş gelmedim ve sizeee $ulker_napoliten_sutlu1.webp getirdimm :12::12::52:

"sen benim konuma, beni gıcık edecek yorumlar yazdın, ben de senin konularını arar-bulur seni mahvedecek yorumlar yazarım" sezonu açılmıştır!! Bilginize.. :27:

son yazdığım yoruma bak, konuyu hortlatan kişinin konusuna bak sonrada :D hemen bir alt konu zaten :27:

Günaydınlar:16:

Office bende gelcem bakcam merak ettim.

Back
X