• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Nglp(yazarken nicki unuttum):9: abla bu sene abla kategorisinde seni kadişin karşısında görmek isteriz:51:
Çok havaya girdi en abla benim diye:32:
Benim yaş abla kategorisine uygun olmadığından karşısına çıkamıyorum,sana destek veririm artık:ssz:

Munecim o xs bedene bir ben girerim bu forumda birde cudana.:21:
Cudanada beni destekledi,arada değişikli giyeriz biz onla.:21:
Bek benim boy 174 kilo 54 .
2 kilo verirsem tamamdır.:21:

Nglp(yazarken nicki unuttum):9: abla bu sene abla kategorisinde seni kadişin karşısında görmek isteriz:51:
Benim yaş abla kategorisine uygun olmadığından karşısına çıkamıyorum,sana destek veririm artık:ssz:

ablalığım dün bitti balım :23:

Mune ablacım benim 38 o kürk bana olmaz,kazen kürkünü vermez mi acaba? belki o olur :26:

KAdiş hangisiydi mapusda olanmı?:44: hani kamgamstyle mıydı:26: çorbamı yaptım herşeyi yoksa.Napim çok kalabalıksınız.Ama evvelsigün hanımkeleşimi benim dilime bi takıldı:50: hani bi şarkıyı sürekli söylersiniz ya onun gibi oldum.Bütün gün hanımkeleşimi getir deyip durdum takılmış plak gibi:1:

siz kürk kürk diye birbirinizi yiyin mune ablam bana verdi bilem kürküüüü :9::9::9:

$indir.webp

:9::9:sen öyle diyosan
KAdiş hangisiydi mapusda olanmı?:44: hani kamgamstyle mıydı:26: çorbamı yaptım herşeyi yoksa.Napim çok kalabalıksınız.Ama evvelsigün hanımkeleşimi benim dilime bi takıldı:50: hani bi şarkıyı sürekli söylersiniz ya onun gibi oldum.Bütün gün hanımkeleşimi getir deyip durdum takılmış plak gibi:1:

Bak abla tam üstünde duruyor kadesa yani kadiş:40:

merhaba ablacım ,kadiş benim memnun oldum :)

Kadiş anlatılmaz yaşanır :27:

G string selam.
Geçenlerde internette g string giyen bir fil gördüm,sen geldin aklıma.
Tam senlik bir avatardı.:9:

Panik yok, nedenini yazmamış ama mesaj atmış bana, üyeliğimi iptal edin diye, daha öncede ettirmişti, belki sonra yine gelir.

Kızlar kürkümün bedenini yazayım siz karar verin kime olur diye, XS

Banaaaaaaaaaaaaaaa :1::1::1:

İnanmayan kadesaya sorsun :D

Son düzenleme:
Ya hem nicki öğrenmem lazım hem de sizin nicklere getirdiğiniz farklı şekilli söylemleri:50: ÖR:Kadesa(kadiş) ben yaşlıyım hem de sarışınım.yormayın beni:19:

Nik öğrenme çalışmalarına benim nikimle başlamalısın :4:
Nikimi ezberlersen herşeyi ezberlersin demektir :27:

G string selam.
Geçenlerde internette g string giyen bir fil gördüm,sen geldin aklıma.
Tam senlik bir avatardı.:9:

Selam parkoncum :3: nerelerdesin ayol sen :3:
Fil diilim bikerem aygırım :63:

immm cnm sen nasılsınnn :16::16:

teşekkür ederim iyidir nolsun.:3:
Bakayım dedim noluyor bu topicte :32:

Nik öğrenme çalışmalarına benim nikimle başlamalısın :4:
Nikimi ezberlersen herşeyi ezberlersin demektir :27:

Selam parkoncum :3: nerelerdesin ayol sen :3:
Fil diilim bikerem aygırım :63:

teşekkür ederim iyidir nolsun.:3:
Bakayım dedim noluyor bu topicte :32: