- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.183
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nglp(yazarken nicki unuttum)abla bu sene abla kategorisinde seni kadişin karşısında görmek isteriz
Çok havaya girdi en abla benim diye
Benim yaş abla kategorisine uygun olmadığından karşısına çıkamıyorum,sana destek veririm artık![]()
ablalığım dün bitti balım![]()
Mune ablacım benim 38 o kürk bana olmaz,kazen kürkünü vermez mi acaba? belki o olur :26:
Nglp(yazarken nicki unuttum)abla bu sene abla kategorisinde seni kadişin karşısında görmek isteriz
Çok havaya girdi en abla benim diye
Benim yaş abla kategorisine uygun olmadığından karşısına çıkamıyorum,sana destek veririm artık![]()
belli olmaz ya![]()
KAdiş hangisiydi mapusda olanmı?:44: hani kamgamstyle mıydı:26: çorbamı yaptım herşeyi yoksa.Napim çok kalabalıksınız.Ama evvelsigün hanımkeleşimi benim dilime bi takıldıhani bi şarkıyı sürekli söylersiniz ya onun gibi oldum.Bütün gün hanımkeleşimi getir deyip durdum takılmış plak gibi
![]()
KAdiş hangisiydi mapusda olanmı?:44: hani kamgamstyle mıydı:26: çorbamı yaptım herşeyi yoksa.Napim çok kalabalıksınız.Ama evvelsigün hanımkeleşimi benim dilime bi takıldıhani bi şarkıyı sürekli söylersiniz ya onun gibi oldum.Bütün gün hanımkeleşimi getir deyip durdum takılmış plak gibi
![]()
![]()
sen öyle diyosan
Bak abla tam üstünde duruyor kadesa yani kadiş![]()
Panik yok, nedenini yazmamış ama mesaj atmış bana, üyeliğimi iptal edin diye, daha öncede ettirmişti, belki sonra yine gelir.
Kızlar kürkümün bedenini yazayım siz karar verin kime olur diye, XS
Ya hem nicki öğrenmem lazım hem de sizin nicklere getirdiğiniz farklı şekilli söylemleriÖR:Kadesa(kadiş) ben yaşlıyım hem de sarışınım.yormayın beni
![]()
G string selam.
Geçenlerde internette g string giyen bir fil gördüm,sen geldin aklıma.
Tam senlik bir avatardı.![]()
immm cnm sen nasılsınnn![]()
Nik öğrenme çalışmalarına benim nikimle başlamalısın
Nikimi ezberlersen herşeyi ezberlersin demektir
Selam parkoncumnerelerdesin ayol sen
Fil diilim bikerem aygırım
teşekkür ederim iyidir nolsun.
Bakayım dedim noluyor bu topicte![]()